![]() |
#31 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Perfumy, kolorówka, ubrania- dla każdego coś fajnego :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Mam jeszcze ewentualnie podkład matujący Biotherm Sense Matte, nie wiem ile go jest bo opakowanie nieprzezroczyste, ale napewno dużo ponad połowa z 30 ml, odcień to jasny beż. Tutaj link:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nse-matte.html Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2010-12-07 o 14:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
W skład zestawu Dali wchodzą perfumki 30 ml + balsam 100 ml + kosmetyczka.
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Oooj szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;23620299]odpisane
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Poza wątkiem mam jeszcze 30 ml Lolę M. Jacobsa, ale widzę, że też miałaś i puściłaś dalej, przykro mi z większych pojemności nie mam Ci do zaoferowania nic poza wątkiem. Avene o który pytałaś to właśnie emulsja matująca, poza wątkiem mam jeszcze podkład Loreal Infailible (ok. 18/30 ml, odcień Honey), oraz próbki podkładówLancome Color Ideal, Lancome Teint Idole Ultra, Estee Lauder Futurist, Estee Lauder Resilience Lift Extreme, Maybellie Superstay, ale są to tylko 1 lub 1,5 ml próbki. Mam jeszcze ewentualnie podkład matujący Biotherm Sense Matte, nie wiem ile go jest bo opakowanie nieprzezroczyste, ale napewno dużo ponad połowa z 30 ml, odcień to jasny beż. Tutaj link:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nse-matte.html[/QUOTE] Ten podkład Biotherm bardzo mnie kusi.Kończy mi sie właśnie mój fluid i na gwałt czegos szukam. CZy ewent. wkleiłabyś fotkę HC? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Perfume Lover
|
Cos u mnie za odlewke Angela?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Beyzo u Ciebie zaryzykowałabym Today, podoba mi się też kilka próbek : Givenchy- Organza 0,4ml Thierry Mugler- Alien 0,2ml Cacharel Noa- 0,3ml. Jak ewentualnie widziałabyś wymiankę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Perfume Lover
|
Hmm a co bys powiedziala na:
ja Tobie te trzy probki plus flache Today (jest kartonik), a Ty mi 5 Angela i 10 Angela La Rose?
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
ok już pędze a mogła byś mi zrobić próbeczkę z Hot Couture i Loli na poznanie zapaszku i dodać próbkę Givenchy V.I. ??
Za 5ml Bright+Amethyst+ próbki :Midnight B.S+ Puma Jamaica2+coś jeszcze za to co u Ciebie wypatrzyłam może znajdziesz coś jeszcze to zrobię Ci odleweczkę fantasyB.S. 5ml ?? ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- albo Choparda Wish (tylko potrzebowała bym atomek)bądź J.P.G MaDame 5ml mam w miniaturce od innego zapaszku ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Ooo jeszcze mogę nawet większą zrobić E.Arden Splendor ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Zajrzyj na mój watek wymiankowy moja droga, może znajdziesz tam coś dla siebie
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
a czy jakies mniejsze fiolki na zrobienie próbasków masz?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;23593338]
ODLEWKI(podane pojemności są bez 1-2 psików testowych) ![]() ![]() ![]() ze swoich flakoników mogę zrobic odlewki (nie mam atomizerów): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PRÓBKI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Tak bym kciała ![]() ![]() (podobaja mi sie te różyczki uzyte do wypunktowywania ![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-09 o 04:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
DZięki za fotkę.
![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
hej znalazłabyś coś za tą szmineczkę YR nr 25? nie wiem czy ona jest taka nude? bez drobin?
![]()
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;23659866]Ok, będę czekac
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Pin3sko aż tylu fiolek nie znajdę ![]() No szkoda, ja nie znam tych zapachow, wiec nie chce wiekszych pojemności. ale jakbys weszła w posiadanie fiolek to daj znac ![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Masz jeszcze L'Or de Torrente?
![]() ![]() Zerknij do mnie...
Flower by Kenzo Le Parfum - 40 ml/75 Halle Berry, Reveal, 14,5/50 ml i próbki tu Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2010-12-10 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
A bardzo chętnie
![]() To mnie się podoba: ![]() ze swoich flakoników mogę zrobic odlewki (nie mam atomizerów): ![]() ![]() PRÓBKI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Hej, przepraszam, ale dawno nie uaktualniałam listy i te odlewki o których mówiłaś są już nieaktualne
![]()
![]() |
#58 | ||
Konto usunięte
|
[QUOTE=LillyS;23677134]Masz jeszcze L'Or de Torrente?
![]() ![]() Zerknij do mnie.. L'or mam jeszcze, ale u Ciebie wszystko co bym chciała ewentualnie wzamian już porezerwowane ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Baby Doll mam troszkę więcej pewnie tak ok. 8 ml, mogę oddac wszystko, tylko musiałabyś mi wysłac jakis atomizer, bo nie mam w co przelac, a w tym w czym jest nie wyślę, bo nie dotrze w całości napewno. Acha i Addicta jest troszkę mniej niż 5 ml, próbowałam się do niego przekonac i jakiś 1 ml na to przekonywanie poszedł ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
No to nie będę Ci stawać na przeszkodzie w poznawaniu większej ilości zapachów
![]() A tak: to co było+10 ml. Tutti Kiwi 8 Baby dolla i kreda brązowa Chanel? Czy z kolei teraz ja za duzo? ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Właśnie o eliner mi chodziło ![]() ![]() Mnie pasuje. Masz jeszcze jakiś drobiazg do wydania? I zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie u ciebie te rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1291590056 ojej widze ze nie masz juz tych chłopiecych bluz nike ![]() a cos za ta damska bluze znajdziesz? mam jeszcze sporo spodni tylko ciagle uzupełniam watek..wiec lada moment sie pojawia ![]() Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-12-11 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.