|
|
#31 |
|
psy-chopatka
|
Dot.: Narzekania na TŻ-ów.
Ja gdy czasem o czymś opowiadam ( ostatnio np o kolejnym szkoleniu na którym byłam) on patrzy na mnie uważnie ja sie ciesze że tak mnie słucha(może się zainteresował tematem?) a poźniej się okazuje że w ogóle nie słucha tylko po prostu patrzy "bo ja lubie patrzeć na twoją buźke jak o czyms opowiadasz. "
!No jasne...ale już o czym tak gadam to nieważne a poźniej się wkurzam "kiedyś ci o tym mówiłam! Nie pamiętasz? " "yyy...na prawdę??"No jak mozna patrzeć na kogoś i nie słuchać??
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Oj można, sama często tak robię ;P
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ na wszystko ma czas-ja stoję już gotowa do wyjścia od 10min a on jeszcze w piżamie
. Jest tylko jedna sytuacja kiedy się wyrabia-spotkanie z kolegami -potrafi wyjść pół godziny wcześniejNaprawy w domu muszą czekać kilka miesięcy na to by nabrały mocy urzędowej Jakbym sama potrafiła to bym sama to wcześniej zrobiła ale nie będę za niego czegoś robić Do prac domowych podchodzi z takim namaszczeniem jakby odkurzał dywan u królowej angielskiej! -przecież to tylko dywan i z odkurzania nie trzeba robić ceremonii napól dnia
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, jak kilka osób napisało, ma to być temat nieco "z przymrużeniem" oka. Chodzi o to, aby się wyżalić, jednak nic nie zastąpi prawdziwej rozmowy, w cztery oczy ze swoim partnerem.
"Moda przemija, styl pozostaje." - Gabrielle Chanel Projekt PRAWO JAZDY (30/30)Urodziłam ślicznego, zdrowego bobaska Edytowane przez Cecilia89 Czas edycji: 2010-12-09 o 12:26 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Czasem rozmawiamy z naszymi Tż ale właśnie to wygląda jak ta"rozmowa z kotem" oni się połaszczą przeproszą i koniec na tym...
A wyżalenie się jest bezcenne!! Te chusteczki posmarkane - na stole, w torbie, pod poduszką, w kieszeniach... Pozmywanie naczyń nie jest realne jeżeli wcześniej się tego nie zleci. Bez zlecenia stoją tam nawet ze 3 dni... Jak mówię, zrób pranie (gdy ja jestem 12 godzin w pracy) zapominam dodać: a potem je wywieś!! Gdy chce by pozmywał naczynia muszę określić jeszcze które!! Brudny garnek na piecyku w moim mniemaniu się zalicza do naczyń, w mniemaniu Tż nie ![]() Stolik nie musi być sprzątany do chwili aż z niego same rzeczy nie zaczną zlatywać... A miejsce pada do konsoli jest zawsze ale to zawsze na podłodze!!(że ja tego nie wiedziałam) A miejsce okularów jest na tapczanie gdzie zawsze umieszczam me szanowne 4 litery. Brudne naczynia wynoszone z tego wcześniej wspomnianego biednego stolika są wynoszone partiami, z częstotliwością 1 naczynie na 2h (jego sprzątanie po obiedzie jest dość długie). Naczynia owe nie trafiają do zlewu, ani do zmywarki... trafiają na blat, gdzie mają znów dużo miejsca do rozmnażania się. Ach wątek świetny!! Rozmawiamy i tym, staramy się zmienić, nie zawsze się jednak da... Jak sobie coś przypomnę to napisze!!
|
|
#36 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2010-12-09 o 14:34 |
|||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Odświeżam wątek
![]() Jest lipiec a ja jeżdże na zimówkach ![]() A na zamontowanie zmywarki to chyba miesiąc czekałam- postanowiłam,że po prostu nie będę zmywać jak postał przy myciu 1,5 godziny to za 2 dni zmywara była podłączona![]() |
|
|
|
|
#39 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Wulkanizator? Stówkę zapłacisz, a przestaniesz stwarzać zagrożenie. Sorry, ale wykazujesz się totalną bezmyślnością jeżdżąc na zimówkach tyle czasu. No i mam nadzieję że nastawiłaś się już na wydatek, bo obecne się na zimę już raczej nadawać nie będą...
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Hicior wczorajszego wieczoru: przygotowałam dla małego : piżamę podkoszulek, skarpety, pampersa, mówię TZ-towi by go przebrał. W tym czasie robiłam w kuchni , sprzątałam itp.. Małego położył, kakałko mały dostał. Siadam umęczona po godzinie a tu podkoszulek leży..
![]() Ach te nasze TZ-ty to chyba czasem rozumek gdzies gubią ..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

!
"yyy...na prawdę??"

おはよう!
. Jest tylko jedna sytuacja kiedy się wyrabia-spotkanie z kolegami -potrafi wyjść pół godziny wcześniej