Obóz młodzieżowy 2011 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 13:59   #31
mha
Przyczajenie

GG do mha
Dot.: Obóz młodzieżowy 2011

Cytat:
Napisane przez qwetr Pokaż wiadomość
http://www.ok-tours.com.pl/index.php...aniczne/turcja tutaj chyba taka samaoferta tyle ze Ok'ej ma promocje
tak to też już widziałam
mha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 20:16   #32
olejmy_jutro
Przyczajenie

GG do olejmy_jutro Wyślij wiadomość przez MSN do olejmy_jutro

Cytat:
Napisane przez kevinx77 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich na forum
Ja z takim właśnie zapytaniem , odnośnie obozu
Co byście polecali? Poważnie zastanawiamy się z kumplami nad Hiszpanią - Lloret de Mar Czekam na wasze opinie i podpowiedzi

A może ktoś z Was się wybiera właśnie do Lloret??

Pozdrawiam

kevinx77 ja planuję z moimi kumpelami jechać do Lloret de Mar w e wakacje ;D i też nie wiemy jaki hotel i jakie biuro ;/ może coś wspólnie uda się zaplanować
olejmy_jutro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-02, 14:00   #33
fleur94
Zadomowienie

GG do fleur94

ja byłam w zeszłym roku w lloret i mogę z czystym sumieniem polecić jeśli trafi ci się luźna kadra to z pewnością będzie obóz twojego życia. to takie typowo rozrywkowe miasteczko, mało tam rodzin z dziećmi. w dzień chodziłyśmy na basen lub na plażę, potem obiad, potem znów basen, kolacja, przygotowania i albo do st.trop (polecam klub! dużo niefajnych, napalonych włochów, więc lepiej chodzić w grupkach lub najlepiej z facetami z obozu, ale muzyka spoko i fajna atmosfera) lub imprezy w hotelu

u nas było fajnie, wystarczył telefon do wychowawcy (te i te osoby idą tam i tam, będziemy za x godzin i damy znać - oczywiście nie w środku nowy, no ale luz był.

miasto fajne, dużo sklepików, uliczek, mcdonalds, burgerking (chyba też) - ja mieszkałam w hotelu eugenia, dosyć blisko plaży, do klubów pół godziny na nogach. w ścisłym centrum są praktycznie same kluby, bliżej plaży więcej sklepów. pogoda, jak to w hiszpanii- super, ale nam raz padało- co prawda w nocy, no ale..

ogólnie polecam baaaardzo!
fleur94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-02, 20:50   #34
Gabriela1210
Raczkowanie

GG do Gabriela1210

Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość
może fun club..lub steja
z tego co pamiętam organizują coś takiego na Chorwację
Z jakiego biura byłaś w Grecjii? W tym roku wybieram się z przyjaciółką i chyba wybierzem tą; http://www.ok-tours.com.pl/index.php...aniczne/grecja bo ciekawszej oferty do Grecjii nie znalazłam niestety... Jeżeli ktoś sie wybiera, był w hotelu itd. niech sie odezwie na priv.
Gabriela1210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-03, 17:44   #35
justine333
Zakorzenienie

byłam z biura rego-bis w hotelu Atlantis
Stary 2011-02-10, 21:16   #36
Poland93
Przyczajenie

Kochani orientujecie się czy jeżeli chcę jechać z koleżankami na obóz młodzieżowy do Włoch, wszystkie jesteśmy ten sam rocznik, ale jedna z naszych koleżanek ze stycznia ma ukończone 18 lat to moze z nami jechać? Planujemy jechać z Ital- Tour oferta od 12 do 18. Czy myślicie , że przeboleją jakoś to , że ma już skończone 18 ? Nie można powyżej 18 , ponieważ przy rezerwacji internetowej pisze jej , że jest błędny pesel.Co o tym myślicie.. a może znacie jakieś oferty , z których będziemy mogły skorzystać wrazie czego?
Poland93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-12, 13:12   #37
_Greeness
Przyczajenie

