|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Witam i ja w nowym wąteczku
![]()
#34 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny. Ale j się nadal boję, że nam Ala wyskoczy z fujarką.
![]() Justine1988 - śliczny brzusio. Ja jeszcze żadnych zdjęć brzucha nie mam. Mogę nie zdążyć mieć, bo wszyscy mniej już tak straszą. Cytat:
Cytat:
![]() Teraz to się naprawdę boję. Ale nie panikuję, bo niektórzy mają gorzej. ![]() Edit: JeSuis - dzięki za nr telefonu, mam ja też swój przesłać, bo już nie wiem? Ale chyba wystarczy, jak się w smsie podpiszę. ![]() Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2010-12-03 o 10:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
JeSuis ja też poprosze o nr tel
![]() Anka bzzz grtuluje córeczki ![]() Justine88 brzuszek śliczniutki kształtniutki i chyba taki sam duzy jak i moj ![]()
![]() Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2010-12-03 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
MAMY DYŻURUJĄCE - JeSuis , lilijka3 - kto chce wiadomości, niech pisze na PRIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluje córki ![]() Justine1988 - śliczny brzuszek ![]() ![]() Wróciłam ze sklepu - masakra u nas na osiedlu, śniego odgarnięty z drogi a na chodniku zaspy...idę sobie odgarniętą częścią chodnika aż tu nagle z przodu wielka zaspa, z boku też i nie mam gdzie się ruszyc ![]() Idę zaraz do kosmetyczki zrobic sobie brwi (wreszcie!) a potem zacznę przymierzac w co się ubrac jutro, bo jeszcze się za to nie zabrałam ![]()
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie w sumie też, ale ja tak z większością imion mam. z resztą, dla córki to chyba to jedno wchodziło w grę, bo mnie wszyscy wyśmiali z Łucją. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
czemu Cię wyśmiali?? Mi się bardzo podoba
![]() rozumiem że wszystkie na prv dostaniemy numery tel.?? |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
napisałam na PRIV do Mariki i Agrafki, dzięki za wytłumaczenie tego linka
![]() agape mi też spadają spodnie z d..y, tydzień temu dałam do krawcowej, aby wszyła mi gumkę i jutro odbieram, zobaczymy co z tego wyjdzie. Druga para jest jak najbardziej ok. ![]() marleen32 ja dzisiaj chyba wyślę męża samego na zakupy, bo po wczorajszych wojażach aż boję się wychodzić. anka_bzzz gratulacje córki ![]() ![]() ![]() Justine1988 śliczny brzuszek, a jaki duuuuży ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- numery tel dostaniecie na PRIV jak się same zgłosicie do tych osób......tak będzie najlepiej...to moje zdanie |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
mi się Ala bardzo podoba, moja mama też Alicja, głupio tak pisać o własnej matce, ale przepiękna kobieta
![]() jejku, miałam od rana lecieć z praniem dla małego, ale zaczęłam metki wypruwać i końca nie widać, dobrze, że mieszkanie jako tako ogarnęłam, no i wczoraj zupę ugotowałam, więc dziś też obiad z głowy, no nic, wracam do świata mini ciuszków Dzięki Jesuis za nr. Wklepany już w komórkę! ![]()
![]() ![]() Edytowane przez s_a_j Czas edycji: 2010-12-03 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() saj wypruwasz metki?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, zdecydowanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
anka_bzzz gratulacje - ja dziś podziwiałam piękne ciuszki dla dziewczynek
![]() myślę że wystarczy jak się w SMS podpiszesz ![]() Justine1988 o rany! ![]() ![]() kurza mordka...mój brzuch trzyma się wielkości 94cm i ani drgnie dalej a to już praktycznie 32tc ![]() Marika zdjęć zdjęć ![]() ![]() nawet nie wiesz jak mnie kusiło by pojechać do Poznania ale TŻ oczywiście mi paluszkiem groził że nigdzie mam nie jeździć w trasy ![]() Lilijko agrafka miała cesarkę 26.11. DZIEWCZYNY rozesłałam wiadomości prywatne - która nie dostała, przepraszam że nie dopatrzyłam czy cuś - ale zgłaszać w razie coś się prywatnie że nie dostałyście wiadomości ![]()
#46 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie przecxytalam nic z nowej czesci ale sie witam
Dziewczyny dzięki za słowa otuchy. Mi niestety gin kazał leżeć i tylko leżeć nie mogę robić absolutnie niczego. ![]() Lilijko wątek i nazwa super. Mam jednak pewna sugestie co do listy: po co maja na niej figurowac dziewczyny które WOGOLE się nie udzielają ? To nam nieco zawyza statystyki heh. Oczywiście zrobisz jak będziesz uważała, ja uważam ze można co niektóre "wykasowac" z listy. Co Wy na to? Lilijko dzięki za namiar na sprzedawcę z Allegro. Wczoraj zamowilam u niego prawie wszystko. Wyszło mi prawie 400 zł! Resztę dokupi mi siostra i zostają tylko kosmetyki. Będę mieć już WSZYSTKO. Jutro malowanie pokoju małego. ![]() A koszule kupiłam dwie w mothercare. Różowa w paski i czarna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem zdania, że można by było wykasować te nieznane osoby, ale decyzję musimy podjąć wspólnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
ja tez sie witam w nowej czesci
![]() teraz skrobne pare zdan a potem na spokojnie poczytam bo za chwilke idziemy do przedszkola. lilijka dopiszesz mnie do listy ![]() ![]() dziekuje z góry ![]()
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Kinga piękne imię
![]() Cytat:
![]() ja tak samo uważam...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam Dziewczyny w nowej części! Tytuł piękny, uświadomił mi jak już niewiele zostało do końca... Marika dzięki za opis porodu! Łezka się w oku zakręciła... Jesusis telefon zapisałam, dzięki. Czy Was tez tak strasznie bolą biodra? Normalnie chodzę jak kaczka ![]() Jak Wam się podoba imię Adaś? Jestem jeszcze w trakcie poszukiwań. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry w ten słoneczny dzień !
