|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
Fajnie, że masz ubranka. I tak kosztów dużo... Ale sama radość... Mnie mój też już z łóżka na siłę wypędzał... Ja lubię spać... Bardzo... ![]() No to w czwartek kciukaski! ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- O, mamy drugą stronkę! Musze się za obiadek wziąć, bom głodna... Będzie kurczak i warzywka z szybkowaru... Zjadłabym coś tłustego... pizzę...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
także obudziłam się dziś o 11. A jak się zerwałam
i dobrze, że jak tylko ogarnęłam się i zaczęłam przypominać człowieka, to przyszedł pan o prądu z elektrowni i wręczył mi faktury na cały rok ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- tacca, ja też bardzo lubię spać, mogłabym tym na życie zarabiać i też mam ochotę na jakieś frytki, pizzę, ale mój TŻ nie może, bo jest zbyt gruby więc nie będę go kusiła
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj do winka pizze wcinałam
![]() w kwestii spania to ja miszcz jestem
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak uda mi sie zajsc w ciaze i szczesliwie urodzic jedno to bede najszczesliwsza na swiecie dzieki za dobre życzenia z tego co pamietam, udało sie wam in vitro w pierwszej probie, tak? i to od razu blizniaki - super wiem, ze IV to nic milego, a juz na pewno nie prostego, mnie jak na razie przeraza wizja przyjmowania takich duzych dawek hormonow, ale ciesze sie, ze jest taka mozliwosc zeby w jakims sensie oszukac nature. spadam sie ubierac, bo laze dzis w pizamie a za godzine wychodzimy
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym mojego skusiła, ale jakiś nie w humorze jest... Strach się odzywać...
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadia no fktycznie przed wami troche wydatków - wszystko razy 2...a wózek juz masz jakis upatrzony? zastanawiam sie czy z takim wózkiem dla blizniaków mozna sie zmiesic w normalne drzwi do mieszkania? bo te normalne wozki to tak na styk whcodza w bloku u rodziców...
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bym chciała nawet tylko jedno maleństwo... O drugim to już nawet nie marzę...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w takim tempie to za miesiąc będę nowy wątek zakładać
![]() Tacca co się stało mężulowi?? |
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Nie wiem co mu... Nie będę nawet pytać pewnie niedługo mu przejdzie... Może głodny. ![]() Przynajmniej życie do wątku wróciło... ![]() |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
tacca, dla męża
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Przyda się...
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka, Tacca, Danika doczekacie się małych łobuziaków i będziecie robiły dla nich zakupy juz nie długo
Paulinko a mistrz spania to przesypia cały dzień? Tacca facet jak głodny to zły, jak zwierze może jak się naje to będzie miał lepszy humor ![]() Danika boisz się dawek hormonów przy in vitro czy teraz jakieś bierzesz w dużej dawce? A wózek mam upatrzony easy walker duo http://www.google.pl/images?hl=pl&bi...ed=0CC8QsAQwAQ wygląda fajnie i jest wielofunkcyjny, składa się do małych rozmiarów, więc nie bedę potrzebowała busa do podróży ![]() Według wymiarów, które podają to się zmieści w drzwi mojego domu, bo mam szersze
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Miejmy nadzieję...
![]() Fajny ten wózeczek. Kolor już jakiś wybrałaś? Obiadek nastawiony, za 15 minut jedzonko...
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
nadia, fajny wózek
i jeśli jest tak, jak piszesz - to super
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
ale superowa ta niania i wózek miodzio, ja też się nie mogę doczekać takich zakupów teraz nadrabiam moimi chrześniaczkami mam aż 3
A mi się właśnie wbiła na kolanka nasza piekska bubu hehe na razie ją mamy
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to nigdy nie jest to samo
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka jestem głodna... na pizzę, frytki albo kebab zapiekany z serem... Oj....
![]() :pros i:
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się podoba ten wózek, a tak naprawdę to nawet nie ma w czym wybierać, bo bliźniaczych wielofunkcyjnych nie ma za dużo, a większość jest źle zrobiona, np. gondole sa obrócone w odwrotną stronę, że matka widzi budę a ludzie z na przeciwka dzieci w wózku i gondolesa jedna za drugą, ten to chyba jedyny z siedzeniami obok siebie.
Koloru jeszcze nie wybrałam, wybór też jest mały ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z pewnością oryginalnie by wyglądało... ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Naduś nic nie poradzę, mam straszną ochotę na coś ociekającego tłuszczem.... :pr osi:
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze wczoraj czy przedwczoraj Tacca pisałaś, że musisz się wziąć za siebie hehe. Ja Was tu będę musiała mobilizować chyba ![]() To powiem, że się ważyłam i mam już 1,5 kg mniej ![]() To nic w porównaniu do tego ile muszę zrzucić ale każdy kilogram na minusie to frajda
Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2011-01-08 o 16:20 |
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pizzę czasami taż mam taką chrapę, że przestać myśleć o niej nie mogę. |
|
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po remoncie łazienki w czerwcu zniknęła...![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguś, gratulacje, oby tak dalej, a nawet nie zauważysz kiedy wszystkie kilogramy zbędne stracisz.Cytat:
za dietetyczny obiad. A lody też bym zjadła |
||
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku zawsze jest łatwo bo woda z organizmu schodzi. Ale jak się będę trzymać planów i będę się opierać zachciankom to powinno być ok. Tak bym chciała z kilogram tygodniowo chudnąć.
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, zapomniałam pogratulować... GRATULUJĘ!!! To duży krok!
![]() ![]() klaski: Też się postaram...Agatko, ja na lody nie mam ochoty - wolę waniliowe, ale z braku laku to kto wie... może się czepię.... |
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam tak, że w nocy mogę do 3 siedzieć ale za to lubię pospać rano ![]() zresztą codziennie wcześniej niż o 2 nie śpię...wstaję koło 10, a w weekendy do 12 spanko super wózek Cytat:
Gratuluję - oby tak dalej ładnie schodziło ![]() o tak ktoś się do mobilizacji przyda A ja przed chwilą pochłonęłam frytki ![]() mąż wpadł na przerwie to poleciałam do fast fooda po obiad
|
||
|
|
|
#57 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, te frytki to jakiś omen chyba... Może jutro... ![]() Cytat:
![]() Ja sobie butki na all oglądałam... nie znalazłam nic... |
||
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja w Nowym roku i na nowym wątku
![]() U Nas wszystko w porządku, mała wierci się okropnie i wypycha główkę nad pepkiem tak jakby chciała z niego wyskoczyć Poza tym mam dziś gorszy dzień, pożarłam się z Tż - został u mamuni - więc nie wróci na noc i najchętniej to bym się upiła do nieprzytomności ![]() Cytat:
![]() widze ją przed oczami, w telewizji a teraz jeszcze tutaj czytam
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
no pędzicie z pisaniem
![]() no teraz ciężaróweczki czas zakupów ciekawe jak tam u staraczek,które się nie odzywają ciekawe co u cherubinki malami i reszte staraczek ja mimo,że jestem mamusią już,ale nie zostawie was będę was wspierać,ale pewnie prędzej czy poźniej drogi się rozejdą
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

dzieki za dobre życzenia

może jak się naje to będzie miał lepszy humor

klaski: Też się postaram...