![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: odchudzanie 45 kg czas zaczac
Cześc Dziewczyny
![]() Ja też zaczynam odchudzanie a w zasadzie to nie zaczynam tylko już dzisiaj zaczełam bo mam taki nawyk , że nie od jutra pojurza, czy też Nowego Roku tylko od teraz ![]() ![]() Święta maja u mnie to do siebie, że się zapomnam i na wszystko, ale to dosłownie wszystko sobie pozwalam a, potem chociaż tak jakby dzisiaj dręcza mnie wyrzuty sumienia. Wyrzuty to u mnie taka pozostałaośc po osttanim odchudzaniu, gdzie udalo mi się zgubić cos w granicach 15-18kg. Nie wiem ile to dokladnie bylo bo nie było to typowe odchudzanie nastawine na zrzucanie kg tylko taki spontaniczny przeskok na zdrowe odzywianie i zdrowszy tryb życa, a utrata kg byla barzo milym efekem ubocznym którego życze każdej z Was ![]() Mnie nie zstalo duzo do zrzucenia bo cs w granicach 5-6kg do akij wagi w której będę się czuła dobrze sama z sobą. Jednak ostatnio cos brak mi moblizacji i z ostatnim dniem Świąt postanowłam cos z tym zrobić. Dlatego mam nadzieję, że wyrwam i pozbede sie osttaniego zbędnego balastu który na sobie noszę ![]() Nie dla mnie żadne diety Dukana czy inne cuda - sprawdzilam o juz na własnej skórze, A to ze wzgędu chociaz by na to , że nie potrafi sobie odmówić płatków z mlekiem, czy też owocow i warzyw. Dlatego tez rada dla wszskich odchudzających się , że naprawde najlepsza dieta to poprostu Mniej Żreć. Brzmi to bardzo banalnie ale jestem na to najlpszym codzącym przykladem że się da, i że zmana trybu życia na zdrowszy daje najbardzej efektywne i dlugotrwale efekty ![]() Dlatego ja tez będę sie trzymac tej juz sprawdzonej zasady plus oczywiście zero jedzonka po 18 ( no oczywiście oprócz jabłuszek) i mam nadzieję, że wytrwam, czego życzę każdej z Was. Dzielcie się efektami "cięzkiej pacy" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() Tydzien temu postanowilam ze zaczne sie odchudzac i tak zrobilam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Czesc wam wszytskim .I jak tam po swietach troche nagrzeszyliscie bo ja tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Ja stosowałem wyciąg z mango.
3 miesiące temu ważyłem 94kg, poszedłem do specjalisty i polecił mi tabletki z górnej półki cenowej, fakt miałem obawy czy na prawdę to kupować ale jednak się zdecydowałem i okazał się numerem jeden! Ważę 88kg. Brak uczucia głodu, poprawa humoru, same zalety!! http://nplink.net/cEoJgg6s |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.