![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak zostać hipnotyzerem?
Jestem z Legnicy
![]() Caate piszesz że Twój TŻ leczy osoby o podłożu znerwicowanym. Czy to tego trzeba mieć skończone studia psychologiczne lub coś w tym stylu ?? Edytowane przez Sebastian12 Czas edycji: 2011-01-22 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Do dziewczyn które uwazają ze da sie zahipnotyzować tylko osoby które bardzo w to wierzą - TO BZDURA! Właśnie najłatwiej zahipnotyzować osobe która jest pewna że to bzdury.. Opowiem Wam pewną historię.. Byłam na wakacjach nad morzem i był hipnotyzer który hipnotyzowal ludzi.. Moja ciocia wyśmiewała to i mówiła że to są podstawieni ludzie itp.. Gdy ten pan zaprosił jakąś chętną osobę moja ciocia poszla bo mówiła że i tak się nie da na niej tego wykonać! Sluchajcie nie minęło kilka sekund i moja ciocia leżała i takie rzeczy robiła niewyobrażalne ze hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wystarcza mu certyfikaty i dobra opinia ludzi, narazie robi to na mala skale, ale mam nadzieje, ze po otwarciu gabinetu uda mu sie zwiekszyc zainteresowanie ![]() Maaja, no nie do konca, ona mogla mowic, ze nie wierzy, a ja cos korcilo w glebi duszy, jak rozmawialam z TZ o tym, to mu ciezej sie wspolpracuje z ludzmi, ktorzy nie wiedza, trzeba z nimi najpierw duzo porozmawiac i cale wstep jest przez to dluzszy, ale efekt jest calkiem inny, gdy hipnotyzer pokazuje na forum dzialanie hipnozy, niz ktos o tym uslyszal, a ktos polecil mu pojscie na hipno, latwiej nam jest uwierzyc, jak cos widzimy w realu ![]() Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-22 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.