![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności-wątek poawaryjno-przedświąteczny ;)
Szczoteczka Colgate MaxWhite, szczoteczka wybielająca, nowa, nieużywana oczywiście, pudełeczko zaklejone x 4
Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml x4 Coś u mnie za to lub któreś z tych?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
edm cień little black dress pełnowymiarowy, kilkakrotnie użyty, możliwa odsypka lub całość
Szczoteczka Colgate MaxWhite, szczoteczka wybielająca Żel oczyszczający do cery trądzikowej, zawiera różne wyciągi roślinne na 1-wszym miejscu składu-nowy, nieużywany Maseczka do cery trądzikowej zawiera różne glinki i wyciągi roślinne na początku składu- nowa, ale otwarta raz z ciekawości coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
hop
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie za cos z kolorówki?
zapraszam do wszystkich watkow, jezeli cos znajdziesz dla siebie to prosze odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
książki sa zadbane, nie sa one juz pierwszej mlodosci i moga miec pozulkniete kartki, mam je po mamie ale sa cale, postaram sie jeszcze dzis wstawic fotki. to sa kryminaly z tego co pamietam mnie najbardziej interesuje te 12 cieni, i Cień Rimmel color rush metallic 102 backstage |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
o, dziekuje za fotke, ja dzis niestety nie wstawie zdjec ksiazki bo zapomnialam ze one leza w moim rodzinnym domu, i dopiero jutro tak bede, ale mi cienie odpowiadaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
hmmm, wiesz coi nie oplaca mi sie ta wymianka cieni za ksiazki. za cene przesylki kupie sobie wieksz paletke cieni w rosmanie np.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
cos za Mgiełka Avon Wanilia i Mleczko Sojowe- odżywczy body spray- nowy nie ruszany ?
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
- olej tamanu - cienie: Little Black Dress (koniecznie w słoiczku) i Gifted. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
3 księga Wampirów z Morganville za te 3 rzeczy może być?
![]() Ps. Gdybyś miała więcej cieni EDM (lub Silk Naturals, EGM czy Aromaleigh) na zbyciu to mogłybyśmy zrobić większą wymiankę ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- A ile masz tej frakcji (z jaką datą ważności) bo na nią jak najbardziej byłabym chętna? Macerat brzozowy też mi się podoba.. ![]() Generalnie biochemia.. Wszelkie nawilżacze do skóry suchej, produkty do włosów.. Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-01-05 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
A więc podobają mi się:
- cień EDM Little Black Dress - cień Gifted - macerat brzozowy 30 ml - olej tamanu 15 ml - frakcja 5 g Co byś za to chciała? ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- A ciut więcej frakcji nie mogłabyś oddać ? ![]() Albo np. jakąś odsypkę dry flo z odrobiną jedwabiu mogłabyś dorzucić? ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Pasuje ![]() Czyli: od Ciebie: - cień EDM Little Black Dress - cień Gifted - macerat brzozowy 30 ml - olej tamanu 15 ml - frakcja 5 g - 50 g Dry Flo - 1 g jedwabiu ode mnie: - 2 książki (które byś chciała? Nie ukrywam, że najchętniej oddałabym Wampiry z Morganville tom 3 + jedna z książek Sparks) Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-01-08 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za:
Colgate MaxWhite One, pasta wybielająca do zębów, nowa, zaklejona 75 ml x 2 Colgate MaxWhite z białymi mikro-kryształkami pasta wybielająca do zębów, nowa,125 ml x 2 (chodzi mi chociaż o jedną pastę, obojętnie którą ![]() Szczoteczka Colgate MaxWhite, szczoteczka wybielająca, nowa, nieużywana oczywiście, pudełeczko zaklejone - 1, 2 sztuki Nivea lip care, pearl & shine pomadka ochronna zaklejona nówka Żel oczyszczający do cery trądzikowej, zawiera różne wyciągi roślinne na 1-wszym miejscu składu-nowy, nieużywany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
hej
coś ode mnie za revlona albo za specyfiki na trądzik? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497506 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
- Nivea visage young żel peeling do codziennego mycia twarzy 150 ml, nówka nie otwierany
- Roletka Avon Perceive nowa w kartoniku, nieużywana - odsypka kulek pierre rene pastel chwalone na kwc - Revlon Colorstay podkład kolor 01 ivory zostało około 20 proc na przetestowanie - Mascara avon supershock czarna, używana zostało ok 40 proc, w sam raz na przetestowanie Może u mnie ? -oddam wszystkie komplety. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497260
- Jan Paweł II ![]() http://kropelka-wiary.pl/ WYMIANA - oczy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497260 Edytowane przez Nektarynka Czas edycji: 2011-01-12 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.