![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy - próbki, odlewki, flakony i inne ;)
Pure niestety chyba też raczej nie dla mnie ; ) Dziekuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
widzisz coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Mam 2ml Donny Karan Gold na oddanie dodatkowo
![]() Więc krzyczę do Ciebie ^^ Wow, jak mi się ten DKNY Pure podoba, no! Szkoda, że więcej się nie da... ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Ok, może jeszcze coś wpadnie ![]() Edytowane przez Mikulinka17 Czas edycji: 2010-12-30 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
* lakier OPI NL F21 15ml, nowy, nie odkręcany chyba mi się zachciał.Znajdziesz coś?
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale nic nie znalazłam
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
byłabym zainteresowana tuszem astor i mp3 (chociaż mp3 bardziej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- wiem, że mp3 jest bardziej wartościowa,a le miałam nadzieje, że może dobierzesz coś do niej ![]() ![]() pewnie znalazłabym cos do tego tuszu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
kochana u Ciebie podoba mi się:
* tusz Astor, Big & Beautiful Mascara (Tusz pielęgnacyjno-pogrubiający) NOWY * Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Jedwabiście kremowy żel do mycia twarzy, 150ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja w sprawie finalizacji zamianki ![]() jaką sephorę mam dołożyć? Untamed? Bewitching? Insoumise? ![]() Ania
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Witaj, coś za
* The Body Shop, czereśniowe masełko do ust, nowe, zafoliowane * Deborah - róż do policzków Extra Fard Hi-Tech odcień 24, NOWY, nie otwierany ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
byłam dziś w drogerii i oglądałam ten tusz. Będę musiała z niego zrezygnować bo nie lubie tego typu szczoteczki
![]() masz bardzo dużo kosmetyków i chciałam zapytać czy może nie masz jakiegoś czegoś na cienie pod oczmi? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
taki w zielonym opakowaniu roll-on?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
witaj. przykro mi, ale nic nie znalazłam. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
w kremie to niee
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Zajrzysz na moją wymiankę?
![]() Ja u Ciebie coś wypatrzyłam ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
MOZE COS u mnie za
* The Body Shop, czereśniowe masełko do ust, nowe, zafoliowane * Deborah - róż do policzków Extra Fard Hi-Tech odcień 24, NOWY, nie otwierany * tusz Astor, Big & Beautiful Mascara (Tusz pielęgnacyjno-pogrubiający) NOWY * tabletki INNEOV - D-TOX Niedoskonałości skóry 40 tabl. * Avon Senses - Gruboziarnisty peeling 200ml, nowy, ważny do lipca 2011
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
to daj mi znać proszę jak już sie z tym ogarniesz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Moje typy to:
Love by Lily Prune - 9,7ml Hugo Boss Pure Purple - 9,6 ml Oscar de la Renta - Oscar Citrus lub Sergio Tacchini Feel Good (do 4 ml) Moge hurtowo wszystkie, to w zamian dobierz sobie zeby było sprawiedliwie ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- To chętna jestem w zamian za 3 wody, które wymieniłaś na: Love by Lily Prune - 9,7ml Hugo Boss Pure Purple - 9,6 ml JdP Halloween Freesia-6ml Oscar de la Renta - Oscar Citrus Sergio Tacchini Feel Good-3ml Armani Diamonds - 0,5ml f edp, spray Paco Rabanne Black XS - 0,5ml f., spray Jdp Halloween Kiss - 2,5ml w samplerku Chopard happy spirit magical night, 2,4 ml w samplerku, spray Co Ty na to? Czy cos pokręciłam......? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Ej, namieszałam heheheeh A wiec tak; za Jesus del Pozo In White EDT-20 ml i Ralph Lauren Notorious 5 ml poproszę: Love by Lily Prune - 9,7ml Hugo Boss Pure Purple - 9,6 ml i próbki po 2,5 ml: Sergio i Oscara, ok? Moze byc? ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- odpisałam na PW , czekam na decyzję ![]()
Wymianka zapchowa Edytowane przez narcissem Czas edycji: 2011-01-06 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Ralph lauren wild jednak wolny. U Ciebie najbardziej podoba mi się Escada Incredible Me. Ralph ma właściwie znikomy ubytek, ale nie mam już do niego kartonika. Poza odlewkami wish chopard, innocent rock TM i BS hidden fantasy, poza wątkiem mam co nieco z Twojej wish:
heat beyonce - odlewka w atomku 22ml zostało jakieś 12ml, mogę zrobić odlewkę aliena edt 5ml, mogę zrobić odlewkę les belles żółtej kupki. To wybieraj co byś chciała za incredible me ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Poza escada podoba mi się: -The Body Shop, Cocoa Butter Lipcare Stick (Pomadka kakaowa do ust) nowa - Bielenda ECO CARE Borowina & Torf do ciała Bioorganiczny zabieg wyszczuplający ANTYCELLULIT, NOWY, ważny do marca 2011 - Bielenda Eco Care Algi do mycia ciała Bioorganiczny masaż 80 gważność 03.2011 i jeszcze ew. tabletki d-tox inneov, co byś za to wszystko chciała? ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- No mi jak najbardziej pasuje, ale uważam, że za mało sobie wybrałaś, bo przecież innocent rock i britney to tylko małe odlewki po 2,5ml. Proponuję jeszcze odlewkę beyonce heat do tego. Czyli ja:The Body Shop Cocoa Butter Lipcare Stick, Bielenda ECO CARE Borowina & Torf do ciała, Bielenda Eco Care Algi do mycia ciała, tabletki d-tox inneov Ty: Ralph Lauren Wild 30ml z niewielkim ubytkiem, odlewka ok 2,5ml innocent rock, odlewka 2,5ml bs hidden fantasy i odlewka ok.12ml beyonce heat - jeśli Ci pasuje, zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Bielenda Eco Care Torf & Wodorosty Bioorganiczny Krem Dzień/Noc Anti-Age 50 ml, NOWY, ważność 03.2011
Veet krem do depilacji dla skóry normalnej z mleczkiem z lotosu i wyciągiem z kwiatu jaśminu 100 mlważność 04.2011 cos u mnie?
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
wolałabym jednak:
Farmona Sweet Secret PEELING O ZAPACHU SŁODKICH TRUFLI I MIGDAŁÓW, nowy Bielenda Eco Care Torf & Wodorosty Bioorganiczny Krem Dzień/Noc Anti-Age 50 ml, NOWY, ważność 03.201 * Farmona Sweet Secret WANILIOWY KREM DO CIAŁA, nowy wogule to jak tak patrze kilka rzeczy jeszcze mi sie podoba znajdziesz cos?
![]() |
#57 |
BAN stały
|
Witam, coś u mnie za:
Paris Hilton Just Me ok. 16/30ml, wersja Hearts, w uroczym serduszku ![]() * The Body Shop, czereśniowe masełko do ust, nowe, zafoliowane |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie tylko krem bielenda
z veetu musze zrezygnowac wiec nartazie dzieki
![]() |
#59 |
Lady of Harley-Davidson
|
witaj, chcialabytm oba kremy veeta, znajdziesz cos?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379227
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.