![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Revlon, Gosh, SH, Antidral, Flavo-C, Auriderm, Tresemme, Seboradin
niczego nie wypatrzylam dla siebie
pozdrawiam ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Seboradin Niger, Lotion z czarną rzodkwią, NOWY, KLIK! Antidral, użyty 2 razy, KLIK! Auriga, Auriderm XO Gel, jeden z najlepszych dostępnych specyfików na naczynka, zrobię odlewkę, KLIK! Kolastyna Rajska Oliwka Krem nawilżający na dzień, świetne recenzje na KWC, użyty 2-3 razy, data ważności 03.2011, oddam jako gratisKLIK! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maybelline, Collosal Volume Express Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający ale muszę się jeszcze zastanowić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Gosha? Jaki jest odcień tego cienia?
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Odcień jest taki jak na fotce w 2 poście (moim zdaniem jest troche jaśniejszy niż na zdjęciu). U Ciebie wpadły mi w oko:
- Odlewka Stella Mc Cartney, In Two Peony, ok. 5 ml / 10 - Bobbi Brown, cień do powiek, odcień Eggplant 5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: Puder brązujący w kulkach Sensique, prawie nieużywany, wychwalany na KWC KLIK! ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Maybelline Superstay Silky ?
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- kurczę, akurat za te 2 zapachy już się praktycznie wymieniłam ![]() czego szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy się zwolniły, z tym, że nie wiem czy będziesz zainteresowana, bo mają ważność 3 lata od daty produkcji, Cynthia 19.02.08, BST 05.11.08
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazlam
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24992579 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Coś u mnie za odżywki: Tresemme Moisture Rich, kultowa profesjonalna odżywka do włosów- odlewka 250 ml Tresemme Anti Breakage, kultowa profesjonalna odżywka do włosów, zrobię odlewkę 100-150 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie u Ciebie depilator, ale musialabyś coś dobrać. Jaki to jest dokładnie model? Możesz podesłać linka?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się jeszcze:
- odżywka Jantar Farmona - tonik Alpecin - Gosh Effect Powder, sypki cień - pyłek, pięknie rozświetlający spojrzenie, wychwalany na KWC, użyty 2 razy w niewielkiej ilości, KLIK! - pytanie jaki to kolor ?? Jeśli chodzi o model to nie mam 100% pewności jako, że nie posiadam kartonika a na samym depilatorze nic nie jest napisane poza nazwą, aczkolwiek patrząc po zdjęciach i dodatkowych nakładkach wydaje mi się, że to 3170 czyli TEN Mogę w razie czego zrobić zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wyprzedazsezonowa.pl/index.php?produkt=7197 http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/okazja/zdr...-sunstone.html Czy satysfakcjonowałaby Cię wymiana depilator za: - 2 odlewki odżywek po 250 ml - odżywka Jantar Farmona - tonik Alpecin - Gosh Effect Powder, sypki cień? Edytowane przez esterie Czas edycji: 2011-02-13 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Mi taka wymiana odpowiada. Przed chwilką jeszcze sprawdziłam czy wszystko działa i jest ok. W skład zestawu wchodzi depilator, 2 nasadki, szczoteczka, torebeczka i przejściówka do angielskiej wtyczki.. Chciałabyś żebym zrobiła Ci zdjęcie całości?? Aha.. Mogłabyś mi jeszcze tylko podać terminy ważności tych kosmetyków? ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Jasne, że to nie problem.. Zaraz wezmę aparat, pstryknę i wrzucę u siebie w wątku ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Dodałam fotki ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Możemy poczekać bo u mnie z opakowaniami też bieda.. Tylko nim dobijemy ostatecznie targu proszę podaj mi jeszcze daty przydatności tych kosmetyków ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Ok. Czyli dobijamy ostatecznie targu? Możemy na priv wymienić się adresami.. Jeśli chcesz to mogę wysłać Twoją paczkę jutro a Ty wyślesz jak znajdziesz jakieś opakowania.. Mam nadzieję, że coś wykombinujesz w miarę szybko bo Jantar ma krótki termin ważności.. Gdyby chodziło tylko o resztę to nie byłoby problemu.. Poszukam jeszcze w domu czy czegoś nie uda mi się znaleźć, wtedy wrzuciłabym do paczki z depilatorem.. Dam znać jeżeli coś wykombinuję.. Ps. Listem poleconym depilatora raczej nie wyślę. Chyba lepiej będzie jak włożę go do jakiegoś kartonika i wyślę jak paczkę bo zdaje się, że pudełek jako list wysłać nie można.. A może można? Wiesz jak to wygląda? ![]() Jeszcze jedno pytanie.. A jaki termin ważności ma Seboradin z czarną rzodkwią? Gdyby był dłużej ważny i byś się zgodziła to wolałabym jego zamiast Jantara.. Daj proszę znać.. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Zostanę przy Seboradinie.. Chyba, że może sobie coś u mnie dobierzesz za Jantara np? ![]() Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-02-13 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
To niestety za dużo.. Pędzel kupowałam za bodaj 39 zł a odżywkę na Allegro można dostać za 10 zł.. Tym bardziej, że to już końcówka terminu jej ważności.. Myślałam o jakimś drobiazgu raczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
To nie się nie kalkuluje więc odżywkę Jantar odpuszczę.
Czyli wersja ostateczna: Ja: depilator Ty: - odlewka odżywki Tresseme Moisture Rich - 250 ml - odlewka odżywki Tresseme Anti Breakage - 250 ml - tonik z rzepą Seboradin Nowy - tonik Alpecin z kofeiną zostało 40% - Gosh Effect Powder, sypki cień kolor Sunstone- użyty 2 razy Jeśli pasuje to możemy wymienić adresy.. ![]() Ps. Pisałaś, że krem Kolastyna Rajska Oliwka możesz dorzucić gratis, więc poproszę o nią również ![]() Zaraz wyślę swoje dane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.