|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne rzeczy.
Cytat:
Edytowane przez Angel_00 Czas edycji: 2011-01-01 o 19:34 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam wrażenie, że ci komentarz podsunął linię obrony (bo nie ja wcale nie założyłam kolejnego wątku spanikowanej nieodpowiedzialnej kobiety) i się jej uczepiłaś.
Gdyby to był Twój hmm... cel wątkowy z góry po 1-wszym komentarzu byś napisała: razem z Tż liczymy się z dzieckiem, nie to jest przedmiotem wątku, martwi mnie tylko reakcja mojego organizmu. |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ale to mogły powiedzieć normalnie, tak jak Ty teraz. A zwykle mi ją "wydalałam" w pare godzin po stosunku, przynajmniej miałam wrażenie takie, że juz wszystko wyleciało. A tym razem to było o dziwo trochę dłuższe..
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Po prostu chciałam się dowiedzieć czy to co się dzieje jest normalne w takiej sytuacji i tyle |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się niepokoiła długim krwawieniem a nie tym, że się ciągnie. Bo to co się ciągnie to pewnie Twój śluz i resztki spermy. Jak Ci się ten okres nie skończy, albo jak kiedyś Ci się powtórzy takie dłuższe krwawienie, to musisz iść do ginekologa, bo możesz mieć jakieś problemy z hormonami. I jak Ci się skończy okres, to koniecznie zrób sobie cytologię, z 20 zł wydasz a ratuje życie.
Nie wiem o co chodzi z tą całą jazdą o ciążę Przecież w ogóle nie o to było pytanie czy to ciąża i jak się zabezpieczać...
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
To nie jest żadne docinanie, tylko nasze zdanie. Dziwne trochę, że piszesz, że niemożliwym jest, żebyś zaszła w ciążę, bo w końcu nie zastosowaliście zabezpieczenia. Zawsze kiedy nie stosujecie zabezpieczenia jest możliwość zajścia w ciążę. Dla mnie, takie zachowanie jest nieodpowiedzialne, i tyle. Ja Ciebie nie atakuje, było już tutaj wiele dziewczyn zakładających wątki o tym, że nie stosowali z Tżem zabezpieczenia, bo jak to z gumką można, bo ich poniosło, bo coś tam, ale uważali... A jednak panikuje, że w ciąży jest.
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie to normalne, okres trwa u mnie 6-7 dni, eh. |
|
|
|
|
|
#37 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie co to może być sugeruje wielorakość odpowiedzi. Autorka podsuwa odpowiedź, stwierdza, że może tak być. Chce by ją uspokoić, że spoko nic się nie stało dziecka nie będzie. Cytat:
Cytat:
No i sorry was ludzie, jak czytam coś takiego to ciężko nie odesłać kogoś do książki od biologii. |
|||
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
A moje zdanie jest takie.Nie ma takiej mozliwosci by byla w ciazy ,jesli cykle ma regularne,tj. co 28 dni.Jajeczkowanie jest w polowie cyklu.A jesli chodzi o dziwna wydzieline? po prostu,resztki krwi zmieszane ze sperma i tak to wyglada.Nie ma co sie martwic.Pzdrawiam cie Autorko i nie martw sie na zapas.
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Dobra skończmy już ten temat, już znam odpowiedź na moje pytanie.
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj, sorki, źle mi się wyświetliła strona i nie zobaczyłam wcześniejszych odpowiedzi. ![]() zgłoszę post do usunięcia. pozdr
Edytowane przez mimi_kuku Czas edycji: 2011-01-01 o 22:13 |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz ze kobieta moze miec dwie owulacje w ciagu jednego cyklu? W ten sposob rodza sie bliznieta dwujajowe
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
sperma + krew miesiączkowa= efekt o którym piszesz
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
Sylwiaobi
|
Cytat:
Tak czy siak to na pewno nie przez sperme, przez alkohol raczej też nie bo czesto pije jak mam okres i tyle, ze sie szybciej upijam- nic wiecej sie nie zmienia. Jak w ciąży jesteś to to raczej też nie jest tego objawem, w koncu chyba dwa dni po stosunku nie ma jeszcze objawów ciazy- ale mozliwosc ze zaszłaś jest. ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
Tak czy siak to na pewno nie przez sperme, przez alkohol raczej też nie bo czesto pije jak mam okres i tyle, ze sie szybciej upijam- nic wiecej sie nie zmienia. Jak w ciąży jesteś to to raczej też nie jest tego objawem, w koncu chyba dwa dni po stosunku nie ma jeszcze objawów ciazy- ale mozliwosc ze zaszłaś jest. |
||
|
|
|
|
#45 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
2. Myślę,że PRZYNAJMNIEJ [a nie bynajmniej] w twoim wypadku wstrzymanie okresu [oraz jego nietypową barwę] mógł spowodować jego szósty lub siódmy dzień. Długość okresu waha się u różnych kobiet w zależności od różnych czynników [geny, wiek, przyjmowane leki, etc.] od 3 do 8 dni z tego co mi wiadomo. |
||
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
proste toto jest. Krew się zmieniła, bo (ble, trochy zbyt dosadnie to opiszę), jeszcze z ciebie wypływała sperma po ostatnim razie z nim. Dziwię się, że na to nie wpadłaś. Ale to pewnie przez strach przed zajściem w ciążę.
Jak ja "lubię" taką dosadność :/ ale piszę to, żebyś w przyszłości się tak nie zadręczała. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

Przecież w ogóle nie o to było pytanie czy to ciąża i jak się zabezpieczać...