WHITE COLLAR - serial Fox. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-07, 19:27   #31
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot
Dot.: WHITE COLLAR - serial Fox.

Cytat:
Napisane przez Katrin_ Pokaż wiadomość
O taaak, uwielbiam jego oczy uwielbiam facetów z takimi oczami, można się w nie patrzeć i patrzeć to tak jak z Damonem (Ianem) z Pamiętników
Ian
mam wielką słabość do pięknych oczu u facetów

Cytat:
a w ostatnim odcinku podobało mi się, że dowiedzieliśmy się trochę na temat rodziny Neala
w 2x12? ja obejrzałam już 2x11, a 12 obejrzę jak przyjedzie siostra i mi go przywiezie, bo tutaj gdzie jestem nie daję rady pobrać nowego odcinka
po emocjonującym 10 odcinku, podobał mi się 11, taki spokojnieszy, z flashbackami, wiele wyjaśniajacy

Cytat:
i taki bonusik mam dla was z ostatniego odcinka, żebyście szybko nadrabiały dla tego momentu
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lf...z0rco1_500.gif
kusisz

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Uwielbiam w tym serialu, że jak już Ci się wydaje, że Neal zaczyna wchodzić w porządny tryb Burke'a on na boku robi swoje z Mozem
A Burke jest jedynym chyba serialowym zwierzchnikiem, który się nie nabiera i zawsze jest krok przed Nealem
a mnie strasznie bawi postać Burke'a, on z wyglądu wydaje się być takim ciepłym kluchem, bez jaj ale co do czego to ciągle mnie zaskakuje, jakim twardym i odważnym potrafi być facetem, i to jest fajne!

a ja wczoraj o 12 w nocy z nudów zaczęłam oglądać od początku 1 sezon ale dziś chyba zacznę Pretty Little Liars, bo kumpela mnie udusi, że się obijam

Edytowane przez darkdot
Czas edycji: 2011-02-07 o 19:30
darkdot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-07, 23:34   #32
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

http://i48.tinypic.com/11bpunt.gif
który to odcinek? to było w ogóle w WC? xD
Stary 2011-02-08, 10:00   #33
asia_z
Zakorzenienie

ja dopiero jestem na 8 odcinku 2 sezonu podoba mi się jak ubierają Neal'a w kapelinder i jeszcze jak ma kamizelkę a Burke dla mnie taki troche ciapowaty, ale taki miły pantofel
Stary 2011-02-08, 11:45   #34
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Hey Wczoraj zajrzałam do tego wątku, zaciekawiona Waszymi opiniami obejrzałam pierwszy odcinek i .... przepadłam Od razu obejrzałam też drugi, a dziś po pracy ciąg dalszy seansu
Jako, ze jestem jeszcze świeża w temacie mam takie pytanie: w jakie dni nowy odcinek pojawia się na iitv?
Stary 2011-02-08, 18:21   #35
Katrin_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mags1983 Pokaż wiadomość
Jako, ze jestem jeszcze świeża w temacie mam takie pytanie: w jakie dni nowy odcinek pojawia się na iitv?
We wtorki jest premiera w Stanach, czyli u nas w nocy, czyli w środę jest odcinek, ale po angielsku. A z napisami jest bardzo różnie... na 11 czekałam aż do poniedziałku albo wtorku a 12 był w piątek, o ile dobrze pamiętam

Cytat:
Napisane przez darkdot Pokaż wiadomość
http://i48.tinypic.com/11bpunt.gif
który to odcinek? to było w ogóle w WC? xD
nieee, nie mogło być. Takiej sceny bym nie zapomniała No ale albo mi się wydaje albo tam w rogu jest logo usa, tego kanału, na którym leci WC... więc już sama nie wiem a może dopiero będzie? ale to by logo nie pasowało

Cytat:
w 2x12? ja obejrzałam już 2x11, a 12 obejrzę jak przyjedzie siostra i mi go przywiezie, bo tutaj gdzie jestem nie daję rady pobrać nowego odcinka

a mnie strasznie bawi postać Burke'a, on z wyglądu wydaje się być takim ciepłym kluchem, bez jaj ale co do czego to ciągle mnie zaskakuje, jakim twardym i odważnym potrafi być facetem, i to jest fajne!
taak w 2x12 i Neal powrócił do akcji po tej krótkiej przerwie w 11

