![]() |
#31 |
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Owłosienie u mężczyzn :)
Ja wolę facetów bez włosów. Tylko na głowie powinny być. I to długie
![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A najbardziej szaleje za paseczkiem biegnącym od pepka w dół ![]() ![]() A i pod pachami muszą być włoski, byleby nie był busz! ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-12-28 o 23:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
klata- owłosienie w granicach normy jest okej, nie lubię dzikiego futra. gładka też w porządku
okolice intymne-włosy muszą być! inaczej czułabym się jak pedofil. ewentualnie przycięte pachy- nie przywiązuje dużej wagi do tego ale za ogolone będzie plus (a kiedyś tego nie znosiłam) plecy-stanowcze nie dla owłosienia na plecach! głowa- wskazane krótkie włosy ![]() Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2010-12-28 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
mnie też
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
To teraz czekam aż te lubiące owłosionych facetów dostają szału macicy na ulicy
![]() P.s Ten obrazek uświadomił mi co to znaczy OWŁOSIONY facet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam owłosioną klatę, nogi, tyłek. Pod pachami też mi nie przeszkadzają (z zastrzeżeniem -> higiena!). Jeżeli chodzi o łonowe to wolę jak są, mimo że czasem utrudniają to i owo :P A męski zarost kocham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio - uznaje włosy tylko na głowie, nie znoszę owłosionych facetów fuj!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile pamięć mnie nie myli to też miałaś problem z odbieraniem krytyki w swoim wątku,dziewczyny baaardzo dały ci popalić . nic tak nie cieszy,jak ludzkie cierpienie.im krzywda większa,tym szczęście pełniejsze,czyż nie? Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-12-29 o 08:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli facet byłby miły,zabawny i dobrze sytuowany to jak najbardziej wzbudziłby we mnie zainteresowanie.natomiast ,gdyby koło niegop stanął brad%20pitt%20.jpg a poznając go dowiedziałabym się,że to kawał dupka,nawet jego wygląd nie zmieniłby mojego postrzegania uwielbiam za to tego pana z futrem na klacie ![]() nicolas_cage_lawsuit.jpg Nicolas%20Cage%20-%201%20-%20300.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Toleruje tylko włosy na głowie ewentualny zarost mały może być
Edytowane przez Misia209 Czas edycji: 2010-12-29 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
lubie facetow z 3 dniowym zarostem, z wlosami na klacie,pod pachami najlepiej przyciete, to samo na dole. jakby byl calkiem łysy w miejscu intymnym, pod pachami i na klacie, czulabym sie jak z chlopcem, zero meskosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jak widać to wszystko kwestia gustu... Nie miej kompleksów, tylko znajdź taką dziewczynę, która będzie Cię akceptować w całości.
Osobiście nie przepadam za owłosieniem na klatce i plecach (zwłaszcza na plecach), a golenie pach uważam za normalny element higieny ciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
mój chłopak nie ma włosów na klacie ani na plecach i bardzo mnie to cieszy, bo w ogóle mi się nie podobają zarośnięci faceci, bleee.
![]() za to ma strasznie owłosione nogi, ale wiadomo że mi to nie przeszkadza. ![]() pachy i łoniaki - do przycięcia, koniecznie.
![]() |
#47 |
Zasiedzenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia.
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
ja natomiast uwielbiam jak facet ma wlosy na klacie (ale tylko czarne i nie przesadnie duzo), na rekach, nogach a co za tym idzie na pupie tez
![]() ![]() jedyne miejsce gdzie nie wyobrazam sobie zeby facet mial wlosy to plecy... blee...
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gorąco się tu zrobiło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
to chyba zależy od faceta, niektórzy fajnie wyglądają z szynszylem na powietrzu itp (wiadomo, że wszystko w granicach więc trudno wg mnie uznać za coś fajnego ten zarost u pana na zdjęciu) niektórzy wygoleni wyglądają, hm, jak mydło.
Moim zdaniem piekna klata piękną klatą ale nogi np. to powinny włosy posiadać... Strefa intymna nie wygolona czy nie pszyszczyrzona może śmieszyć i wyglądac równie zachęcająco jak kędziory wystające z bikini u pani. ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Osobiscie wole tych 'mniej' owlosionych ale tez nie tych 'golych'
![]()
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Facet gładszy od kobiety to nie facet! Wystarczy poskracać tu i tam i będzie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() niektóre odpowiedzi mnie podbudowały, ale niektóre nie bardzo ![]() ![]() dużo osób pisze " znajdz odpowiednią dziewczynę..."- to ja się pytam co mam robić żeby taką znaleźć? Mam pokazywać każdej klatę na samym początku znajomości, i tekst akceptujesz mnie albo wypad? nie no żartuje ![]() te kilka dziewczyn które napisało że wprost uwielbiają owłosienie w każdym miejscu poproszę o jakieś namiary! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Sądzę, że nie jesteś aż tak owłosiony jak pan z mojego zdjęcia (a widzisz są takie kobiety, nawet tutaj, którym by to nie przeszkadzało), więc moim zdaniem dramatu nie ma.
Widzisz, wszystko jest kwestia uczuc między dwojgiem ludzi. Koleżanka zawsze lubiła takich delikatnych chłopczyków co to zarostu tyci tyci włosów też. I co? I związała swoje życie z najbardziej owłosionym chłopem jakiego me oczy widziały i on jest dla niej seksi. Czemu? Bo kocha go za całokształt, a jak pokochała go za całokształt to i za włosy na klacie też. Jak któreś dziewczyna zwieje bo się rozebrałeś i nie masz ogolonej klaty to tzn. że to trochę puste dziewczę było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Twoja... Leczę się z egoizmu. Edytowane przez fleur05 Czas edycji: 2010-12-29 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież różni ludzie mają różne gusta,a piersi również mają odmienne anatomiczne kształty.zresztą całe ciało jest różnorodne,bo i penis,pochwa,czy pupa może różnic się od standartów. jeśli mogę cię pocieszyć,to ciesz się,że od mężczyzn nie wymaga się gładkiego ciała,jak u kobiet.pomijam higienę. bo twój problem jest niczym w porówaniu z bólem depilacyjnym powtarzanym co miesiąc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zasiedzenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24052959]Jak się dziewczyna naprawdę zakocha, to nie będzie zwracała uwagi na takie szczegóły jak owłosienie ![]() ![]() Np. moim fetyszem od lat były dłuuugie włosy (na głowie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
klata owłosiona jak najbardziej na taak
![]() pachy ogolone, łonowe delikatnie przycięte. Na głowie obowiązkowo krótkie włosy no i zarost lekki też mi sie bardzo podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.