wybaczyć? :( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-26, 14:21   #31
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19
Dot.: wybaczyć? :(

Cytat:
Napisane przez ann2817 Pokaż wiadomość
dla niego wszystko jest jasne..
Co jest jasne?

zakochana19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-26, 14:24   #32
ann2817
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zakochana19 Pokaż wiadomość
Co jest jasne?
jasne jest to, że mnie kocha, jasne to, ze nie wie jak mogl mnie zostawić. Jasne też to, że przyjedzie i zrobi prawko po nowym roku. Jest bezproblemowy
ann2817 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-26, 14:26   #33
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

ale niech ciemne będzie dla niego to, że możesz do niego nie wrócić.

Stary 2010-12-26, 14:29   #34
ann2817
Raczkowanie

Cytat:
ale niech ciemne będzie dla niego to, że możesz do niego nie wrócić.
mówił, że bd sie starał i ze mam mu pomóc być takim jak dawniej
Stary 2010-12-26, 14:41   #35
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

a cóż takiego strasznego się stało, że się zmienił tak diametralnie? To, że się przeprowadził? Jest dorosłym, 19letnim bykiem, a nie dzieckiem.

Stary 2010-12-26, 14:45   #36
ann2817
Raczkowanie

Cytat:
a cóż takiego strasznego się stało, że się zmienił tak diametralnie? To, że się przeprowadził? Jest dorosłym, 19letnim bykiem, a nie dzieckiem.
chyba to, ze on na te 3mies sie od nas "odizolowal' ode mnie , przyjaciol. to, ze nie mial z nami kontaktu i zdal sprawe sobie z tego, ze zachowuje sie jak kretyn- tak powiedzial
Stary 2010-12-26, 14:47   #37
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

yhym... nie będę się powtarzać. Zrób jak uważasz.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-26, 21:14   #38
takaya
Zakorzenienie

Dla mnie to wygląda tak jakby znalazł sobie dziewczynę na miejscu a jak go rzuciła to przypomniał sobie o Tobie...
takaya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-26, 21:22   #39
zakochana19
Wtajemniczenie

GG do zakochana19

Autorka jest pewna, że tego nie zrobił. Ja sama tak myślałam.

Stary 2010-12-26, 22:31   #40
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Dla mnie to wygląda tak jakby znalazł sobie dziewczynę na miejscu a jak go rzuciła to przypomniał sobie o Tobie...
Dla mie tez
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-26, 22:33   #41
happy2gether
Wtajemniczenie

Autorka pisała, że jego rodzice się rozwiedli. Może po prostu świat mu się wtedy walił, musiał wyjechać, może jej nie chciał obarczać ciężkimi sprawami...a tam poczuł, że tęskni i że zrobił głupotę?
on tak naprawdę ma DOPIERO 19 lat i jest jeszcze dzieciakiem. Może dopiero teraz dojrzał do poważniejszych decyzji?
Myślicie, że jak wyjechał do tych Niemiec to od razu znalazł sobie panienkę? Mi się wydaje, że raczej miał głowę zaprzątniętą rozwodem rodziców...

do Autorki: Dostałaś wcześniej dobrą radę (przynajmniej w moim odczuciu) - poczekaj aż przyjedzie i poważnie pogadajcie.
Z drugiej strony masz dopiero 17 lat i nie wiem czy warto sobie fundować takie huśtawki emocjonalne (choć to chyba normalne w tym wieku )
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 08:47   #42
ann2817
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Autorka pisała, że jego rodzice się rozwiedli. Może po prostu świat mu się wtedy walił, musiał wyjechać, może jej nie chciał obarczać ciężkimi sprawami...a tam poczuł, że tęskni i że zrobił głupotę?
on tak naprawdę ma DOPIERO 19 lat i jest jeszcze dzieciakiem. Może dopiero teraz dojrzał do poważniejszych decyzji?
Myślicie, że jak wyjechał do tych Niemiec to od razu znalazł sobie panienkę? Mi się wydaje, że raczej miał głowę zaprzątniętą rozwodem rodziców...

