Dobry Fryzjer w Lubinie - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-19, 10:13   #31
petrografia
Przyczajenie

Dot.: dobry fryzjer w lubinie woj. dolnoslaskie !!!!

Hej>
Czesałam się na swój ślub właśnie u Adriana. Fryzura wyglądała przecudownie. Polecam tego chłopaka bo robi z włosami cuda
petrografia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-16, 18:01   #32
Kanha78
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: dobry fryzjer w lubinie woj. dolnoslaskie !!!!

Byłam u Adriana i jestem bardzo zadowolona. Ma chłopak talent.
Ps. Fajnie, że jest nareszcie u nas fryzjer chłopak.
Kanha78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 19:21   #33
baskalubin
Przyczajenie

Adrian-kocham go za to co robi. Nie idźcie do niego bo on jest tylko mój.
baskalubin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-06, 09:41   #34
babcia 7
Przyczajenie

Adrian to dobry fryzjer i bardzo miły chłopak.
babcia 7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-04, 12:39   #35
jarpenka
Przyczajenie

No niestety Adrian to porazka totalna, mam krotkie wlosy, ktore po scieciu przez tego pana nijak mi sie nie chcialy ukladac! NIE POLECAM!
jarpenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 16:12   #36
kamila_dus0
Przyczajenie

Byłam u Adriana i jestem bardzo zadowolona, świetne ścięcie i bardzo ładny kolor . POLECAM!!!!!
Kamila
kamila_dus0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 16:56   #37
cuprum6
Przyczajenie

Hejka, siedziałam u Adiego 3 godźiny i się denerwowałam, że tak długo, ale jak zrobił mi balejarz to jestem zachwycona. Już sie umówiłam na EMK. Brawo Aduś, tak trzymaj :-*
cuprum6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-24, 21:21   #38
MAJKA RODZIK
Przyczajenie

w

Edytowane przez MAJKA RODZIK
Czas edycji: 2013-03-25 o 20:58
MAJKA RODZIK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 07:19   #39
MARTECZK@
Przyczajenie

Dziewczyny napiszcie proszę gdzie ma swój salon Adrian, bo też chciałabym się tam wybrać i przekonać na własnej głowie czy rzeczywiście jest taki wspaniały
MARTECZK@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-28, 15:07   #40
Netka32
Przyczajenie

Poszlam z polecenia, ze to taki super fryzjer. Ze tez nie ucieklam na sam widok! Jako blondynka mam problem z wlosami, strasznie mi ostatnio wypadaja, wiec z 3 miesiace nie farbowalam. Wcinam Inneov. A tu facet kladzie mi na 55 minut farbe! Pytam sie, czy to normalne, odpowiedz: tak, bo to blond, no ja nigdy dluzej niz 30 nie mialam. Potem rozczesywanie: ciagnal od gory, wyrwal polowe, a ja jak skretyniala nic nie mowilam, mysle sobie: wie co robi. Suszenie: tak blisko trzymal suszarke, ze skora piekla. Dalej milcze i cierpie. Teraz wlosy znow mi leca, skora przesuszona, swedzi od tej wizyty, a juz 3 tygodnie minely. Boje sie, ze cala moja kuracja na nic. Zazwyczaj po farbowaniu wlosy sa luzne, puszyste. Teraz niestety wiecznie boli mnie skora, na czubku glowy leza jak przyklejone od tej farby, jakies gniazdo. Pierwszy raz w zyciu cos takiego spotykam. Dodam, ze kazalam podciac koncowki. Wzial maszynke i trzema ruchami scial. W domu wszyscy do mnie: kto ci takich schodow narobil? Faktycznie, sama wyrownywalam. Przyjemnosc farbowania i podciecia 150zl! Zniszczone wlosy i skora, nie zdziwie sie, jak pojawi sie lupiez. NIE POLECAM. I jeszcze cos, panna przede mna wyszla z zoltym blondem, jak papuga...oniemiala z szoku chyba. Innej scial grzywke: trzy razy poprawial az w koncu grzywka byla za krotka....masakra.
Netka32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-01, 17:22   #41
Aleksandra244
Przyczajenie