![]() Ja również melduję się na nowym wątku chociaż zapewne będę wpadała troszkę rzadziej ![]() Przepraszam jeśli kogoś nastraszyłam opisem porodu, ale nie pisałam chyba o tym, ze ból jest nie do opisania tylko uczucie jakie towarzyszy parciu ![]() ![]() Ból był znośny, sama się dziwiłam, że nawet w miarę wytrzymałam....być może gdybym rodziła dłużej dałby mi się we znaki. Ale w tym przypadku był tak mniej więcej 20-krotnie silniejszy niż przy miesiączce. Sara urodziła się mając 52 cm ![]() Mam w związku z tym problem z ciuszkami.....bo byłam przygotowana na większego klopsa ![]() ![]() Moja Kruszynka jak na razie jest grzeczna jak Aniołek. Ślicznie śpi, pięknie je i robi zólte kupki ![]() ![]() W trzeciej dobie po porodzie dostała żółtaczkę, ale wypisali ją do domku. Miała jednak przez jedną noc i dzień zastosowaną fototerapię. Leżała sobie ze mną na sali na specjalnych lampach i się wygrzewała. Teraz stosuje naturalna fototerapię słoneczkiem ![]() Rozwija się prawidłowo i jest bardzo silna. Była dzisiaj u nas położna i dziwiła się, że wcześniaczek a sama już na brzuszku obraca główkę ![]() Wstawiam parę zdjęć z ostatnich dni Mojej Małej Księżniczki ![]() 1 zdjęcie jeszcze w szpitalu na tatusinych rączkach 2 zdjęcie w szpitalu na lampach do fototerapii 3,4,5 zdjęcie w domku, dwa ostatnie sprzed godzinki ![]()
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/9042 SARA - Mała Księżniczka http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13591 KRÓL ARTUR Edytowane przez MARIKA.S Czas edycji: 2010-12-03 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze kuje mnie w kroczu ![]() karinaaa już dopisuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, ma któraś te listy co Marika wrzuciała na pierwszego posta w poprzednim wątku, bo chciałabym sobie sprawdzić czy wszystko mam a mi się nie otwiera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi się podoba imię Adam , nawet bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dużo zdrówka życzę ![]()
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Dla mnie super, bardzo miło mi się kojarzy, poza tym Adam brzmi tak męsko, tak dumnie, a Adaś tak właśnie słodko dla bobasa. Marika! Sara slodziak ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
ale malusieńka
![]() ![]()
#57 |
Zakorzenienie
|
APEL: dziewczyny napiszcie wytłuszczonym drukiem osoby, które możemy wykreślić z naszej listy. Chodzi o osoby, które w ogóle się nie udzielają................ ......................
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | ||||
Zadomowienie
|
Również się witam w nowej części wątku
![]() U mnie zasypane wszystko i nadal sypie :mdelej: dobrze że jutro nie trzeba do pracy jechac ![]() Mam pytanie odnośnie laktatorów czy kupujecie ?Jesli tak to jakie elektryczne czy ręczne ? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja juz dawno nie robiłam fotki zaraz sobie też strzele ![]() Kornelia bardzo mi się podoba ale TŻ nie zbyt za tym imieniem jest.... Cytat:
![]() ![]() Ja sie urodziłam w terminie i wazyłam 2750g ![]() Jest słodka i niech rośnie zdrowo ![]()
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
jestem i ja
![]() Anka_bzzz gratuluje córeczki ![]() Justine1988 śliczny brzuszek ![]() Cytat:
Marika, Sara jest prześliczna.... boję się, ale jednocześnie nie mogę się doczekać kiedy przytulę małą a tu tup tup coraz bliżej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam się na nowym wątku, my dalej walczymy z zapaleniem zatok, małża wczoraj połamało już na dobre, pomimo, że dzielnie walczył, żeby nie być przez nas chorym ![]() ![]() JeSuis dziękuję za telefon ![]() Dziewczyny mam pytanie do tych z Was, które już mają dzieci, mamy problem z Amelką, tzn. mieliśmy w planach zakup łóżka piętrowego ( metalowy stelaż z Ikei, może któraś kojarzy) z pustym dołem, ale zastanawiamy się z małżem, czy dla 4-latki to nie za wcześniej ![]() Chodzi nam o kwestie bezpieczeństwa i wygody tak samo, teraz jak chorowała, siedziałam przy łożeczku, trzymałam za reke, miziałam, mam obawy, że mi się w nocy obudzi i zapomni że jest wysoko i wylezie przez barierke i spadnie z 1.6 ![]() Łożko takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70161829
Mela ![]() Maksiu ![]() Edytowane przez Supernovaja Czas edycji: 2010-12-03 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.