Burke jest świetny! a najbardziej go lubię jak przechodzi na Neala stronę Neal raz, chyba w 2x10 mu nawet powiedział coś w tym stylu I Peter zawsze staje po jego stronie i tak się o niego martwi, uwielbiam ich razem

mam jeszcze sporo takich cudownych gifów i zdjęć z Neal'em, więc w wolnej chwili wrzucę, tak w oczekiwaniu na nowy odcinek
Katrin_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-08, 18:56   #36
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
nieee, nie mogło być. Takiej sceny bym nie zapomniała No ale albo mi się wydaje albo tam w rogu jest logo usa, tego kanału, na którym leci WC... więc już sama nie wiem a może dopiero będzie? ale to by logo nie pasowało

Burke jest świetny! a najbardziej go lubię jak przechodzi na Neala stronę Neal raz, chyba w 2x10 mu nawet powiedział coś w tym stylu I Peter zawsze staje po jego stronie i tak się o niego martwi, uwielbiam ich razem

mam jeszcze sporo takich cudownych gifów i zdjęć z Neal'em, więc w wolnej chwili wrzucę, tak w oczekiwaniu na nowy odcinek
już wiem! to scena z serialu Traveler, gdzie Matt grał jedną z głównych ról Niestety serial został zawieszony po 8 lub 9 odcinkach a podobno nieźle się zapowiadał.

podoba mi się to, że Peterowi zależy na Nealowi i jest między nimi przyjaźń a na pewno jej początek. A Neal zawsze tak fajnie dogryza Burke'owi, na przykład w tym 1 odcinku z kawą - włoska mocna palona a jak Peter udawał jakiegoś pracownika sprawdzającego finanse firmy i mieszkał w takim pięknym apartamencie, to teksty Neala były mistrzowskie aaa, przypomniała mi się radość Neala z 2 odcinka jak wpadł na pomysł zorganizowania imprezy przez FBI, by zwabić Ghovata cieszył się jak dziecko, i ta złość Petera jak Neal mówił mu, że zaprosił już 64 modelkę, a nie, jednak 65 bo to bliźniaczki

wrzucaj, wrzucaj
Stary 2011-02-08, 19:20   #37
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
już wiem! to scena z serialu Traveler, gdzie Matt grał jedną z głównych ról Niestety serial został zawieszony po 8 lub 9 odcinkach a podobno nieźle się zapowiadał.

podoba mi się to, że Peterowi zależy na Nealowi i jest między nimi przyjaźń a na pewno jej początek. A Neal zawsze tak fajnie dogryza Burke'owi, na przykład w tym 1 odcinku z kawą - włoska mocna palona a jak Peter udawał jakiegoś pracownika sprawdzającego finanse firmy i mieszkał w takim pięknym apartamencie, to teksty Neala były mistrzowskie aaa, przypomniała mi się radość Neala z 2 odcinka jak wpadł na pomysł zorganizowania imprezy przez FBI, by zwabić Ghovata cieszył się jak dziecko, i ta złość Petera jak Neal mówił mu, że zaprosił już 64 modelkę, a nie, jednak 65 bo to bliźniaczki

wrzucaj, wrzucaj
tak tak

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:

ja te nie kojarzę tej sceny a zapamiętałabym
hmmm... chyba, że to z Chucka Bo tam Matt też grał
Stary 2011-02-08, 19:49   #38
Katrin_
Raczkowanie

Cytat:

wrzucaj, wrzucaj
oo nie słyszałam o tym serialu Ale skoro tak szybko go zawiesili, to nie wiem czy opłaca się wciągać No ale w sumie dodatkowe sceny z Matt'em nie zaszkodzą Kiedyś się pewnie zabiorę za ten serial ^^

Większość scen Neala Peterem jest cudownych. Te które wymieniłaś Podobał mi się też odcinek, w którym Neala naśladowali studenci i ich profesor, a reakcja Neala jak się o tym dowiedział bezcenna a i tak w ogóle, to w następnym odcinku Neal będzie śpiewał z tą kobietą, u której mieszka June...? wyleciało mi z głowy jej imię.
I czytałam, że Hilarie Burton (Sara) będzie regularnie występować w 3 sezonie Czyli więcej jej scen z Nealem Ale wzmianki o 3 sezonie przypominają mi, że niedługo już koniec 2... no niee, ja dopiero odkryłam ten serial, a tu czekać tyle będzie trzeba?

