|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: dziecinny problem, wiem :(
a dla mnie to taka historyjka rodem z filmu romantycznego, albo jakiejś książki
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
może stwierdził, ze byłabyś fajna KOLEŻANKĄ. (koleżanką, nie dziewczyną, kochanką, matką jego dzieci itp.)
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
albo moglo mu chodzic o to ze czekal az dasz mu spokuj i skonczy z toba tanczyc :P wlasnie... impreza i ty niby to slyszalas... czyli stalas bardzo bardzo blisko a on nie zauwazyl???
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyno ten facet jest zajęty a Ty masz faceta ! Zachowujesz się tak, jakby to był pierwszy chłopak, który Cie podrywa. Po co go prowokujesz? Po co z nim tańczyłaś? Przecież ma dziewczynę . Nie rozumiem dziewczyn, które pchają się na siłę w cudze związki, nie masz nic innego do roboty? Zajmij się SWOIM związkiem. On też widać niezły cwaniak szuka laski do rozrywki...no i widocznie znalazł
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Nawet jakby był wolny, to uważam, że to, że siada obok Ciebie i patrzy się na Ciebie (to już pewnie jego spojrzenie jest pewną nadinterpretacją jego zachowania z Twojej strony) nic zupełnie nie znaczy. Ile razy ja zmieniałam miejsce w ogromnej auli przy ogromnej liczbie kolegów z roku... no i się patrzę, po to mam oczka - to już połowa chłopaków musiałaby takie posty zakładać...
Ale fakt, takie rozkminy też miałam - w podstawówce - muszę Cię zmartwić... nigdy nic z tego nie wyszło, choć nie raz wydawało mi się, że chłopak wzrokiem mówi "kocham Cię nad życie". W Twoim przypadku jak jeszcze jest zajęty... Pozdrawiam
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Może facetowi po prostu pogorszył się wzrok i stąd ta nagła zmiana miejsca na auli? Zwyczajnie przesiadł się, by być bliżej tablicy, rzutnika, etc...
|
|
|
|
|
#37 | |
|
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
Wg mnie w sytuacji autorki ze strony chłopaka faktycznie jest koleżeńska sympatia, ale na tym koniec.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bez kitu, jakby każdy zwracał na to uwagę, to na studiach i innych tego typu miejscach musiałyby być indywidualne zajęcia
|
|
|
#39 | |
|
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
![]() ![]() Chodziło mi o to, jak łatwo można zwyczajną sympatię do kogoś zinterpretować jako coś więcej i doszukiwać się w niej głębszych uczuć. A moim zdaniem, gdyby takie były, to chłopak już dawno by z dziewczyną zerwał i zaczął bardziej aktywnie usiłować związać się bliżej z autorką.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, że nie na temat, przepraszam, ale pamiętasz może tytuł tego filmu?
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy może ja mam jakiś dziwny tok myślenia czy coś... Ale dlaczego nie ma tematu skoro jest zajęty? Może nie jest wcale szczęśliwy w związku i ma być skazany na tą laske, bo ma na facebooku status w związku? Co z tego? NIe widze nic złego w zapoznaniu się z nim, spotkaniu się raz czy dwa... Może się zakochają w sobie i będą szczęśliwi? Ludzie się rozwodzą, schodzą, rozstają.... każdy szuka szczęścia. I niestety zwykle ktoś ucierpi, to jest nieuniknione. Ale w końcu czas leczy rany.
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak można być tak podłym i na boczku kombinować od miesięcy jak poznać innego.... Autorka ma faceta i przykro jej się zrobiło jak się dowiedziała, że tamten ma dziewczynę. Masakra.... A Twój obecny facet to mucha na zasłonce, że w ogóle Cie nie obchodzi? |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
nie warto pakować się w znajomość z zajętym facetem,rzadko wychodzi z tego coś dobrego
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jakbyś miaa rację, to ja bym za takich ciepłych kluch nie chciała. Ciekawa jestem, czy jakby przyszedł do Ciebie Twój chłopak i powiedział, że sorry ale ale poszedł kilka razy na randkę z koleżanką, czy też byś powiedziała wyrozumiale "każdy szuka szczęścia". Prędzej ma ochotę na skok w bok. Albo lubi się pogapić na kogoś ładnego. Autorka daj sobie spokój. Raczej nic dobrego Ci z tego nie wyjdzie. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Autorko wątku nie masz co się dopatrywać w jego zachowaniu.. Owszem niektórzy faceci są nieśmiali ale jednak szukają kontaktu z dziewczyną ktora im sie podoba.. Samo patrzenie na CB nic nie musi znaczyć.. Faceci w takim wieku chyba już nie robią takich podchodów.. Do tego piszesz ze masz chłopaka i rozmyslasz nad innym.. Zastanow się na czym CI zalezy bo zranisz inne osoby i wykonczysz samą siebie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.