![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasz najlepszy zakup w 2010 :) odkrycie roku
Mam się czerwienić, czy to całkiem niepotrzebne?
![]() ![]() Moje odkrycia mijającego roku: - koty Norweskie Leśne - kocham z wzajemnością! Niesamowita rasa, niesamowite Futra ![]() ![]() - obiektyw 50mm f/1.8 - mała rzecz, a cieszy ![]() - moje kochane SPD ![]() ![]() ![]() - Paint.NET - prosty w obsłudze, przyjazny, darmowy ![]() - Muller Mix - z kulkami lub truskawkowy ![]() - syropy smakowe do kawy To chyba takie najistotniejsze, które od razu przychodzą mi do głowy ![]() Pewnie jest ich więcej, ale te nasunęły mi się momentalnie.
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2010-12-23 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Klik dla Ciebie również ![]() Kinder Maxi King też daje radę ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam przed chwilą i mi się przypomniało aby tu o tym batoniku napisać
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
hehe i jak nie bić :P
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Mój najlepszy zakup 2010 roku to:
- malutki stoliczek z Ikei, jasny kolor- jest bardziej funkcjonalny niż sądziłam ![]() - zestaw kubków w niebieskie paseczki ![]() - płyta Kamila Bednarka ![]() - APARAT NIKON d3000! ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ze stolikami z Ikei zgadzam się
![]()
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
świetne są, no nie?
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Nooo
![]()
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Herbaty smakowe
![]() A konkretniej to zielona z kawałkami ananasa,wiśniowa, jaśminowa, o smaku rumu i jeszcze kilka nietypowych. Natomiast z odkryć kosmetycznych nazbierało się sporo i chętnie się podzielę ![]() Przede wszystkim kosmetyki które umieściłam w profilu jako MOJE HITY. Poza tym: -Barwa, Mydło powszechne Pollena-Ostrzeszów, - Luxella, Mydło toaletowe -Hean, Slim No Limit, Peeling cukrowy ujędrniający -rewelacja !!!! -rozmaite szminki z firmy Celia -SI Świt, Antybakteryjny żel do rąk z aloesem -polskie ziołowe szampony -Pollena-Ewa, Eva Natura Len, Krem do stóp na pękające pięty -Eveline, Volume Celebrity (Pogrubiająco-wydłużający tusz do rzęs z serum odbudowującym) Na razie chyba tyle by było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
moje odkrycia:
-filmiki kosmetyczne na YT, uwielbiam je oglądać ![]() -troche kosmetyków ![]() ![]() -komin na zimę, uwielbiam go ![]() ![]() -sklep Flo ![]() na razie sobie wiecej nie przypominam ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Jaki miły wątek
![]() Z moich odkryć hmm sklep sieci Biedronka ![]() ![]() zamiennik wina Martini ![]() ![]() biovax do włosow pewien wątek na wizażu ![]() ![]() i filmiki urodowe na Youtube też ![]() aaa i jeszcze torba ekologiczna z rossmana ![]() ![]() narazie tyle ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-12-23 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Paul's girl
|
Moje tegoroczne zakupowe hity:
szafa wnękowa - nie wiem jak mogłam żyć bez niej przez 5 lat... odkurzacz Zelmer Odyssey - również 5 lat bez odkurzacza, z czego 3 ostatnie z kotem... laptop Toshiba Satellite Kosmetyki: filtr do cery trądzikowej LPR krem oliwkowy Isana olejek pod prysznic Isana med a najlepsze jest to, że wszystkie te rzeczy odkryłam po dość traumatycznym wydarzeniu, które wydawało mi się końcem świata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
to ja się dołączę
![]() - lakiery Bell są świetne ![]() - kocham zmieniać kolczyki ![]() - da się żyć z aparatem na zębach ![]() - że Kinder Country i Marsy są miękkie ![]() - że moje uparcie proste włosy można zakręcić prostownicą ![]() - cherbata dilmach o smaku toffi ![]() - zielone grejpfruty ![]() wiem, że nie wszystkie rzeczy pasują do wątku, ale tam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
W 2010 odkryłam:
Rozrywka: - wizaż (tak "na bardziej") ze żbikami ![]() - Fejsbuuuuka ![]() - Zespół "Koniec świata" ![]() - "Cień wiatru" Zafóna ![]() - filmy na podstawie książek Pratchetta - wire-wrapping (kit, że na razie mi nie wychodz :P ) Kosmetyki, ciuchy end whatever: - niebieski pachnący kokosem szapmon Herbal Essenses (czy jak to się tam pisze) - długaśny, ciepły sweter z H&M - rajstopy z grzejącym "mchem" Inne: - że matura to bzdura, a studia nie gryzą ![]() - średniowiecze może być ekstra ![]() - umiem pisac gęsim piórem ^^ - najfajniejsze trasy wycieczkowe to te, których nie narzucają nam wycieczki - bycie wychowawcą kolonijnym to fantastyczna sprawa - nie wszyscy faceci, którzy z Tobą zrywają to świnie, ale to nie znaczy, że przez to jest mniej przykro Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Rzeczy z I połowy roku nie pamiętam tak dobrze ;P Jak coś mi się przypomni to dorzucę ![]()
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett - Edytowane przez Ailanna Czas edycji: 2010-12-26 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
to i ja się dołączę
![]() kosmetyki: podkład z loreala cienie z Inglota perfumy Versace ubiór: kozaczki biały płaszczyk sklep Blanco inne: zestaw do paznokci żelowych nowy aparat polubiłam matmę w ostatniej klasie liceum :P jeżdżenie na łyżwach nie jest takie straszne greckie wyspy są piękne firmowe nie znaczy lepsze ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- o i to też dopisuję do swojej listy ![]()
![]() |
#51 |
CABIN CREW
|
- wciągnęłam się w wizaż, wcześniej tylko czytałam i bardzo rzadko się udzielałam, teraz codziennie coś pisze
![]() -drugie studia (nie zakup co prawda ale ![]() -cisowianka - chipsy lays ostra papryka -olejek rycynowy do włosów -długie swetry ![]() -sukienki ( w koncu zaczęłam w nich chodzić ); szpilki -torebki z river island -mojito ![]() jeszcze pewnie tego sporo będzie, jak mi się przypomni to dopiszę
![]() |
![]() |
#52 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Ja odkryłam OPI
![]() ![]() a wszystko dlatego,że przypadkiem musiałam "pozbyć" się żelowych paznokci i samej zacząć bawić się w manikiurzystkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się pare rzeczy:
-leginsy ![]() -sukienki, spódniczki ![]() -gadu-gadu w telefonie - moje uzależnienie -facebooka <3 -gry na nk (jak mi się nudzi ![]() -wątek na wizażu - ![]() jak coś, to jeszcze napiszę ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Długo szukałam czegoś dobrego, skutecznego i niepodrażniającego do depilacji i znalazłam - Gillette Satin Care Floral Passion, coś pięknego. Zdecydowanie to mój number one.
