|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Witam
od jakiegoś czasu wpadam na forum i podczytuje. Zaczęłam od pierwszej strony pierwszego wątku, ale wymiękłam... Czy ktoś z Was ma/miał albo zna kogoś kto miał wesele w Zajeździe pod Dębem byłaby wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Przymierzamy się właśnie do tego lokalu a niewiele można się o nim dowiedzieć z neta. |
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
co do Honoraty to my tam byliśmy na kursie dla narzeczonych i nie wróciłabym tam już, podejście instruktora zbyt ambitne jak na nasze możliwości, mam zastrzeżenia do atmosfery nie do kompetencji, po tych 3 zajeciach i tak musieliśmy dokupić lekcje bo nauczyliśmy się figur i kroków ale nie układu
magapam - GRATULUJE
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2011-11-12 o 12:20 |
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
czy macie może jakiś namiar na lokal w łukowej? bardzo proszę równie o opinie
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
magapam super, że się wszystko udało. Gratulacje i dużo miłości i szczęścia.
A ja się muszę pochwalić oprócz zarezerwowanej sali, dziś załatwiliśmy zespół teraz kolej na jakiegoś kamerzystę i fotografa kogo najbardziej polecacie?? |
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez justi_22 Czas edycji: 2011-01-12 o 15:18 |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
magapam Witaj po drugiej stronie!!!
Gratulacje i czekamy na zdjęcia ![]() nemosek Gdzie jest dokładnie ten lokal na Dwudniakach? Często tam chodzimy na spacery po lesie i tak się nieraz zastanawiałam. Czy to jest nad tym jeziorkiem, gdzie są domki letniskowe?
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
cześć
poszukuje wodzireja na wesele czy możecie mi jakiegoś polecić
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
długo to schodzi i jest mało efektowne. Jeśli chodzi o współpracę to w filmie kilkakrotnie widać go w obiektywie, poza tym miły i sympatyczny. Co do efektów to się nie wypowiadam bo w sumie to konkurencja ale jego portfolio godne uwagi.
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Wybiera się ktoś na te Targi Ślubne 27 lutego w hotelu tarnovia?? Warto?
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
Kiedy otwarcie? Już się nie mogę doczekać. To będzie w tym miejscu co wcześniej już był salon sukien ślubnych? będzie Was można zobaczyć na targach ślubnych 27 lutego w hotelu tarnovia??
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Właśnie my też się zastanawiamy nad Zajazdem Pod Dębem. Byliśmy tam i wygląda ok. Facet, z którym rozmawialiśmy robi sympatyczne wrażenie, ale chcieliśmy poznać opinię kogoś, kto już tam miał wesele. Zapraszamy tak do 100 osób. Jakie jedzenia, obsługa itd. A może ktoś z Was był jako gość na weselu tam? Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cóż nam zaproponował samochód, jednak nie jest on przymusowy. A do tego fotograf jest bardzo tani w porównaniu z innymi... |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłem na targach dwa razy - raz jako przyszły małżonek z narzeczoną a drugi jako wystawca. Na targach wybraliśmy dwie rzeczy fotografa a właściwie firmę fotograficzną i firmę dekoracyjną. Nie wiem co nas zaćmiło, że nie szukaliśmy przez google - mogliśmy mieć np. Bittnera czy Burzawe który wtedy zaczynali na rynku i ceny mieli promocyjne. Filmowanie wybrałem przez googla i to był udany wybór. Wszystko co wybraliśmy okazało się nie wypałem. Firma foto miała piękne zdjęcia w albumach(najlepsze na tych targach), a że miała 2 fotografów na etacie to pokazywali ich zdjęcia, jak złapali więcej zleceń na dany termin to brali fotografów z łapanki i nam się taki dostał. Efekty jego pracy mizerne a na filmie zobaczyłem na jakim amatorskim sprzęcie pracował. Firma dekoracyjna jedna z najbardziej znanych na tarnowskim rynku wystawiła nas do wiatru, na 3 tyg przed ślubem. Gdy żona zadzwoniła do niej(zgodnie z umową) to pani poinformowała ją(kłamiąc) że wysłała jej smsa 2 mc wcześniej, że nie wykona tego zlecenia. Natomiast jako wystawca powiem tak nigdy więcej się nie wystawię bo się po prostu nie opłaca - mało potencjalnych klientów. Moim zdaniem jedyne po co się opłaca wybrać na targi to zespół muzyczny bo grają na żywo. Na tych targach były 4 zespoły m.in KDA.