do Autorki: Dostałaś wcześniej dobrą radę (przynajmniej w moim odczuciu) - poczekaj aż przyjedzie i poważnie pogadajcie.
Z drugiej strony masz dopiero 17 lat i nie wiem czy warto sobie fundować takie huśtawki emocjonalne (choć to chyba normalne w tym wieku )
Uff widzę, że chociaż Ty tak do końca mnie zrozumiałaś. Ja myślałam dokładnie o tym samym.
Tak zrobię dzieki
Stary 2010-12-27, 15:13   #43
imaginegirl
Raczkowanie

GG do imaginegirl

trudna sprawa, ale powiem Ci teraz ze swojej perspektywy..
otóz było tak, że to ja go zostawiłam, już nie pamiętam dlaczego, zdaje się, że chciałam zacząć spotykać się z kimś innym (mialam wtedy gdzies tyle lat co Ty).. po roku znowu się spotkaliśmy i początkowo udawaliśmy, że jesteśmy przyjaciółmi, ale okazało się, że dawne uczucie nie wygasło, zaczęliśmy się znowu spotykać..
jestem z Nim od tamtego momentu, w lutym minie 6 lat.. przez te kilka lat On mieszkal troche za granicą, więc prowadzilismy "związek na odleglość", mimo to, udało się. od półtora roku mieszkamy razem.. jest cudownie..
czasem warto dać szansę, tylko trudno ocenić czy On naprawde na nia zasługuje... w każdym razie, ja swojemu TŻetowi baaaardzo za nią dziękuję
zyczę Ci szcześcia
imaginegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-27, 18:08   #44
ann2817
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez imaginegirl Pokaż wiadomość
trudna sprawa, ale powiem Ci teraz ze swojej perspektywy..
otóz było tak, że to ja go zostawiłam, już nie pamiętam dlaczego, zdaje się, że chciałam zacząć spotykać się z kimś innym (mialam wtedy gdzies tyle lat co Ty).. po roku znowu się spotkaliśmy i początkowo udawaliśmy, że jesteśmy przyjaciółmi, ale okazało się, że dawne uczucie nie wygasło, zaczęliśmy się znowu spotykać..
jestem z Nim od tamtego momentu, w lutym minie 6 lat.. przez te kilka lat On mieszkal troche za granicą, więc prowadzilismy "związek na odleglość", mimo to, udało się. od półtora roku mieszkamy razem.. jest cudownie..
czasem warto dać szansę, tylko trudno ocenić czy On naprawde na nia zasługuje... w każdym razie, ja swojemu TŻetowi baaaardzo za nią dziękuję
zyczę Ci szcześcia
takie związki jak Twój mnie motywują
życzę Ci również dużo szczęścia
Stary 2010-12-28, 11:28   #45
fafla
Raczkowanie

GG do fafla

zgadzam się z imaginegirl i happy2gether. Czasem lepiej pożądnie przeanalizować przeszłość, to co było, co go skłoniło do tego co zrobił. Rozwód rodziców to tragedia dla każdego. Zmienia zupełnie światopogląd tym bardziej jeśli jest się młodym człowiekiem! A już perspektywa przeprowadzki do kraju i nieznajomość języka, inni ludzie, inna mentalność.... Jemu się świat zawalił, wiedział że teraz wszystko w jego życiu się zmieni. Historia jak z melodramatu: on wyjeżdża na nie-wiadomo-jak-długo, nie chce jej ranić więc udaje zimnego drania i z nią zrywa. Chyba kojarzycie podobne historie z filmów. Myślę że za często chcemy nadać naszemu życiu kształt który widzimy na ekranie czy w książkach.
Powrót do kraju może nie być prosty. Kto teraz w wieku 19 lat jest zupełnie samodzielny i może w pełni decydować na własną rękę???

Ale teraz wszystko w twoich rękach. Daj mu szansę. Niech pokaże, że chce. A jak stwierdzisz że to już nie jest to samo uczucie to mu to powiesz po prostu.

