|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Razem damy radę.! Zapraszam chętne do walki z własnym ciałem.:)
no jak już ją zakupisz to w zależności gdzie chcesz zrzucić zbędne cm
jak wpiszesz sobie w googlach agrafka ćwiczenia to na pewno znajdziesz tam wszystko ![]() a ja wczoraj kupiłam peeling lirene pomarańczowy i do tego wyszczuplająco-ujędrniający krem zachęcona dobrymi opiniami na wizażu i mam nadzieję, że efekty będą takie, o jakich marzę. ![]() tak w ogóle to znalazłam super motto na 1. stycznia: 'Spraw aby najbliższe 12 miesięcy były najzdrowszymi w twoim życiu' ![]() co wy na to? ja dzisiaj trochę sobie odpuściłam i już czuję się baaaaaaardzo źle . ![]() i jeszcze jutro gram mecz i muszę założyć bardzo krótkie spodenki a nie chcę <beczy> a jak u was?właśnie zaczynam robić 8 minute legs buns arms a potem wbijam na steperek na 45 minut byeeeeeeeeeeee
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
jeju, po wigilii dzisiaj robię sobie detox i nic nie jem :x
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
mam traumę ;( zjadłam naprawdę dużo, jeszcze dzisiaj szarlotka z lodami i bitą śmietaną ;( ale obiecuję, że jutro nigdzie nie wyjeżdżam, więc uważam na to co jem. i powolutku się przygotowuję do zdrowego odżywiania, a od nowego roku to już tak na serio chciałabym się za to wziąć.
![]() a jak u was jest? ;*
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny chciałabym się do was dołączyć
ale cos mi się wydaję że trzeba trochę rozruszać wątek bo strasznie mało piszecie xd
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
no zgadza się
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny !
Chciała spróbować razem z Wami to moja kolejna próba zrzucenia niepotrzebych kilogramów mam nadzieje, ze tym razem sie uda Musi sie udać! Ja Aga wiek :24 wzrost:164 cm waga: 61 cel: 51 ![]() Przede wszystkim muszę w końcu zrobić porządek z moimi udami i pupą. Mam już dosyć poprzecieranych dźinsów w kroku!! Do osiągniecia celu oprócz diety niezbędne będą ćwiczenia! Jutro idę zapisać sie na siłkę! Koniec świątecznego objadania sie !!! od jutro wracam do pracy i biorę sie ostro za siebie. Ostatnio odchudzalam sie 3 lata temu, ale nazwala bym to raczej głodzeniem się niż dietą, efekty były widoczne bardzo szybko ale źle sie czułam i ciągle myślalam o jedzieniu co doprowadzalo mnie do napadów obrzarstwa i tak w kółko...szybki spadek wagi potem efekt jojo. Nie potrafie stosować żadnej diety wg mnie kluczem do sukcesu jest przede wszystkim jedzienie o stałych porach i małe poracje i tego będę sie trzymać Od jutra zaczynam detox po świąteczny i zapisuję sie na siłkę!! Pozdrawiam serdecznie buziaki |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam dużo przygód ze zdrowym odżywianiem...Powiem wam szczerze, że powinno się jeść wszystko i łączyć tak jak mamy ochotę. Jak to mówiła moja nauczycielka od dietetyki nie jedzenie tuczy, a porcje
Lepiej jeść wszystko, żeby było jak najbardziej różnorodnie. Ważne jest: - stałe pory posiłków i przekąsek, codziennie tak samo; - kaloryczność, - sport. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

jak wpiszesz sobie w googlach agrafka ćwiczenia to na pewno znajdziesz tam wszystko 

ale cos mi się wydaję że trzeba trochę rozruszać wątek bo strasznie mało piszecie xd