![]() |
#31 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy ja przsadzam? Potrzebuje obiektywnej oceny.
Cytat:
![]() ale co tam ![]() Wystarczy mi, że ja bawiłam się wczoraj za***otycznie ![]() Nogi troszkę bolą, ale o to w sumie chodziło ![]() A jak kumplom na imprezie o tym jej wyskoku powiedziałam to mieli niezły ubaw, bo tydzień temu jak zostawiłam ją z nimi w pizzerii to tak nadawała na mojego byłego, że aż im głupio było słuchać ![]() Ludzie to są zmienni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym (po peeeewnym czasie) zaczęła myśleć jak gumiak - warte toto siebie. Pomagałaś jej w trudnych chwilach, a ta tak cię zostawiła. Szczerze mówiąc nie dziwię ci się, że na początku myślałaś, że ty chyba histeryzujesz, że ci to przeszkadza. Bo jak ludzie takie rzeczy robią sobie tak bezceremonialnie, to człowiekowi zaczyna się zdawać, że "może to jest normalne, a ja swoimi zarzutami przesadzam?". Ta bezceremonialność, brak wyrzutów sumienia człowiekowi miesza w głowie, bo z takim czymś się nie spotkał. Tamten ch*j nie zadręcza sie tym, że na ciebie podniósł rękę, a ta z kolei już się wielce "zakochała" i jeszcze cię o tym informuje. A co ciebie to obchodzi? Jak można takie rzeczy pisać komuś po tym wszystkim co ty przeszłaś z nim??? Powinna po angielsku zamknąć gębę i ci takich rewelacji nie przysyłać, bo to świadczy o bezmyślności i braku poszanowania ciebie, twoich odczuć, co ty możesz czuć po takich wynurzeniach! Ale sama po tych postach dziewczyn pomyślałam to co i ty: że to jednak jest normalne, że ta sytuacja ci przeszkadza! Jak to czasami brakuje takiego spojrzenia z boku, z zewnątrz, takich prawdziwych słów kogoś kto patrzy obiektywnie, kto w tym nie siedzi i nie zadręcza się tym. Pozdrawiam was wszystkie! Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2011-01-03 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
JanePanzram
Oj tak, masz rację - nabrałam dystansu już do całej sytuacji i nawet potrafię śmiać się z jej zachowania.(Bardzo pomagają mi koledzy, chociaż nigdy nawet nie liczyłam, że będą mnie tak wspierać. ![]() ![]() Dokładnie tak jak piszesz - ja jestem z tą sytuacją związana emocjonalnie i ciężko było mi jakoś racjonalnie oceniać to zachowanie. Również pozdrawiam;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym to ja wczoraj miałam "starcie" smsowe z X ![]() Miała do mnie pretensje o to jak się zachowuję (a mianowicie nie zatrzymuję się teraz po Mszy w niedziele, żeby z nią porozmawiać...). Ja jej grzecznie na to odpowiedziałam, że to ona rozpoczęła to unikanie (tej niedzieli której wyjawiła mi cudowny fakt, że jest zakochana ![]() ![]() ![]() Widzę, że dla niej to co zrobiła jest jak najbardziej w porządku wobec mnie i ja powinnam ją chyba jeszcze pogłaskać ![]() No trudno jakoś sobie bez niej radzę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
spokojnie to kwestia czasu kiedy ona do ciebie wróci bo z tego co opowiadałaś niezłe ziółko z tego typa, więc ona też sie szybko na nim przejedzie
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Matko.. ta Twoja "przyjaciólka" jeszcze robi z siebie jakąś ofiarę.. ja pierdziele.. albo ejst bardzo chamska, albo meeega głupia, że nie widzi że zrobiła coś nie tak
bardzo dobrze wiedźmie odpisałaś, bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie wspieraj BEZSENSOWNEGO OKRUCIEŃSTWA. Zobacz o co chodzi Mój BLOG o nietestowanych na zwierzętach kosmetykach kolorowych, naturalnych, życiu w Stanach, anegdotkach i ciekawostkach. ![]() Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2011-01-10 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.