Ale to tłumaczenie z brakiem internetu.... mnie nie przekonuje.
fafla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-29, 09:52   #46
ann2817
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fafla Pokaż wiadomość
zgadzam się z imaginegirl i happy2gether. Czasem lepiej pożądnie przeanalizować przeszłość, to co było, co go skłoniło do tego co zrobił. Rozwód rodziców to tragedia dla każdego. Zmienia zupełnie światopogląd tym bardziej jeśli jest się młodym człowiekiem! A już perspektywa przeprowadzki do kraju i nieznajomość języka, inni ludzie, inna mentalność.... Jemu się świat zawalił, wiedział że teraz wszystko w jego życiu się zmieni. Historia jak z melodramatu: on wyjeżdża na nie-wiadomo-jak-długo, nie chce jej ranić więc udaje zimnego drania i z nią zrywa. Chyba kojarzycie podobne historie z filmów. Myślę że za często chcemy nadać naszemu życiu kształt który widzimy na ekranie czy w książkach.
Powrót do kraju może nie być prosty. Kto teraz w wieku 19 lat jest zupełnie samodzielny i może w pełni decydować na własną rękę???

Ale teraz wszystko w twoich rękach. Daj mu szansę. Niech pokaże, że chce. A jak stwierdzisz że to już nie jest to samo uczucie to mu to powiesz po prostu.

Ale to tłumaczenie z brakiem internetu.... mnie nie przekonuje.
dokladnie.. nie ma tam nikogo, nie zna języka, nie ma znajomych NIC. tutaj miał tak cudownych przyjaciol, wiem, bo sama się z nimi przyjaźnię. Masz rację, kobieto!
Nie mial neta bo mama mu odłączyła bo zawalił szkołę bo nie miał siły do niej chodzić - KOMPLETNIE NIC NIE ROZUMIAŁ, nadal zreszta nie rozumie
Stary 2010-12-29, 14:59   #47
fafla
Raczkowanie

GG do fafla

no z tym netem to baaaaardzo możliwe. mój młodszy brat od ponad dwóch miesięcy nie ma kompa, a komórkę wczoraj mój tata mu zabrał. Też pewnie tam w świecie czeka dziewczyna na sms'a od niego a mój tata nosi go w kieszeni
fafla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-29, 22:07   #48
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ann2817 Pokaż wiadomość
dokladnie.. nie ma tam nikogo, nie zna języka, nie ma znajomych NIC. tutaj miał tak cudownych przyjaciol, wiem, bo sama się z nimi przyjaźnię. Masz rację, kobieto!
Nie mial neta bo mama mu odłączyła bo zawalił szkołę bo nie miał siły do niej chodzić - KOMPLETNIE NIC NIE ROZUMIAŁ, nadal zreszta nie rozumie
ehhh najgorzej jak dzieci płacą za błędy rodziców....
Myślę, że to będzie trudna sprawa, żebyś go wspierała na odległość i że niestety będzie mu trudno wrócić do Polski ale życzę Wam z całego serca powodzenia cytując opis jednej z wizażanek - "Niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry"
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-30, 22:59   #49
ChocolatePuma
Raczkowanie

Związek na odległośc, ciezka sprawa, a ztego co piszesz wnioskuje, ze jestescie jeszcze młodzi, pewnie jest jeszcze trudniej. Spotykacie sie w ogole w realu?
ChocolatePuma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 11:46   #50
ann2817
Raczkowanie

Przyjedzie na wiosnę.
Pisałam z nim w środę, dowiedziałam się, że kolega go wyciągnął na impreze i idzie więc może będzie fajnie. Ja zostaję w domu
Powiedział, że do mnie zadzwoni. Ja napisałam mu, ze sie zmienił, a on, że wie, ale że nie umie się odmienić bo chyba 'wydoroślał' oczy mi wyszły z gał...to ma być dorosłość?
zapytałam go czy mu na nas wszystkich zależy. Bo tu w PL ma cudownych przyjaciół no i mnie, a on "chyba tak, musze to wszystko przemyślec"
(
Stary 2011-01-02, 18:44   #51
beeets
Zakorzenienie

Przemyśl sobie wszystko na spokojnie i zajmij się swoim życiem (praca, nauka, hobby).
Czas wszystko pokaże

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-02, 18:47   #52
ann2817
Raczkowanie

tak tez zrobie, ale juz za nim tęsknię :P
Stary 2011-01-03, 12:51   #53
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Tak szczerze to do końca nie wierzyłabym w co mówi na twoim miejscu. musisz do niego podejść z dystansem

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-03, 15:53   #54
ann2817
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
Tak szczerze to do końca nie wierzyłabym w co mówi na twoim miejscu. musisz do niego podejść z dystansem
a dokladnie to w co?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości