![]() |
#31 | |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Za wysoka
Cytat:
![]() Spośród par moich znajomych, w których kobieta jest wyższa, nie ma pary, która nigdy nie usłyszała ględzenia osób trzecich na różnicę wzrostu. Nie żeby się tym przejmowali ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
ja mam 174. i zakładam wysokie obcasy na imprezy. Ludzie jesli dziwnie się patrza to oni maja problem a nie ja. Jestem tego zdania ze nie bede zakładac plaskich butów i wygladac jak kaczka przy malutkich dziewczynach w szpilkach..
Jest mnóstwo bardzo wysokich chłopaków. którzy szukaja wysokich dziewczyn.
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Jakieś kompleksy widocznie mają Ci faceci.
Być może też delikatnie przeczulona na to jesteś i nieświadomie zwracasz większa uwagę nawet na drobiazgi i może dorabiasz teorie (jak np to ze jakiś chłopak na Ciebie patrzy a później nie podchodzi. może tak sobie patrzył, o. i podziwiał np ![]() Więc wrzuć na luz, odpuść, będzie dobrze, w końcu spotkasz faceta na tyle pewnego siebie, że niezależnie od jego i Twojego wzrostu nic go nie będzie onieśmielać ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() A przejmowanie się ma taki sam sens, jak przejmowanie się tym, że część facetów woli blondynki/brunetki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Załamują mnie niektóre komentarze. Gdy dziewczyna ma 170 to jest wysoka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Też mam 177 i tez miałam kompleksy ;|
Ale mój ex mnie wyleczył ![]() Zmierzam do tego, że każdy ma inny gust, dla jednych jesteś za wysoka dla innych idealna ![]() ![]() PS. Nie bój się zakładac szpilek, to nam dodaje sexapilu ![]()
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Mam 177 jak Ty
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201708250923 Czas edycji: 2017-08-24 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 172 i tez jestem na równi z większością, ale moj eks i koledzy sa ode mnie wyzsi... Chlopak mojej kuzynki ma 203 cm i jakoś żyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ja mam coś ok 173 ale niestety też mam z tym problem... Jestem wyższa i to dość sporo od 90% moich koleżanek. Znalezienie faceta przy którym mogę sobie pozwolić na obcasy graniczy z cudem
![]() ![]() Często słyszę różne słowa od kolegów. Większość jest równych ze mną ale wyższych tylko odrobinę. Staram się tym nie przejmować. Ostatnio na sylwestrze chłopak który do mnie startował jest równy ze mną albo 1 cm niższy. O 24 jak wyszliśmy przed dom i założyłam kozaki, są na paru cm obcasie zaczęły się komentarze że źle że takie buty mam i w ogóle kicha itd ![]() ![]() ![]() W czasie impr nie obeszło się od komentarzy że co ja robiłam że tak wyrosłam... ![]() Nawet na studniówkę nie mam kogo zabrać ![]() ![]() ![]() Nie przejmuj się uwagami, niestety trzeba się pogodzić z tym ile ma się cm. I pamiętaj to Ci faceci mają problem że są za niscy a nie Ty że za wysoka.
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko widzisz, sporo dziewczyn pisze, że wzrost to nie problem -a jeśli już, to jest to problem innych- i mają rację. Tylko rozumiem też takie "za" wysokie dziewczyny. "Ten ze mną nie zatańczy, bo jest niższy", "pójdę sama na studniówkę, bo nie mam wyższego kolegi", "ludzie się gapią, bo mam szpilki" -ok, wszystko to jest problemem "tych ludzi", a nie "naszym". I fajnie, że tak dziewczyny do tego podchodzą! Wierzę, że takie sytuacje mogą być uciążliwe. I tak, jak z wieloma innymi sprawami -trzeba się z tym pogodzić i sobie poradzić i się nie przejmować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;24180566]Załamują mnie niektóre komentarze. Gdy dziewczyna ma 170 to jest wysoka
![]() No dokładnie... też mnie to dziwi, przecież takie np 173, jak u koleżanki powyżej, to dla mnie absolutna norma. I szczerze mówiąc nie wiem, czy ja mam takie szczęście, czy to moje miasto takie, ale zazwyczaj w swoim życiu spotykałam facetów wyżsyzch ode mnie, a nie niższych (a przypominam, mam 175cm). Moi koledzy wszyscy są wysocy, faceci, których mijam na ulicy tez przeważnie są ode mnie wyżsi. To, że akurat mój TŻ jest niższy to czysty przypadek ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Szef ds. Wymianek
|
po tytule sadzilam, ze Autorka ma co najmniej jakies 190 cm wzrostu
![]() mam 176 cm wzrostu i chyba nigdy nie spotkalam sie z negatywnymi komentarzami... zdaje sie, ze jedynej osobie, ktorej czasem zdarza sie przeszkadzac moj wzrost, to ja sama - wszak chcialo mi sie zawsze byc malutka, filigranowa dziewczynka ![]() w plaskim obuwie praktycznie nie chodze, na co dzien zakladam obcasy o wysokosci 4 - 5 cm, "wyjsciowo" narzucam takie o wysokosci 6 - 8 cm. przy czym te nizsze nosze wylacznie stad, ze tak zdrowiej dla kregoslupa. Autorko, 177 cm to wzrost cakiem fajny, po prostu jacys nader dziwni ludzie Cie otaczaja (do tego niscy wyjatkowo, bo jednak nie znam towarzystw, gdzie ktos nie mialby minimum 180 cm). zycze w przyszlosci lepszych znajomych ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2011-01-06 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Jak mnie takie pytania denerwują!
Przecież widzą czy jesteś wyższa czy niższa, po co im dokładnie w cm?;/ Chociaż Twój, w końcu ponadprzeciętny 186 jest jakimś tam wytłumaczeniem takich pytań (o ile są zadawane z życzliwej ciekawości, a nie w celu dogryzienia lub leczenia własnych kompleksów). ALE JA ( ![]() (Dodam, że chodzę na płaskich podeszwach.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czasami przykro mi gdy faktycznie jestem najwyższa w towarzystwie i wiem, że zarówno ja jak i panowie nie czujemy się z tym dobrze ale staram się tym nie przejmować. Jestem bardzo uczulona na uwagi co do mojego wzrostu bo czasami mam problem z tym że czuję się zbyt mało kobieco gdy jestem równa albo bardzo niewiele niższa od panów. To trochę zaburza moje poczucie własnej wartości... Ale w tym momencie odzywa się drugi głos w mojej głowie ->" ale dziewczyno, masz długie nogi ! Który by się za takimi nie obejrzał" - polecam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież 170 to jest średni wzrost ![]() nigdy nie zrozumiem czemu osoby, ktore maja 170 mowią o tym, że są wysokie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem 150 to niski wzrost, 160 średni, a od 170 to wysoki, nie bez powodu w starych dowodach pisano, że to był wysoki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
ja na twoim miejscu bym się cieszyła, że liczę tak dużo wzrostu, wiele dziewczyn chciałoby tyle mierzyć, np. te, które są bardzo ładne, chude i wgl. ale nie mogą zostać modelką, gdyż są za niskie. uwierz w siebie !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
150-niski, 160 -średni, 170 -wysoki, 180 -wysoki, 190-wysoki..... Kiedyś to było kiedyś. Kiedyś nie było ludzi, którzy mieli 185 -> a jeśli by się taki trafił, to byłby dziwadłem, a dzisiaj jest po prostu wysoki (nawet według Twojego podziału ![]() Zgadzam się z 69love69, 170 to przeciętny wzrost (może bardziej w górę niż w dół), ale przeciętny. Rozumiem, że przy podziale "wysoki -niski", 170 można uznać za wysoki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Bo faceci mają kompleksy na tym punkcie. Źle się czuja gdy dziewczyna jest od nich wyższa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
według mnie 170 to wcale nie taki wysoki wzrost. 180 to jest coś ! a chłopak musi się przyzwyczaic, że jesteś wysoka i tyle. to jedna z Twoich zalet !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Ja mam 178cm wzrostu. Zauważyłam, że czasem obcy ludzie zerkają mi od razu na nogi, czy mam wysokie obcasy, czy po prostu taka "wysoka" jestem. I czasem wkurza mnie jak ktoś obcy mi mówi "ale pani jest wysoka", bo ja się wcale nie czuję jakaś inna i dziwna, dobrze mi z moim wyglądem, a dodatkowo mam wiele koleżanek mojego wzrostu. Dla moich niższych kolegów mój wzrost też nie jest problemem i na imprezach tańczą ze mną tak samo często, jak z innymi niższymi koleżankami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.