Chodzę do Adriana już prawie rok mam piękny chłodny odcień blondu lecz dosyć ciemne swoje włosy więc najpierw mi rozjaśnia a potem nakłada toner a trzyma mi 50 min rozjaśniacz i gdybym krócej trzymała miała bym żółtko. nie wiem skąd ta nienawiść po prostu . Adrian ma wiele klientek na blond bo robi najpiękniejszy moim zdaniem I trochę przekłamane z tym że widziałaś u niego aż dwie niezadowolone panie naraz bo jak umawia klientki to jedna pani za drugą przychodzi a nie 20 naraz w salonie siedzi a wiem bo czeszę się u niego 2 razy w tygodniu. I w dodatku jaka głupia uwaga (Ze tez nie ucieklam na sam widok!) Lubińskie wieśniary to tylko lumpeks widziały. Poparzona skóra głowy od farby rozjaśniającej padam
Aleksandra244 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-02, 12:46   #42
Netka32
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra244 Pokaż wiadomość
Chodzę do Adriana już prawie rok mam piękny chłodny odcień blondu lecz dosyć ciemne swoje włosy więc najpierw mi rozjaśnia a potem nakłada toner a trzyma mi 50 min rozjaśniacz i gdybym krócej trzymała miała bym żółtko. nie wiem skąd ta nienawiść po prostu . Adrian ma wiele klientek na blond bo robi najpiękniejszy moim zdaniem I trochę przekłamane z tym że widziałaś u niego aż dwie niezadowolone panie naraz bo jak umawia klientki to jedna pani za drugą przychodzi a nie 20 naraz w salonie siedzi a wiem bo czeszę się u niego 2 razy w tygodniu. I w dodatku jaka głupia uwaga (Ze tez nie ucieklam na sam widok!) Lubińskie wieśniary to tylko lumpeks widziały. Poparzona skóra głowy od farby rozjaśniającej padam
Tak sie stalo, ze przyjechalam szybciej i widzialam, a druga wpadla niespodziewanie na podciecie grzywki. No wybacz, ze bylam swiadkiem Jego poczynan. Poza tym dlaczego nazywa mnie kobieta z klasa wiesniara? Kazdy ma prawo do wyrazania opinii i moja jest negatywna. Nie ma to rowniez nic wspolnego z nienawiscia. Dobry fryzjer musi dbac o wlosy, a tego zdecydowanie zabraklo. Nie bede tlumaczyla, jak sie rozczesuje mokre dlugie wlosy, bo zdecydowanie nie od nasady zaczynamy. I nie trzymamy suszarki 3 cm od skory, prawda? Nie mam tez poparzonej skory od farby, a od zabiegow tego Pana pod koniec. I droga kolezanko: kultura. To jest to, co powinno kazda na forum dotyczyc. Nie jestem wiesniara a bardzo wymagajaca klientka. Wiesniara to taka kobieta, ktora nie potrafi dyskutowac ani akceptowac odmiennego zdania od swojego wlasnego. Pozdrawiam.
Netka32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 12:51   #43
magda_malczewska
Przyczajenie

Witam, ja bardzo gorąco polecam Adriana, jestem jego stałą klientką. Ja jak i również moje koleżanki uważamy go za prawdziwego artystę.

motto: "Dobry Artysta tworzy, a przeciętny czeka na wenę"
magda_malczewska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-18, 18:00   #44
Julliette1
Przyczajenie

Smile Dot.: dobry fryzjer w lubinie woj. dolnoslaskie !!!!

.

Edytowane przez Julliette1
Czas edycji: 2013-08-21 o 06:43
Julliette1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 12:33   #45
xxlola92xx
Przyczajenie

Dot.: Dobry Fryzjer w Lubinie

mania199;366756]dobry fryzjer w lubinie woj. dolnoslaskie !!!!
Witajcie kochane wizażanki jestem z Lubina i szukam dobrego fryzjera i tipserki , moze ktoras z was tez jest z lubina i wie gdzie moge sie wybrac . czekam na wasze propozycje

jesli chodzi o tipsiare to polecam Magde W. tel 691 179 527 robi zarabiste pazurki jakie tylko zechcesz wiem ze specjalizuje sie w akrylach i robi z nich nieziemskie ozdobki. Naprawde moim zdaniem najlepsza jest

a co do fryzjerki mam namiar na dziewczyne ktora do domu przychodzi fajnie strzyze wlosy po jej cieciu fajnie sie ukladaja i co najlepsze jest nie droga kozystam sama z jej uslug i jestem zadowolona jej nr 781 559 199 Marta

obie polecam
xxlola92xx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-05, 19:51   #46
aleksandrija_n
Raczkowanie

Widzę, że wątek się trochę odświeżył, to dobrze, bo poszukuję dobrego i nie jakiegoś superdrogiego fryzjera. Jeśli wiecie, gdzie dobrze zafarbują (włosy blond) piszcie proszę.
A jeśli chodzi o fryzjera Adriana, na którego temat same ochy i achy piszecie, gdzie znajduje się jego salon?
Pozdrawiam Was Lubinianki! : ))
aleksandrija_n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-19, 13:21   #47
morselot
Przyczajenie

A czy ten fryzjer Adrian robi najpierw taki "wywiad" na temat naszej pielęgnacji itp??
To chodzi o ten salon na ulicy Jaworowej??
morselot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-28, 19:14   #48
K_M_1972
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Dobry Fryzjer w Lubinie