Oprócz tego mnóstwo ciekawych książek np. opowieści o wampirach Anne Rice. Odkryłam również to, że nie warto samemu leczyć swoich niedoskonałości. Z pryszczolami męczyłam się parę lat, a dermatolog pomógł mi w dwa miesiące. Cud jak dla mnie ;D W końcu odważyłam się na obcasy, ale i tak nadal idealnym połączniem dla mnie są glany i spódnica. To chyba tyle ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Najlepszy zakup to chyba Carmex
![]() Do tego z odkryć chyba zakupy w sh - wcześniej rzadko tam chodziłam, nie umiałam znaleźć niczego ciekawego, teraz szperałabym tam niemal nałogowo ![]() ![]() ![]() Z seriali zakochałam się w Queer as folk ![]() Z internetowych odkryć na pewno wizaż i filmiki urodowe. I porady, kosmetyki zaczerpnięte z tych miejsc ![]() ![]() Co jeszcze, hm. Wybielanie zębów Białą Perłą, cukrowy krem do depilacji z Bielendy, herbaty smakowe, facebook w telefonie, O właśnie ![]() ![]() To chyba tyle ![]() Edytowane przez spititout Czas edycji: 2010-12-26 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
oooooo tak!! <3
NIKOŚ strzał w dziesiątkę ![]() ![]() - kubek ze znakiem zodiaku w najlepszym mieście nad morzem, mniejsza o to, że kilka kroków dalej mogłabym go kupić kilka zł taniej ![]() - woda saguaro z Lidla ![]() - tusz do rzęs my secret extra lash z Natury ![]() - podkład Maybelline Affinitone ![]() - perfumy yves rocher Evidence ![]() - książka Beaty Pawlikowskiej (mam jeszcze 2 do przeczytania, ale to chyba dopiero w nowym roku ![]() - buty "kopytka" - miś hello kitty ![]() ![]() - czekolada niemieckie nugatowa ![]() ![]() - herbata zielona z maliną z Biedry - żel pod prysznic malinowy z Mydlandii - lawenda ![]() odkrycia; facebook - co prawda zalozylam juz w grudniu 2009, ale zaczęłam uzywać potem ![]() wizaż - też jestem tutaj od grudnia 2009, ale dopiero w nowym roku się tu zadomowiłam ![]() Edytowane przez moja imaginacja Czas edycji: 2010-12-28 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Winter is coming
|
-forum "perfumy" i wspólne zakupy perfumeryjne- coś wspaniałego
![]() -znalazłam swoje miejsce na wizażu (dno;*) -fejs -zaparzacz do herbaty i kawy to cudowna rzecz -salami :P wcześniej nie lubiłam ![]() -rum z colą ![]() -odkyłam na nowo moją wielką miłość do piłki nożnej ![]() -spray chroniący buty, rewelacja, pasty niech się chowają, dzięki niemu ożyły moje skazane na śmierć kozaczki -prostownica do włosów -wax -staniki Ewy Michalak ![]() Z mniej przyjemnych rzeczy odkryłam, że ludzie są beznadziejni i liczy się dla nich tylko to, jak się nazywasz i z jakiej pochodzisz rodziny, a nie to, kim jesteś, co osiągnąłeś i co umiesz... przykre...
Edytowane przez velika Czas edycji: 2010-12-28 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
- niektóre wątki na wizażu (AG, WP, dążące do doskonałego wyglądu- pozdrawiam
![]() - wizażowe konkursy, - lakiery Golden Rose, - kosmetyki firmy Korres, - maseczki do twarzy (głównie z zieloną glinką, cudowne ![]() - bez prostownicy można żyć ![]() - odkryłam swoje falowane włosy i to jak o nie dbać (nadal uczę się jak), - kosmetyki naturalne (między innymi firma Organique). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Moje odkrycia 2010:
-Urządzenie dzięki któremu znakomicie słyszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -carmex ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.