GG do _Greeness Send a message via Skype™ to _Greeness
Obóz młodzieżowy 2011

Hej, Wizażanki!
Zastanawiam się, gdzie najlepiej wybrać się na wakacje, a nie zapłacić aż tak dużo. Myślałam nad Bułgarią albo Grecją, bo chciałabym się wybrać do jakiegoś cieplejszego kraju
Zastanawiałam się nad tymi ofertami:
http://www.witours.pl/oferta.php?id=22885
http://www.ecotravel.pl/oferta,40784...-bulgarii.html
choć bardziej zachęca oferta z ecotravel
A może mogłybyście mi coś polecić? Piszcie opinie o Bułgarii
_Greeness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-12, 13:20   #38
pogryzecispodniex3
Raczkowanie

myślałam o tym obozie: http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=2036 ale mógłby mi ktoś napisać jak jest z życiem rozrywkowym w Tunezji? czy są jakieś kluby? jest gdzie wyjść?
pogryzecispodniex3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-12, 21:21   #39
majaa_
Przyczajenie

byłam w Bułgarii rok temu, nawet okej. jeśli jesteś imprezową jednostką lepsza będzie Hiszpania/Włochy. ; )
Stary 2011-02-12, 21:44   #40
majaa_
Przyczajenie

cześć Wszystkim : ) szukam właśnie z koleżanką jakiegoś fajnego miejsca na obóz, myślałyśmy o Hiszpanii, Grecji, ewentualnie Włochy. macie jakieś sprawdzone miejsca i biura? szukamy luźnego obozu, na którym 15-16latki bez problemu mogą wyjść na dyskoteke : )

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez fleur94 Pokaż wiadomość
ja byłam w zeszłym roku w lloret i mogę z czystym sumieniem polecić jeśli trafi ci się luźna kadra to z pewnością będzie obóz twojego życia. to takie typowo rozrywkowe miasteczko, mało tam rodzin z dziećmi. w dzień chodziłyśmy na basen lub na plażę, potem obiad, potem znów basen, kolacja, przygotowania i albo do st.trop (polecam klub! dużo niefajnych, napalonych włochów, więc lepiej chodzić w grupkach lub najlepiej z facetami z obozu, ale muzyka spoko i fajna atmosfera) lub imprezy w hotelu

u nas było fajnie, wystarczył telefon do wychowawcy (te i te osoby idą tam i tam, będziemy za x godzin i damy znać - oczywiście nie w środku nowy, no ale luz był.

miasto fajne, dużo sklepików, uliczek, mcdonalds, burgerking (chyba też) - ja mieszkałam w hotelu eugenia, dosyć blisko plaży, do klubów pół godziny na nogach. w ścisłym centrum są praktycznie same kluby, bliżej plaży więcej sklepów. pogoda, jak to w hiszpanii- super, ale nam raz padało- co prawda w nocy, no ale..

ogólnie polecam baaaardzo!
z jakiego biura byłaś? : >
Stary 2011-02-13, 14:32   #41
krzys982
Przyczajenie

orietnuje się może ktoś kiedy będa dostępne obozy samolotem z juwentura?
krzys982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-13, 15:02   #42
qwetr
Raczkowanie

też byłam w bułgarii rok temu, dokładnie w tym samym hotelu Nikea Park ****, ogólnie błg imprezowa, dużo dyskotek,wpuszczają raczej każdego, w samej bułgarii nie jest drogo, ogólnie można polecic jeśli chcesz wiedziec więcej o złotych piaskach, albo o hotelu to pisz; )
qwetr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-14, 19:45   #43
cimaxx
Przyczajenie

Witaj, oferty mają być od 15 lutego. Dzwoniłem do nich na początku lutego. Gdzie się wybierasz?
cimaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-14, 21:54   #44
duskiee
Raczkowanie

oczywiscie ze Grecja! ma swoj klimat a Bulgaria to tylko plaza i tani alkohol.. taka prawda, a w Grecji masz wszystko w jednym
duskiee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-15, 10:45   #45
krzys982
Przyczajenie

do turcji a ty? może ktoś wie ile kosztowały obozy do turcji z juwentura w 2010?
Stary 2011-02-15, 13:13   #46
Madzikii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pogryzecispodniex3 Pokaż wiadomość
myślałam o tym obozie: http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=2036 ale mógłby mi ktoś napisać jak jest z życiem rozrywkowym w Tunezji? czy są jakieś kluby? jest gdzie wyjść?

