|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: H&M, TopSecret, Mango i inne w rozm.34/36
Coś u mnie za reeboki? Oddam dużo
Odpisz, nawet jak nic nie znajdziesz.
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- nie chcę duzo chce jakąś jedną konkretną rzecz. Tak jak napisałam inne buty sportowe, Clarks lub Ryłko, płaszcz---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- odpisałam u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- nic nie znalazłam |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
cos za reeboki?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
hm... pilnie potrzebuje torby, bo w w dwoch moich sie zamki zepsuly
oki, to odpowiada Ci wymianka tych skorzanych bucikow atmo w zamian za te czerwona torbe?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
masz kilka rzeczy, które mi się podobają, ale jeszcze poczekam
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
to interesuje Ciebie wymianka za torebke czy za buty u mnie?
Hm... jezeli chodzi o tę moja brązowa torebke, to podam Ci jej wymiary i cos jest w srodku w poniedzialek, bo teraz przebywam na studiach w innym miescie. Moze tak byc? A butami tez jestes zainteresowana, czy juz nie?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
hm... spytam juz ostatni raz, bo widze, ze nie uzyskalam do tej pory odpowiedzi. Jestem juz w domu i mam mozliwosc podania dokladnych wymiarow tej swojej torebki, jestes nadal zainteresowana?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sie sprawa przedstawia:
torebka jest firmy Vera Bags, jej wymiary to: wysokosc 21 cm, szerokosc: 41 cm. W srodku posiada 2 duze komory, a posrodku jedna na suwak, a do tego z boku mala przegrodke na suwak, przegrodke na telefon i obok tez mala przegrode szerokosci 2 razy takiej jak ta na telefon. Na zewnatrz stan torebki jest idealny, w srodku jednak ma troche rozerwana podszewke w jednej komorze ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- hm... jak na zewnatrz wyglada, to widac, ale tez chcialabym wiedziec, co ma w srodku i w jamim jest stanie w srodku ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- to ja tez sie decyduje, a jutro bede zszywala bluzke to i dziure w podszewce zaszyje 5 minut roboty takze wymieniamy sie danymi na PW?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

Odpisz, nawet jak nic nie znajdziesz.