![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna MANIA, O`de LANCOME, ró¿e TBS, SHISEIDO, LANCOME, torba Dell inne smako³
Lolu Kochana, mam... i w³a¶ciwie mnie zawiód³
![]() ![]() ![]() ![]() Bosze... straszny chomik ze mnie ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna MANIA, O`de LANCOME, ró¿e TBS, SHISEIDO, LANCOME, torba Dell inne smako³
Oooo, no to piêkn± mia³a¶ kolekcjê
![]() Mi na razie nie przechodzi, ale pewnie kiedy¶ to nast±pi ![]() ![]() Lolu Kochana, kadzid³a uwlejbiam... ale Mañki nie lubiê ![]() ![]() ![]() Co do J'adore, to w³a¶nie powinnam dostaæ pe³n± now± buteleczkê, wiêc na razie nie chcê siê na J'adore wymieniaæ, jak nie wypali, to wtedy chêtnie ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
O mamusiu... Lolu... to¿ to moje nawiêksze marzenie, polujê na t± lolkê w srebrnym koszyku od dawan
![]() I co ja bidna mam zrobiæ ![]() Masak³a... ja pomy¶lê, dobrze ![]() I dzi¶ lub jutro dam znaæ ![]() Bo to bardzo ciê¿ka decyzja ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Niestetyl, nie znalaz³am nic dla siebie
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnieza miniature prady i roz shop?
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
niestety, ale nie znalaz³am nic dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usuniête
|
Podoba mi siê u Ciebie:
CHANEL 5 EDP, 100ml zost. tyle co na foto Znajdziesz co¶ w zamian? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497106 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
chanelka,ale troszeczkê jej ma³o
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- hmm,to zale¿y co i musia³abym zapytaæ syna czy on czego¶ potrzebuje,ja g³ownie na laptopie siedzê i nic mi nie potrzeba,ale jemu wiecznie cos tam siê wali ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- w zasadzie to potrzeba mi pamiêæ RAM 2g do laptopa 667mhz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
no juz ludziom siê w g³owach z tego dobrobytu przewraca
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- no juz ludziom siê w g³owach z tego dobrobytu przewraca ![]() ![]() ![]() ![]() ale siê ubawi³am ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Lolka,chyba podziêkuje,bo mo¿e uda mi siê wyrwaæ co¶ bardziej potrzebnego,ale jakby cos siê odezwê i bêdê zagl±daæ do Twojego w±tku,Ciebie równie¿ zapraszam do swojego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Czesc.. czy cos u mnie za StriVection pod oczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
podoba mi siê u Ciebie kilka rzeczy, jednak najchêtniej kremik wymieni³abym na inny pod oczy.
Na razie wiêc pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za 6. PRADA L`AU AMBREE miniatura 7ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.