Gorąco polecam Adriana z ulicy Jaworowej. Byłam ostatnio i jestem bardzo zadowolona i co najważniejsze włosy mi bardzo odżyły. Pozdrawiam i całuję Drogie Wizażystki!!!
K_M_1972 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 13:04   #49
morselot
Przyczajenie

A robił wywiad odnośnie pielęgnacji czy standardowe "Co robimy?"
morselot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-08, 22:50   #50
aleksandrija_n
Raczkowanie

A ja mam pytanie dotyczące nowego salonu fryzjerskiego, który pojawił się w Tesco. Czy któraś z Was była i korzystała z usług bądź czy słyszała co nieco o nim, o fryzjerach, jak wykonują? Chciałabym się tam wybrać na koloryzację. Ceny nie są wysokie w porównaniu do innych salonów dlatego też zastanawiałam się co oferują.
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź! : ))
Stary 2013-10-24, 12:32   #51
aleksandrija_n
Raczkowanie

Szkoda, że wątek nie rozwija się bardziej, bo mimo iż Lubin nie jest za dużym miastem, jest u nas sporo fryzjerów a wiele kobiet nadal nie ma swojego ulubionego salonu, z którego wyjdzie zadowolona.

Jakieś półtora tygodnia temu byłam w nowo otwartym salonie fryzjeskim w Tesco i jeśli wahacie się, czy zapisać się na wizytę to przeczytajcie moją opinię.

Długo wahałam sie nad wyborem fryzjera, ponieważ dotychczas trudno było mi znaleźć kogoś odpowiedniego i snułam się między jednym a drugim salonem. Często też fryzjerzy nie do końca rozumieją moje wizje, ale nie są one jakieś dziwaczne Do salonu w Tesco zapisałam się z zamiarem podcięcia i zafarbowania włosów.

Po mojej wizycie już wiem, że na pewno tam wrócę. Jestem ogromnie zadowolona, że tam trafiłam. Chciałam zafarbować na złoty blond i taki właśnie kolor mam. Pani, która się mną zajmowała przyniosła paletę kolorów, która jest naprawdę obszerna i myślę, że każda znajdzie coś dla siebie. Poza tym Pani nie narzucała mi, jaki kolor powinnam wybrać. Kiedy się zdecydowałam powiedziała, ze czy bedzie pasował czy nie i już.
Ścięcie włosów też obyło się bez płaczu w domu. Zażyczyłam sobie podcięcia końcówek o 2 cm i o tyle zostały ścięte. Bardzo ładnie mam również pocieniowane włosy. Przy suszeniu Pani wymodelowała mi wosy okrągłą szczotką i w życiu nie widziałam tak sprawnego posługiwania się szczotką i suszarką zarazem! To była magia!
Zdecydowanym plusem dla salonu jest również cennik. Wiele salonów ma go wewnątrz a tutaj wystarczy przejść obok i przeczytać, ponieważ jest wywieszony na witrynie. Ale nie o to chodziło mi z cennikiem. Ceny nie są wysokie i tak na przykład ja za farbowanie długich włosów + podcięcię + modelowanie zapłaciłam 90 złotych! W porównaniu do innych salonów to naprawdę niewygórowana cena a efekt w moim przypadku był naprawdę zadowalający.
Jestem bardzo zadowolona i na pewno odwiedzę salon jeszcze raz.

P.S. Moimi włosami zajmowała sie pani z krótkimi blond włosami.
Stary 2013-10-30, 16:31   #52
dryda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natja Pokaż wiadomość
Ja ciagle slysze, ze najbardziej oblegany w tym miescie jest 'darek' na Kosciuszki. Przy nastepnym obcinaniu wybiore sie chyba tam... jesli trafisz na cos lepszego to daj znac
Ja od dłuższego czasu chodzę do Darka i jest rzeczywiście niezły, ale któregoś razu go nie było, a ja chciałam koniecznie ściąć włosy i trafiłam do jednej z pań (ciemne włosy), która już długo u niego pracuje no i ostrzygła mnie genialnie. Następnym razem jak będę w Lubinie zamierzam korzystać tylko z jej usług, niestety nie wiem jak ma na imię.

Edytowane przez dryda
Czas edycji: 2013-10-30 o 16:34
dryda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-18, 19:46   #53
kardaszin
Przyczajenie

Dziewczyny ja polecam salon A`line. Obsługa jest świetna. Byłam u trzech różnych Pań w tym salonie (zmieniałam Panie bo trzeba się umawiać z wyprzedzeniem a mi zależało na czasie) i u każdej byłam zadowolona. Fryzjerki są tam bardzo profesjonalne dużo moich znajomych i moja siostra też korzystają z tego salonu i każda zawsze wychodzi stamtąd zadowolona. Miałam bardzo zniszczone włosy (rozjaśniałam pare razy samodzielnie) i obyło się bez ścinania a włosy mam jak nowe ))
kardaszin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 07:48   #54
bibbi1008
Przyczajenie

Pisałam to już w innym wątku:
A ja Adriana ogradzam. Ceny kosmiczne, za samo ścięcie końcówek zapłaciłam 50 zł, za farbowanie beznadziejnymi farbami, które zmywają się po pierwszym myciu 180. Jak dla mnie to jedno wielkie szoł, a nie fryzjerstwo. Ja na pewno więcej się tam nie pojawię.
bibbi1008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-16, 18:22   #55
miriam_rojo76
Przyczajenie

Do bibi1008:
"pisałam to już w innym wątku" - napisz jeszcze w paru wątkach to się załapiesz na nagrodę Pulitzera
"A ja Adriana ogradzam"- jakiego rodzaju ogrodzenia używasz? siatka, płot, parkan, podaj mi ofertę na priv bo mam małą działeczkę do ogrodzenia
"...farbami, które zmywają się przy pierwszym myciu..."- spróbuj do mycia głowy użyć szamponu, a nie domestosa, czy kreta, lepiej częściej ale odpowiednimi kosmetykami
"Jak dla mnie to wielkie -szoł" -a jak dla mnie to co napisałaś to wielkie łoł
"Ja na pewno więcej się tam nie pojawię"- jak potrafisz się pojawiać, to pewnie też umiesz znikać, napisz na priv proszę jak to robisz, czy posiadasz też zdolność przenikania przez ściany?

Teraz moje zdanie. Macie w Lubinie dużo wybitnych fryzjerów i jak dla mnie Adrian należy do tej grupy, wielki szacunek dla jego talentu. Pozdrawiam Drogie Forumowiczki.
PS. Bibibibibibi pamiętaj czekam na ofertę odnośnie ogrodzenia:-*
miriam_rojo76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-20, 12:52   #56
bibbi1008
Przyczajenie

Przepraszam za literówkę, nie zwróciłam na nią uwagi. Oczywiście chodziło o słowo "odradzam".

Rozumiem, że można wyrażać tylko opinie pozytywne i jestem be, bo uważam Adriana za złego fryzjera? No cóż, trudno.

PS. Używam Garnier Fructis Color Resist, nie Domestosa
bibbi1008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-12, 21:36   #57
Ikania
Przyczajenie

Ja ostatnio byłm w Look na Sportowej i jestem rozczarowana. Umówiłam się na 160 po czym skasowała mnie 200. Miał być zimny brąz z refleksami srebnymi wyszły pasemka żółte z brązem. Jedyne z czego jestem zadowolona to ścięcie ale za 200 zł to gruba przesada. Napomnę że przyszłam ze zdjęciami moich własnych włosów tak zafarbowanych jak bym chciała z przeszłości. Zapewniana zostałam że wyjdzie identyko a wyszło jak wyszło. Musiałam poprawić obie w domu farbą którą iałam zebym mogła chodzić jakoś po mieście. Może poprostu od jakiegoś czasu mam pecha do fryzjerów.
Czy możecie polecić jakiś salonik skromny ale z fachowymy fryzjerami w przystępnych cenach?

Edytowane przez Ikania
Czas edycji: 2014-06-12 o 21:37
Ikania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-13, 08:57   #58
aleksandrija_n
Raczkowanie

Osobiście polecam salon fryzjerski w Tesco - za farbowanie długich włosów na całej długości i ścięcie zapłaciłam 90 zł a myślę, że ceny się nie zmieniły. W dodatku podczas pierwszej wizyty osobiście wybierałam kolor z dużej palety razem z panią fryzjerką, która potrafi doradzić odpowiedni odcień.
Stary 2014-06-13, 20:29   #59
GabrielaB
Przyczajenie

Witam

Poszukuję fryzjera z Lublina lub jego okolic. Chodzi mi o czesanie. Wybieram się w lipcu na wesele do Lublina i nikogo tam nie znam. Bedę wdzięczna za info.
GabrielaB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-22, 20:00   #60
m2312
Przyczajenie

Bardzo NIE polecam nowo otwartego fryzjera na pasażu w kauflandzie. Długo zapuszczałam włosy, chciałam w końcu jakoś je uformować i mieć normalną fryzurę. Standardowe pytanie: co robimy? Powiedziałam, że chcę je skrócić, nadać objętości itp., a fryzjerka na to: czyli tylko końcówki, tak? 1-2cm? ja na to: może 5cm? Fryzjerka zrobiła zdziwioną minę i zaczęła ciąć jak popadnie (dosłownie!). Po powrocie do domu przyjrzałam się włosom i byłam w szoku. z jednej strony dłuższe, z drugiej krótsze (wyraźnie widać różnicę), do tego powycinane dziury, włosy kompletnie bez objętości. Już nigdy tam nie wrócę.
m2312 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości