![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: dlaczego krew leci z nosa?-problem
Cytat:
![]() a nawet jesli anemii nie masz, to mozesz miec, a nieleczona jest bardzo grozna. ja mialam czeste krwotoki z nosa, niektore trwaly nawet 40 minut. laryngolog stwierdzil, ze mam kilka naczyniakow na przegrodzie nosowej, wypalono mi je w szpitalu, i od 2 lat ani razu nie leciala mi krew z nosa. niestety po tym wszystkim mialam duza anemie i dopiero niedawno udalo mi sie ja wyleczyc. pojscie do lekarza i zbadanie krwi nie zajmuje AZ TAK duzo czasu ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: dlaczego krew leci z nosa?-problem
Morfologia -podstawa . A przy już powtarzającym się problemie warto było sprawdzić szybciej czy się nic nie dzieje,chociażby dla świętego spokoju. Często ,gęsto bywają to problemy z krwią (np:słaba krzepliwość ,anemia),przemęczenie,str es,kruchość naczynek,suche powietrze w domu. Powodów może być wiele to są tylko niektóre przykłady.
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Alkohol rozrzedza krew ,możliwe ,że z tąd ten przypadek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.