![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaka płeć byłaby lepsza?
mozesz dawc swoim psom, co tylko chcesz.
ja swojemu ludzkiego jedzenia nie daje nigdy. nie mowiac juz o "czestowaniu", kiedy sama jem. to uwazam za absolutnie niedopuszczalne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
Obserwuj kupy i jeśli są one dobre to znaczy , że jedzenie psu służy. Karmy to jedzenie przemysłowe (wygodne, dostepne, o długiej trwałości spozycia) a najzdrowsze jest jedzenie naturalne i dla ludzi i dla psów. Dlatego to normalne , że można psom dawać bułeczkę, mięsko dobrej jakości, serek biały, marchewkę gotowana itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
mandarynko - zajrzyj tutaj - https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...34&postcount=6
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja pytalam o cos innego- o to, czy mgę to podać, a nie o to czy karmienie pieska, kiedy ja jem jest ok, czy nei jest ok, ja nic złego w tym nie widzę. Stellanova- dziękuję za podpowiedź. Trochę balam się dawac pieskom coś, czego gotąd nie jadały , ale jak widzialam jej trzęsące się uszy i merdaljący ogonek-padłam ![]() carolinascotties - rowniez dziękuję za odnośnik ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
uważam, że dobrej jakości jedzenie naturalne jest lepsze od dobrej jakości karmy przemysłowej
sama często daję psu gotowane mięso, warzywa lub czerstwy chleb wszystko jest dobre ale z umiarem mówisz o małych ilościach więc jak najbardziej są one ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.