ale dzisiaj już chyba nie dam rady nic wrzucić, bo nauki pełno niestety i muszę się w końcu za nią zabrać... jutro dam
Stary 2011-02-09, 11:04   #39
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
oo nie słyszałam o tym serialu Ale skoro tak szybko go zawiesili, to nie wiem czy opłaca się wciągać No ale w sumie dodatkowe sceny z Matt'em nie zaszkodzą Kiedyś się pewnie zabiorę za ten serial ^^
podobno serial zostaje ucięty w momencie kiedy nic nie zostaje wyjaśnione, ale reżyser/producent opowiedział w jakimś wywiadzie co działoby sie w 2 i 3 sezonie i wszystko wyjaśnia. zawsze to 8 odcinków więcej z Mattem

Cytat:
Większość scen Neala Peterem jest cudownych. Te które wymieniłaś Podobał mi się też odcinek, w którym Neala naśladowali studenci i ich profesor, a reakcja Neala jak się o tym dowiedział bezcenna a i tak w ogóle, to w następnym odcinku Neal będzie śpiewał z tą kobietą, u której mieszka June...? wyleciało mi z głowy jej imię.
Ale on miał radochę jak dowiedział się, że uczą o nim na studiach

Uwielbiam odcinek bodajże 1x10, o wnuczce June potrzebującej nerki, Neal udaje w tym odcinku lekarza, zostaje uśpiony przez sanitariuszy w tej klinice, do której się włamał, wtedy tak pięknie śpiewał a na koniec ta scena jak aresztują tego doktora, co sobie szukał idealnej nerki do przeszczepu, Peter pokazuje mu odznakę FBI a Neal tą srebrną gwiazdkę szeryfa z płatków śniadaniowych

a odcinek w którym Neal udawał Mr Blacka, ubrany w skórę, miał zabić Sarę, boski!

Cytat:
I czytałam, że Hilarie Burton (Sara) będzie regularnie występować w 3 sezonie Czyli więcej jej scen z Nealem Ale wzmianki o 3 sezonie przypominają mi, że niedługo już koniec 2... no niee, ja dopiero odkryłam ten serial, a tu czekać tyle będzie trzeba?
Ooo, to super! Pasują do siebie
Aż boję się zapytać... kiedy ma zacząć się emisja 3 sezonu? Nie mów tylko, że na jesieni

Cytat:
ale dzisiaj już chyba nie dam rady nic wrzucić, bo nauki pełno niestety i muszę się w końcu za nią zabrać... jutro dam
Spoko, poczekamy Powodzenia z nauką

Może nie widziałyście:
http://www.youtube.com/watch?v=Je-xY7x42R4 Matt i Tim tańczą, Matt zdecydowanie lepiej sobie radzi
http://www.youtube.com/watch?v=nUgfLOcs_rA krótki popis wokalny
http://www.youtube.com/watch?v=EhoJK...eature=related i tu też
http://www.youtube.com/watch?v=oNQYX...eature=related Matt śpiewa
http://www.youtube.com/watch?v=ZES9N...eature=related miłe słowa Matta

enough! enjoy!
Stary 2011-02-09, 14:04   #40
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:

wrzucaj, wrzucaj
hehe, no właśnie wczoraj oglądałam ten odcinek uśmiałam się niesamowicie
[COLOR="rgb(46, 139, 87)"]noo to też było dobre [/COLOR]
ja jeszcze lubie Moziego, taki zabawny jest.
Stary 2011-02-09, 14:27   #41
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
hehe, no właśnie wczoraj oglądałam ten odcinek uśmiałam się niesamowicie
noo to też było dobre
ja jeszcze lubie Moziego, taki zabawny jest.
Mozzie jest prześwietny! zawsze gada z taką fajną złością: Fed! / Mr Suit! / Mrs Suit!
a jak został postrzelony to strasznie bałam się, że zginie, ale uratowali go a jak się bał w szpitalu, że mają jego nazwisko w rejestrze ale Neal pamiętał o tej "fobii" Mozziego i zabdał, by nie był leczony pod prawdziwym nazwiskiem

na biało, bo to 2 sezon, może ktoś nie oglądał
Stary 2011-02-09, 14:52   #42
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:
We wtorki jest premiera w Stanach, czyli u nas w nocy, czyli w środę jest odcinek, ale po angielsku. A z napisami jest bardzo różnie... na 11 czekałam aż do poniedziałku albo wtorku a 12 był w piątek, o ile dobrze pamiętam

