|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 15
Ok dzia
Czy Tusz do rzęs SuperShock Intense jest turkusowy ?? Szukam niebieskiego jakby ktoś widział
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy 22 grudzień 2o12r -kochamy _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
zmienili tylko na okres świąt, oni tez chcą mieć urlopy w tym czasie
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Sadząc po głosach to jutro będziemy miały perfumy od mikołaja
ale taniocha ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
|
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Tusz do rzęs SuperShock Intense
pasuje waszym zdaniem do niebieskich oczu? ps jestem ciemną blondynką o jasnej cerze;p
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy 22 grudzień 2o12r -kochamy _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy Edytowane przez CzekoladowyMus Czas edycji: 2010-12-05 o 18:18 |
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- to tak jak ja... też go mam, czasami używam , ale jednak głównie latem ... teraz jakoś tak się zlewa jak jestem taka zimowo-blada |
|
|
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#42 | |
|
patrysina
|
Dziękuje wszystkim za odpowiedź
Cytat:
jak się nie mylę to te kremy chyba dojrzałam w wyprzedaży na środkowych stronach, gorzej z masłami no nic popytam a jak nie to sama nie wiem a może któraś ma 2 szt by odstąpić? Poproszę o info w prywatnej wiadomości. |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
no i nie ma już perełek w mikołajkowej
ja też jeden zestaw wzięłam jak dotąd to wzięłam tylko zestaw z białą herbatą i te perełki dzisiaj ... natomiast kod na Dempsey'a oddałam .. w sumie brałam ze względu na pędzel, bowiem wart jest zakupu, a perełki raczej sprzedam w k01
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie wiem.. wie ktoś może czy w K1 jest niebieski?
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy 22 grudzień 2o12r -kochamy _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
jeśli jutro w mikołajowej będą te perfumowane wody 30ml, to chyba wezmę je do prezentów pod choinkę , bo z wypracowanym opustem to już nieźle wychodzi, o ile oferta mikołajowa byłaby na nie te 15,9
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
śmieję się, bo nie przepadam za niebieskim makijażem, ale to akurat kwestia gustu ...generalnie ... jeżeli kolor oczu i makijazu jest podobny to kolor oczu "gaśnie" chyba tak to można nazwać ![]() ale to moją opinia inni mają prawo się z nią nie zgadzać
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a same z siebie po wytuszowaniu rysują mi po skórze tak się wywijają skubane
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Niebieskiego tuszu to u nas nie ma ![]() Jest ale chyba granatowy, Tusz super full odcień Navy
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-12-05 o 18:51 |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
póki co będę stosować czarny.. teraz tylko pytanie.. lepszy pogrubiający, wydłużający.. eech od czego to zależy? jest mnóstwo tuszów w katalogu na jaki się zdecydować..
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam teraz ten różowy podkręcający
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Intensywną Kurację Antycellulitową Anew to można ją zamówić w katalogu 2/2011 w ofercie znam polecam za 29,00 netto; jest to oferta nielimitowana, więc musicie obliczyć jak to wyjdzie cenowo z Waszym opustem ![]() |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
również jestem posiadaczką lakieru Gunmetal...wzięłam dziś do szkółki i na pracowni kosmetycznej dziewuszki się nim zachwycały
oczywiście skapnęły się zamówienia na niego
|
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam niebieskie oczy (niebiesko-szare) i paskudnie wygladam w niebieskich cieniach i szarosciach. jakbym miala lima. Nie powinno malowac sie powiek kolorem jak kolor teczowki. Ale jak ktos tak lubi to przeciez sie nie zabroni ![]() Co do kolorowych tuszy to nigdy nie uzywalam ![]() Cytat:
Jak masz dlugie rzesy to wystarczy. Wydluzajace tusze posiadaja mikrowlokienka, ktore wygluzaja rzesy. Jesli nosisz soczewki kontaktowe to nie powinnas ich uzywac. ** Kurcze, avatara mi wcielo
Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2010-12-05 o 19:30 |
||
|
|
|
#54 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor tego SuperShocka też nie jest niebieski tylko taki zielono-niebieski.. wiec chyba nie ma obaw że będzie identyczny jak oczy naszej koleżanki z forum niech spróbuje- ten tusz teraz jest tani, ale oczywiście polecam maznąć nim tylko końcówki wytuszowanych wcześniej na czarno rzęs - aby- jak zatrzepocze rzęsami- aby był efekt fajny ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
nie wolno go używać osobom ze szkłami kontaktowymi
|
||
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
własnie wysłałam zamówienie na ponad 1000zł
udało się zółta kropa czy płynie bombka i przy zestawie tropikalnym zobaczymy, co jutro pokaze fakturka; niestety kod na dzisiejszą mikołajkową oferte mi nie wszedł
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
gratulacje "bombkę" pewnie dostaniesz - jakoś przekonasz klientki że "bombka" jest "choinką" Edytowane przez dokia Czas edycji: 2010-12-05 o 19:55 |
||
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie skończyłam oglądac moją paczkę.Brak zestawu ze świeczką Kwiat Lotosu i żelu do golenia ( z zestawu za 17,9 ).Ale paczka przyszła szybko. Zamawiałam w czwartek tuz przed północą a odebrał ją dziś. Super, bo kilka kosmetyków miało być na prezenty Mikołajkowe.Ale z tą bombko-choinką troche przesadzili.Jak głupia zamówiłam dla siebie 4 szt, a tu ani zapach świąteczny ani wygląd....
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
! Jeśli chodzi o makijaż to ja nie trzymam się takich zasad jak opisują wszędzie...mam oczy niebieskie, a niebieski tusz czy szary cień wyglądają u mnie super! Kolorowych tuszy używam tylko latem i efekt jest ciekawy, ale rzeczywiście przy niebieskim czy fioletowym tuszu trzeba dobrze dobrać cienie, ubranie itp. Moim zdaniem fajnie wygląda niebieski tusz+fioletowy cień lub odwrotnie![]() Jeśli będą perfumy to będę przeszczęśliwa Powiedzcie mi tylko czy można pobrać więcej niż jeden kod??? Kiedy zaczyna się katalog 1/2011...jestem od tego roku w Avonie i coś mi gdzieś padło na oczy, że 17 trwa dłużej...jak to jest??? |
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze się, ze pozostałe klientki zamówiły ten płyn w 16stym katalogu i wszystkie choinki dostąły
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kumpela malowała nim pazurki i pokryła go jeszcze warstwą takiego mieniącego się lakieru z inglota....< jakby brokatowego> i po prostu pięknie to wyglądało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

czasem ona sama też ma taki problem i dzwoni po swoich dziewczynach z pytaniem czy czegoś nie posiadają z rzeczy, które ona potrzebuje