<ciach_reklama> Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2011-01-12 o 17:50 |
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałem, z nimi o targach podczas wesela też specjalnie nie byli zachwyceni - choć 3 umowy na nich podpisali. A najlepsze, że przyszła para(potencjalni klienci) żeby ich w akcji zobaczyć i mówili, że mają już firmę dekoracyjną wybraną i to tą co nas do wiatru wystawiła. Jakoś nie mogłem się do głosu dorwać, żeby im powiedzieć o solidności i w sumie całe szczęście bo okazało się, że to kuzynka młodego.
<ciach_reklama> Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2011-01-12 o 18:02 |
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
no ja umowę podpisałam później... to skoro nie na targach to będę musiała gdzie indziej poszukać... może grali u kogoś z Was???
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Ponawiam pytanie o jakiekolwiek informacje o Zajeździe pod Dębem
Czy w Waszych lokalach płaci się po weselu czy przed? |
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec polecam
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapowiada się bardzo interesująca impreza m.in. przegląd kapel weselnych, oraz śledztwo weselne z aktorem W11
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
"Firma dekoracyjna jedna z najbardziej znanych na tarnowskim rynku wystawiła nas do wiatru, na 3 tyg przed ślubem. Gdy żona zadzwoniła do niej(zgodnie z umową) to pani poinformowała ją(kłamiąc) że wysłała jej smsa 2 mc wcześniej, że nie wykona tego zlecenia."
Co to za firma która wysyła SMS 'a do klienta! dla mnie to jest zlekceważenie, SMS 'a to ja mogę wysłać do koleżanki żeby się na kawę umówić, a nie załatwiać sprawy służbowe, przepraszam ,ale wkurza mnie takie coś jak załatwianie ważnych spraw przez sms jakby komuś żal było wydać 50 gr na minute rozmowy i poinformować że się nie da rady a tak na marginesie jakie mieliście torty tzn jak wyglądały jak możecie to zamieście zdjęcia
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie oglądnąć płytę, żeby zobaczyć np. jak prowadzi wesele dany zespół ale nie sugeruj się za bardzo tym co usłyszysz bo nagranie to już nie to samo co na żywo. Na płycie dźwięk na pewno będzie gorszy i można się zniechęcić do zespołu |
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
magapam gratuluje i życzę dużo szczęścia!! I mam do Ciebie prośbę! opisz coś więcej na temat GEMINIXU bo my mamy ich zarezerwowanych na sierpień i jestem bardzo ciekawa jak prowadzą całą imprezę?
a i muszę się wam pochwalić w końcu moja sukienka jest gotowa ale na przymiarkę idę dopiero w lutym bo w tej chwili ciężko u mnie z czasem. jak będę po to postaram się jakieś fotki wrzucić. W sumie to mam jeszcze jedno pytanie skoro już tak o targach piszecie! słyszał/a ktoś/któraś z was o targach ślubnych w galerii tarnovii? mają się odbyć podobno 12-13 lutego.
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.targislubne.tarnow.pl
|
|
#55 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#56 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Edytowane przez Strazaksam Czas edycji: 2011-01-12 o 21:07 |
|||
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wanilka a ty kiedy slubujesz?
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Witam was po dość długiej nieobecności
u mnie przygotowania małymi kroczkami zmierzają ku 20.08 kupiłam już śliczną sukienkę i muślinowe bolerko w Hermago zwracam się do was z pytaniem, czy ktoś z was miał wesele albo był jako gość w Hotelu Dunajec na dużej sali w czasie, gdy na małej również odbywało się wesele? Bo u nas tak właśnie będzie.. Proszę o odp..
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazłam tylko taką informację o tych targach w galerii |
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

Gratulacje i czekamy na zdjęcia