![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: co robicie w sytuacjach kiedy facet przestaje sie odzywac bez slowa?
paxton Bardzo dobrze zrobilas
![]() Tez mialam taka sytuacje. Iskrzylo, umowilismy sie na pewna sobote na lunch. Ja czekalam i nic... :/ (to mialo byc Nasze drugie spotkanie) Niby konkretnie sie nie umowilismy, ale bylo powiedziane "w sobote lunch" Strasznie sie zdenerwowalam i bylo mi przykro, ze sie nie odezwal, nie chcialo mi sie wierzyc. Po 2 tygodniach napisalam do Niego (mialam intuicje) bo bylam ciekawa co sie stalo, dlaczego?! I jak sie okazalo zgubil telefon i nie mial jak sie ze mna skontaktowac ha ha... Czekal wtedy na moj telefon he he, ale ja dumna sie nie odezwalam ha ha... Ale dobrze,z e zrobilam to po 2 tyg.bo teraz chyba jest dobrze miedzy Nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Taaa, zapewne ten "lakiernik" to była jakaś dziewczyna z netu wieku lat 18-25. Ściemniacz. Nawet jeżeli to rzeczywiście była wizyta u lakiernika, to tym gorzej o nim to świadczy - facet nie umie zarządzać swoim czasem, planować z wyprzedzeniem, przewidywać pewnych sytuacji. Co drugie umówienie się by mu pewnie coś wypadało "mega ważnego".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie za dobry materiał na przyszłość... szkoda czasu na niego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tak jak pisalam, ze jak jeszcze zadzwoni i bedzie mu naprawde bardzo zalezalo na spotkaniu, to bede mowic, ze czasu nie mam.. zwodzic go i zobacze jak bedzie uparty.. jak dlugo bedzie sie staral, to moze i sie spotkam ponownie, ale zaznacze, ze bez roz na przeprosiny nie ma sie co pokazywac ![]() ![]() tak czy inaczej, dziekuje serdecznie dziewczyny za wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paxton_thineig Czas edycji: 2010-12-20 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Poczytaj ksiązke "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i juz nigdy wiecej nie zadasz sobie pytania: "Co robic?"
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Ja bym nie dzwoniła, nie pisała. Nie ma sensu się uganiać za takim, i dobrze myślisz, jeśli napiszesz to pomyśli że Ci zależy. Olej go.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Sprawa jest prosta - koles Cie olal. A Ty jak widac czekalas na tel i chcialas sie spotkac. Takze nieladnie z jego strony, aczkolwiek czesta zagrywka.
To calkiem dobry pomysl zadzwonic czy napisac sms - tylko, ze niekoniecznie do niego. Chcialas wyjsc na miasto? na pewno masz jakis znajomych, ktorzy sie uciesza, ze zaprosisz na piwo. Nie ma co siedziec w domu i rozmyslac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Hej, odkopuję ten wątek, bo temat wiecznie żywy! Czytając wasze historie, aż mi się przypomniały własne przygody z takimi „znikającymi” typami. Ten schemat – najpierw słodkie rozmowy, plany, a potem cisza jak w grobie – to klasyka. Zgadzam się, że to mega niekulturalne i po prostu pokazuje brak szacunku. Znalazłam artykuł, który dobrze to rozkminia: Czy napisać do faceta który przestał się odzywać - https://hkc.pl/czy-napisac-do-faceta...ja-poznac/220/. Piszą, że takie milczenie to już decyzja, a pisanie do niego to często strata energii.
Moim zdaniem najlepiej olać takich gości. Jeśli się odezwą, można rzucić coś krótkiego w stylu: „Szkoda, że nie umiesz odwołać spotkania jak człowiek. Cześć.” i zamknąć temat. Co myślicie? Macie jakieś świeże historie z takimi „magikami znikania”? ![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobry artykuł. Ale trzeba uważać, żeby nie przesadzić w drugą stronę, bo jeśli to facet ciągle inicjuje kontakt i spotkania, to też wypadałoby się chyba czasem samej odezwać i czasem pierwsza coś zaproponować.
Ja w każdym razie miałam takiego typka, który po kilku naprawdę fajnych randkach zniknął bez słowa, kiedy nie chciałam jechać na weekend w góry. Pech dla niego chciał, że byliśmy na tej samej grupie na fb i zobaczyłam, że szuka jakiejś innej laski na wyjazd weekendowy w góry 😅 A mi po prostu przestał odpisywać. Najśmieszniejsze jest to, że najwyraźniej żadnej nie znalazł, bo po weekendzie się jednak znowu zaczął odzywac i myślał, że będziemy kontynuować znajomość jak gdyby nigdy nic :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Brawo, rozegrałaś to bardzo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.