|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak zostać hipnotyzerem?
Jestem z Legnicy
![]() Caate piszesz że Twój TŻ leczy osoby o podłożu znerwicowanym. Czy to tego trzeba mieć skończone studia psychologiczne lub coś w tym stylu ?? Edytowane przez Sebastian12 Czas edycji: 2011-01-22 o 17:42 |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Do dziewczyn które uwazają ze da sie zahipnotyzować tylko osoby które bardzo w to wierzą - TO BZDURA! Właśnie najłatwiej zahipnotyzować osobe która jest pewna że to bzdury.. Opowiem Wam pewną historię.. Byłam na wakacjach nad morzem i był hipnotyzer który hipnotyzowal ludzi.. Moja ciocia wyśmiewała to i mówiła że to są podstawieni ludzie itp.. Gdy ten pan zaprosił jakąś chętną osobę moja ciocia poszla bo mówiła że i tak się nie da na niej tego wykonać! Sluchajcie nie minęło kilka sekund i moja ciocia leżała i takie rzeczy robiła niewyobrażalne ze hej
hahaha...
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wystarcza mu certyfikaty i dobra opinia ludzi, narazie robi to na mala skale, ale mam nadzieje, ze po otwarciu gabinetu uda mu sie zwiekszyc zainteresowanie Maaja, no nie do konca, ona mogla mowic, ze nie wierzy, a ja cos korcilo w glebi duszy, jak rozmawialam z TZ o tym, to mu ciezej sie wspolpracuje z ludzmi, ktorzy nie wiedza, trzeba z nimi najpierw duzo porozmawiac i cale wstep jest przez to dluzszy, ale efekt jest calkiem inny, gdy hipnotyzer pokazuje na forum dzialanie hipnozy, niz ktos o tym uslyszal, a ktos polecil mu pojscie na hipno, latwiej nam jest uwierzyc, jak cos widzimy w realu Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-22 o 21:31 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

hahaha...