taak w 2x12 i Neal powrócił do akcji po tej krótkiej przerwie w 11

Dzięki za info
Staram się nie ogladac kilków odcinków pod rząd ale ciężko z tym Neal jest cudowny
Stary 2011-02-09, 20:53   #43
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Mozzie jest prześwietny! zawsze gada z taką fajną złością: Fed! / Mr Suit! / Mrs Suit!
a jak został postrzelony to strasznie bałam się, że zginie, ale uratowali go a jak się bał w szpitalu, że mają jego nazwisko w rejestrze ale Neal pamiętał o tej "fobii" Mozziego i zabdał, by nie był leczony pod prawdziwym nazwiskiem

na biało, bo to 2 sezon, może ktoś nie oglądał
jeszcze nie dotarłam do tego odcinka ale chyba już się powoli zbliżam jestem na etapie jak Alex ukradła pozytywkę z domu Di. Chyba nic nie pominęłam

noo ale już widzę, że pojawił się 13 odcinek
Stary 2011-02-09, 21:05   #44
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

jest nowy odcinek

czekam na napisy
Stary 2011-02-10, 19:04   #45
Katrin_
Raczkowanie

Cytat:
Ale on miał radochę jak dowiedział się, że uczą o nim na studiach
straszną, taki pocieszny wtedy był, jak małe dziecko ale uwielbiam ten moment, gdy Diana pytana się kogo oni naśladują, a Neal, że jego i tak tymi brwiami, a oni tylko przewracają oczami i Peter się załamuje

Cytat:
Uwielbiam odcinek bodajże 1x10, o wnuczce June potrzebującej nerki, Neal udaje w tym odcinku lekarza, zostaje uśpiony przez sanitariuszy w tej klinice, do której się włamał, wtedy tak pięknie śpiewał a na koniec ta scena jak aresztują tego doktora, co sobie szukał idealnej nerki do przeszczepu, Peter pokazuje mu odznakę FBI a Neal tą srebrną gwiazdkę szeryfa z płatków śniadaniowych

a odcinek w którym Neal udawał Mr Blacka, ubrany w skórę, miał zabić Sarę, boski!
O taak, tamte sceny w szpitalu były cudowne! I jeszcze jak powiedział wtedy Peterowi, że jest jedyną osobą, której ufa Gwiazdka z płatków jest świetna! Za każdym razem jak widzę tą scenę, nie mogę się powstrzymać od śmiechu I widziałam jakieś promo i było, że Neal gdzieś wejdzie z odznaką i krzyknie FBI czyli już nie gwiazdka z płatków?

Jako Mr Black miał najgorszą fryzurę, ale i tak wyglądał nieziemsko, weź tu to zrozum Ale jak się wtedy przestraszył, że ma kogoś zabić

Cytat:
Aż boję się zapytać... kiedy ma zacząć się emisja 3 sezonu? Nie mów tylko, że na jesieni
Jeszcze nie wiadomo... Ale 2 sezon zaczął się w lipcu, a 1 w październiku... Więc na pewno sobie poczekamy długo

Cytat:
Może nie widziałyście:
http://www.youtube.com/watch?v=Je-xY7x42R4 Matt i Tim tańczą, Matt zdecydowanie lepiej sobie radzi
http://www.youtube.com/watch?v=nUgfLOcs_rA krótki popis wokalny
http://www.youtube.com/watch?v=EhoJK...eature=related i tu też
http://www.youtube.com/watch?v=oNQYX...eature=related Matt śpiewa
http://www.youtube.com/watch?v=ZES9N...eature=related miłe słowa Matta

enough! enjoy!
widziałam i uwielbiam każdy! Matt jest cudowny Razem z Tim'em tworzą taki zgrany duet i to się przelewa na ekran I głos ma świetny Ideał

Cytat:
jest nowy odcinek

czekam na napisy
nooo ja też czekam może jutro będą? Bo dzisiaj jeszcze pewnie nie. Ale za to jutro nie będę miała kiedy obejrzeć Ale już się nie mogę doczekać!

I mam złą wiadomość dla tych co są już na bieżąco... będzie przerwa! Następny odcinek dopiero za 2 tygodnie I już tak mało tych odcinków zostało. Na 16 koniec i trzeba będzie czekać na 3 sezon...