Hey...ja tez sie zastanawiam czy nie wybrac sie na ten obóz, i dołączam sie do pytania jak jest tam z klubami ,jest gdzie poimprezowac ?
Madzikii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-15, 19:14   #47
daduniia
Przyczajenie

My z koleżanką się wybieramy samolotem do Hiszpanii do Lloret Chciałybyśmy właśnie z Juwentura, tylko jeszcze oczywiście ofert nie ma...;/
daduniia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-15, 23:39   #48
cimaxx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez krzys982 Pokaż wiadomość
do turcji a ty? może ktoś wie ile kosztowały obozy do turcji z juwentura w 2010?
Ja do Hiszpanii na Majorke.

Ostatecznie oferty z Juwentura będą pod koniec lutego maksymalnie. Gadałem z konsultantką i ja troszq opier* i w końcu otrzymałem odpowiedź.

Majorka ma być jak to się określiła: Full Wypas.

daduniia - o Loret też myślimy. Nie skusicie się na Majorkę?
Stary 2011-02-16, 10:24   #49
krzys982
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cimaxx Pokaż wiadomość
czyli all inclusive jak większosc obozow z juwentura
ile kosztuje/kosztował na majorke?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 12:16   #50
agatka_84
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Z Ok-Tours organizują - jak już pisaliście obozy i to w Hiszpanii, Bułgarii, Grecji, Chorwacji itd. Oferta jak widzę spora i znalazłam dodatkowo dużo komentarzy pozytywnie wypowiadających się osób, które już były na takich wyjazdach Poza tym w ogóle wygląda to interesująco
agatka_84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-16, 16:28   #51
daduniia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cimaxx Pokaż wiadomość
Ja do Hiszpanii na Majorke.

Ostatecznie oferty z Juwentura będą pod koniec lutego maksymalnie. Gadałem z konsultantką i ja troszq opier* i w końcu otrzymałem odpowiedź.

daduniia - o Loret też myślimy. Nie skusicie się na Majorkę?
byłam na już Majorce tylko z rodzicami 2 lata temu. Po prostu wakacje mojego życia. świata już trochę zwiedziłam, ale Majorka wymiata. Tylko w tym roku chciałam jechać na ląd do Hiszpanii i właśnie Lloret mi się marzy <3

W Turcji byłam z rodzicami 5 razy w Alanyi. Extra było.
Stary 2011-02-16, 17:36   #52
mha
Przyczajenie

GG do mha

Cytat:
Napisane przez daduniia Pokaż wiadomość
byłam na już Majorce tylko z rodzicami 2 lata temu. Po prostu wakacje mojego życia. świata już trochę zwiedziłam, ale Majorka wymiata. Tylko w tym roku chciałam jechać na ląd do Hiszpanii i właśnie Lloret mi się marzy <3

W Turcji byłam z rodzicami 5 razy w Alanyi. Extra było.
A mogłabyś coś opowiedziec o Alanyi??? Ja chcę się tam w tym roku wybrac Słyszałam że tamtejsza najlepsza plaża Kleopatra. Jakie tam jest morze, ogólnie ludzie itp.
Stary 2011-02-16, 17:48   #53
piesek457
Przyczajenie

Witam,
Był ktoś może z Was na obozie z biura podróży ok-tour(Nikea Park), juventur(hotel Afrodita) bądź AS School of English(hotel Warszawa) w Bułgarii? Bo planuje w tym roku jechać na obóz właśnie tam. Interesowałoby mnie czy jest to zaufane biuro podróży,to jakie są tam warunki, czy wychowawcy są na luzie(czy pozwolą pić i balować do rana) itd
Prosze o odpowiedź
piesek457 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-16, 19:11   #54
daduniia
Przyczajenie

Mha - W Alanyi dla mnie jest bosko Ja 2 razy mieszkałam nad plażą Kleopatry, faktycznie plaża bardzo fajna i widoki z plaży na górę Kale czy Kele ( nie wiem jak to się pisze ) na prawdę bardzo piękne. Miasto ogólnie tętni życiem, bardzo dużo dyskotek i pubów, ludzie trochę natrętni jeżeli chodzi o sklepy, bo ciągle namawiają do wejścia, ale dosyć sympatyczni. Jeśli chodzi o ceny w sklepach to nie jest ani tanio, ani drogo, tak pośrednio, ale można wytargować niezłe ceny. Polecam Turcję, uwielbiam na prawdę, moja mama na przykład jest kompletnie zakochana w Alanyi i wraca tam praktycznie co roku Aaaa i morze trochę brudne, ale od strony plaży Kleopatry lepsze niż na tej drugiej I wtedy kiedy byłam były bardzo wysokie fale

Edytowane przez daduniia
Czas edycji: 2011-02-16 o 19:14
Stary 2011-02-16, 23:42   #55
cimaxx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez krzys982 Pokaż wiadomość
czyli all inclusive jak większosc obozow z juwentura
ile kosztuje/kosztował na majorke?
Witaj ponownie,
niestety dla mnie cena nie ma za bardzo znaczenia ale myślę, że 2,5 - 3tys zapewne nie przekroczy.

Również słyszałem, że na Majorce jest za**** Czekamy jedynie na opis pełny oferty.
Stary 2011-02-17, 13:00   #56
krzys982
Przyczajenie

ja właśnie jestem najbardziej zainteresowany alanyą bo czytałem że w didim nie jest za fajnie :|
czekam jeszcze na oferty juwentura, które miały byś pod koniec stycznia (!) i z triady a potem wybiore coś i zamawiam

ps. rodzice byli na majorce. pływają w morzu, nagle patrzą a koło nich pływa g*wno xd
plaża syf.

Edytowane przez krzys982
Czas edycji: 2011-02-17 o 13:02
Stary 2011-02-17, 16:57   #57
mow_mi_lilith
Przyczajenie

GG do mow_mi_lilith

Byłam i w Grecji i w Bułgarii.
Grecja chyba odrobinę lepsza niż Bułgaria, ale za to w Bułgarii milsi ludzie <3
Ja ci polecam Hiszpanię, właśnie się wybieram tam w te wakacje z tym biurem: http://www.atas.pl/obozy_mlodziezowe...na/115&type=te
Z tego co cyztałam Hiszpania jest świetna.
I polecam jeszcze Włochy, są świetne.
mow_mi_lilith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-17, 17:00   #58
mha
Przyczajenie

GG do mha

Mi tak samo Alanya najbardziej odpowiada Fajna jest oferta ok-tours ale oni "podobno" nie mają dobrych opinii. Nie wiem właśnie :/ Też czekam na oferty juwentura bo oni jeszcze organizują obozy samolotem do Turcji.
Stary 2011-02-17, 18:24   #59
krzys982
Przyczajenie

ja tez czekam ale doczekać się nie można.
tylko z ok-tours jest 'nieco' droga
najwyżej wybiore egipt z almatura lub steji
Stary 2011-02-17, 21:06   #60
daduniia
Przyczajenie

w Egipcie ostatnio były zamieszki, ja bym się nie zdecydowała po takim czymś ale może się już na dobre uspokoi. Ale Egipt jest fantastyyycznyy. Kocham go, też byłam 5 razy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości