![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mastrbacja kobiet
.
Na zawsze - Ty i ja!" Edytowane przez xilOx Czas edycji: 2012-06-12 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Masturbacja kobiet
Prysznicom mówimy nie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() On - Może masz ochotę na małe co nieco? Ona - Hmmmmm... Dobry pomysł. Poczekaj a ja wezmę prysznic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
3asiex
Czemuś padła? Taka prawda jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Poziom uświadomienia niektórych jest naprawdę imponujący i ciągle mnie zadziwia. I to jest Twój problem, dziewczyno, a nie masturbacja, którą uprawia większość kobiet. Zapewne również te, które wmówiły Tobie, że to nienormalne i rzadkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
dziewczynie bardziej chodzi o sposob zaspokajania potrzeb niz co ja podnieca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i autorko polece ci jakies tutoriale skoro nie wiesz jak sie "zabawic" paluszkami ![]() ![]() zycze dobrej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Bo jak się zaszaleje za bardzo to się po wyjściu spod prysznica woda wylewa stopniowo przez jakiś czas
![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() czyli jak Tz jest w tobie to wkladasz tez swoje palce i dzialasz? ;> a Tz-owi to nie przeszkadzsa w akcji? ![]() pytam bo bardzo lubie takie pieszczoty palcami i tylko od nich dostaje orgazmu, wiec mysle ze to ciekawy sposob zeby miec orgazm rowniez wtedy kiedy Tz jest jest w srodku ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
marta polecam naprawde jazda jest niezla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dość sporo kobiet uprawia masturbację.robią to kobiety wolne,oraz w związkach,a powodów jest duzo. ![]() nie będę opisywac szczegółów,bo chyba nie o tym watek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetnie
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- A probowalas drugi koniec jednorazowej elektrycznej szczoteczki do zebow? ![]() Dobre bylo jak mi sie wszystkie wibratory popsuly przed wyplata ![]() A od prysznica lepszy lest prysznic w wannie. Pod woda - to dopiero jazda! To potrafi poboc juz chyba tylko wibrator wtrakcie seksu! ![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-02-12 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Twoje zachowanie nie jest nienormalne, nie masz się czym przejmować.
Edytowane przez empty29 Czas edycji: 2011-02-13 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() EDIT: prosze zignorowac te wypowiedz jako iz wczesniejszy post (empty29) do ktorego sie to odnosilo poddany zostal calkowitej edycji ![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-02-13 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ODKURZACZ na 1800 W ![]() pewnie szukałabym łechtaczki w worku na kurz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
ja bym sie bala jakiegos swinstwa dostac.
Przeciez w koncowce takiego odkurzacza to wszystko moze sie znajdowac Chyba, ze nowy odkurzacz... ale tez nie wiadomo czy w sklepie nie byl urzywany... Osobiscie wole zabawki stosunkowo latwe do wydezynfekownia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Odkurzacz był starego typu i nie ciągnął tak jak te dzisiejsze. Moc ciągu regulowałam za pomocą palców przed wlotem rury włączonego odkurzacza i odpowiedniej odległości. Dało się...ale to dawne czasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zmiana tego co wcześniej napisałam nie odnosiła się z powodu dodania Twojego posta. Nie wiem w czym jest Twoje zmieszanie moją wcześniejszą wypowiedzią, jak sama nazwa tego wątku mówi, nie jest to temat tabu w dzisiejszych czasach, więc Twoje wypowiedzi w postaci zwykłych ikonek były zbędne skoro nie umiałaś się odnieść do tego co napisałam w postaci jednego zwykłego zdania. Lepiej było wgl nic nie pisać skoro nie miałaś nic do powiedzenia, tylko Twoim zamiarem było wyśmianie tego co dodałam. Pozdro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie interesuje mnie z jakiego powodu edytowalas ten post. Naprawde mnie to nie obchodzi. Dodalam notke wyjasniajaca ze to nie jest do tego co teraz sie tam znajduje poniewaz taka jest prawda - i tyle. Umieszczanie najpierw bardzo jednoznacznego postu a potem poddawanie go calkowitej edycji i czepianie sie innych ktorzy go skomentowali uwazam ze jest nie na miejscu. Ktokolwiek czylal jakikolwiek moj post na tym forum wie, ze przeciwko takim naturalnym zjawiskom jak masturbacja, seks, defekacja itd. itp. nic a nic nie mam. Nie rozumiem skad uznalas, ze Cie wysmialam. Ze wszystkich ikonek, ktore pojawily sie w moim poscie do ktorych teraz sie odnosisz nie bylo nic co by znaczylo ze z kogos sie nasmiewam. Oburzenia tez tam nie wyrazilam, ani zadnej burwersacji. Spokojnie ![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-02-14 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Bynajmniej jeśli byś określiła swoje zdanie po przez skomentowanie tego słownie, po przez krytykę czy inny sposób wypowiedzi na ten temat, pewnie bym tego się nie uczepiła, ale ujęłaś to w formie ikonek, które ja odebrałam jako wyśmianie, coś w tym stylu. Ale sama piszesz że nie to miałaś na celu, więc mój błąd bo Cię inaczej zrozumiałam. Więc spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=koralik24;25048589]
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Edytowane przez malamyga Czas edycji: 2011-03-05 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
może stopery do uszu? Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2011-02-17 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.