No i tak jak obiecałam powrzucam trochę Neal'a Nacieszcie oczy w przerwie od oglądania go na ekranie

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lg...lumco1_500.jpg <-- oczyyy!
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lg...ccdco1_500.gif <-- jego mimika jest zachwycająca, można się wpatrywać godzinami
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lf...kvmxo1_500.jpg <-- no ideeealny
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lf...kvmxo1_500.png <-- to chyba z jednego z przyszłych odcinków
http://30.media.tumblr.com/tumblr_ld...pfuwo1_500.gif <-- uwielbiam ten moment po prostu kooocham
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lf...3mkuo1_500.jpg <-- mmm
http://29.media.tumblr.com/tumblr_l9...z0rco1_500.png <-- I z Mozzie'm
http://28.media.tumblr.com/tumblr_le...z0rco1_500.gif <-- ale uwaga, ten gif to SPOILER! bo tej sceny jeszcze nie było, ale nie mogę się jej doczekać ;>
http://26.media.tumblr.com/tumblr_l9...1s6co1_500.gif <-- i kapelusz na koniec
Stary 2011-02-10, 19:23   #46
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Nienawidzę tych przerw Cały sezon tak poszatkowali
Stary 2011-02-10, 19:46   #47
Katrin_
Raczkowanie

Cytat:
Nienawidzę tych przerw Cały sezon tak poszatkowali
Na szczęście ja nie musiałam czekać, bo dopiero od paru odcinków jestem na bieżąco Ooj nie wiem jakbym wytrzymała takie ciągłe czekanie, a szczególnie po tej koncówce, gdzie nie było wiadomo czy Mozzie przeżyje
Stary 2011-02-10, 19:58   #48
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
Jako Mr Black miał najgorszą fryzurę, ale i tak wyglądał nieziemsko, weź tu to zrozum Ale jak się wtedy przestraszył, że ma kogoś zabić
A mi się podobał w tej fryzurze baaa, a kiedy on mi się nie podobał
a czarna skórzana kurtka dodawała mu takiego charakteru ^^

Cytat:
Jeszcze nie wiadomo... Ale 2 sezon zaczął się w lipcu, a 1 w październiku... Więc na pewno sobie poczekamy długo
szukałam informacji na temat 3 sezonu i kilku miejscach było napisane summer, July, więc pewnie dopiero wtedy możemy się spodziewać

Cytat:
nooo ja też czekam może jutro będą? Bo dzisiaj jeszcze pewnie nie. Ale za to jutro nie będę miała kiedy obejrzeć Ale już się nie mogę doczekać!
obejrzałam 12 odcinek! fajne informacje o przeszłości Neala się pojawiły
a smoking jacket Mozziego the best

Cytat:
I mam złą wiadomość dla tych co są już na bieżąco... będzie przerwa! Następny odcinek dopiero za 2 tygodnie I już tak mało tych odcinków zostało. Na 16 koniec i trzeba będzie czekać na 3 sezon...
2 tygodnie to jeszcze ujdzie, na pamiętniki czekałam chyba ze dwa miesiące! nie wiem jak to przeżyłam ale fakt, oczekiwanie na 3 sezon to będą prawdziwe tortury

Cytat:
No i tak jak obiecałam powrzucam trochę Neal'a Nacieszcie oczy w przerwie od oglądania go na ekranie
miód na serce! dzięki!

Cytat:
http://30.media.tumblr.com/tumblr_ld...pfuwo1_500.gif <-- uwielbiam ten moment po prostu kooocham
kwintesencja Neala

Cytat:
http://28.media.tumblr.com/tumblr_le...z0rco1_500.gif <-- ale uwaga, ten gif to SPOILER! bo tej sceny jeszcze nie było, ale nie mogę się jej doczekać ;>
a jednak, a jednak! w końcu zobaczymy Neala jak całuje z prawdziwą namiętnością bo to z Kate to się nie liczy

caały Neal

gdzie są napisy do 2x13?!

Edytowane przez darkdot
Czas edycji: 2011-02-10 o 20:00
Stary 2011-02-11, 17:43   #49
Bloou
Rozeznanie

Cytat:
A mi się podobał w tej fryzurze baaa, a kiedy on mi się nie podobał
a czarna skórzana kurtka dodawała mu takiego charakteru ^^

szukałam informacji na temat 3 sezonu i kilku miejscach było napisane summer, July, więc pewnie dopiero wtedy możemy się spodziewać

obejrzałam 12 odcinek! fajne informacje o przeszłości Neala się pojawiły
a smoking jacket Mozziego the best

2 tygodnie to jeszcze ujdzie, na pamiętniki czekałam chyba ze dwa miesiące! nie wiem jak to przeżyłam ale fakt, oczekiwanie na 3 sezon to będą prawdziwe tortury

miód na serce! dzięki!

kwintesencja Neala

a jednak, a jednak! w końcu zobaczymy Neala jak całuje z prawdziwą namiętnością bo to z Kate to się nie liczy

caały Neal

gdzie są napisy do 2x13?!
Zgadzam się ze wszystkim!
Poza tym cieszę się, że w 3 będzie Sara! Jak ją tylko zabiją albo coś, to im nie podaruję

Nobody
, not even the rain, has such small hands
- Cummings

JESTEM ZA WPROWADZENIEM WIĘKSZYCH KAR DLA OSÓB, KTÓRE ZNĘCAJĄ SIĘ NAD ZWIERZĘTAMI.

Bloou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-13, 12:47   #50
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

a napisów do 13 dalej nie ma
Stary 2011-02-13, 14:55   #51
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
a napisów do 13 dalej nie ma
no właśnie
niejaki Szyn3k zawsze dodaje coś się obija
Stary 2011-02-16, 23:49   #52
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
no właśnie
niejaki Szyn3k zawsze dodaje coś się obija
przeczytałam na jakimś forum, że Szyn3k jest chory i dlatego jest opóźnienie

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

w oczekiwaniu na napisy... baaardzo sympatyczny i śmieszny filmik
http://www.youtube.com/watch?v=zR2YJ...mbedded#at=288

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lg...slnoo1_500.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lg...jqopo1_500.jpg pamiętna scena
http://media.tumblr.com/tumblr_lgmkrxQP731qfg1v0.gif
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lg...md3lo1_500.png
Stary 2011-02-17, 10:19   #53
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
przeczytałam na jakimś forum, że Szyn3k jest chory i dlatego jest opóźnienie

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

w oczekiwaniu na napisy... baaardzo sympatyczny i śmieszny filmik
http://www.youtube.com/watch?v=zR2YJ...mbedded#at=288

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lg...slnoo1_500.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lg...jqopo1_500.jpg pamiętna scena
http://media.tumblr.com/tumblr_lgmkrxQP731qfg1v0.gif
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lg...md3lo1_500.png
to niech ten pan zdrowieje, bo ja jestem chora i nie mam co oglądać
Stary 2011-02-17, 18:24   #54
Dzikun
Zakorzenienie

O rany, i kto by pomyślał, że od miesiąca mam na kompie ten serial i nie mogłam się za niego zabrać
W takim razie muszę naprawić czym prędzej ten grzech
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-18, 16:15   #55
Bloou
Rozeznanie

Tak, tak

Nobody
- Cummings

JESTEM ZA WPROWADZENIEM WIĘKSZYCH KAR DLA OSÓB, KTÓRE ZNĘCAJĄ SIĘ NAD ZWIERZĘTAMI.

Stary 2011-02-18, 17:09   #56
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
W najbliższy wtorek USA Network wyemituje pierwszy z trzech ostatni odcinków drugiego sezonu White Collar. I podobnie jak w poprzedniej serii, napięcie będzie rosło z każdą minutą zbliżającą widzów do finału. Czy i tym razem fanów produkcji czeka dramatyczny i niespodziewany zwrot akcji, który zakończy sezon?

Już 22. lutego widzowie będą mogli obejrzeć odcinek pt. Payback (2x14). Peter i Neil przeżyją trudne chwile. Szczególnie ciężką próbę przejdzie Peter, który zostanie uprowadzony.
buuu jeszcze tylko 3 odcinki
+ promo wtorkowego odcinka
http://www.youtube.com/watch?v=yLBoe...layer_embedded
Stary 2011-02-18, 17:52   #57
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

oj tylko 3 odcinki buuu

a do 13 nadal nie ma napisów chyba obejrzę z angielskimi, bo już nie mogę wytrzymać
Stary 2011-02-18, 17:52   #58
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

dalej nie ma napisów
Stary 2011-02-18, 21:33   #59
Bloou
Rozeznanie

Cytat:
dalej nie ma napisów
Oj, coś długoo..

Ale mnie i tak rozbroił odcinek, bodajże 11, kiedy pokazywali młodego Neila, Mozziego z wąsami..
No i Kate oczywiście.

Generalnie taki filmik smutny znalazłam, jak Neil przeżywał jej tą śmierc w samolocie. Jej, on to umie dobrze zagrac!

Nobody
- Cummings

Stary 2011-02-20, 19:20   #60
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Są napisy

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości