|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część 8
moze jak nas bedzie wiecej wynegocjujemy jakas znizke
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie że się podzielę jak tylko będę je mieć.
To mówicie, że się zbierzemy i zrobimy najazd
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
1. Moj proboszcz powiedzial ze tego papierka to nie potrzebuje bo o tych biologicznych sprawach to sobie z narzeczonym porozmawiam sama HAHA xD
2. Na pierwszej stronie trinette zedytuj hotel restauracja Stangret ma stronke inna (nowa) http://www.stangret-kielce.pl/ |
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Subskrybuuje
|
|
#36 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Ivona poprawisz w tej części? Ja już zrobiłam przekierowanie na posty z części 8 także Twoje zmiany też będą---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Tak sobie przegladam buty i chyba zamówie na stronie firmy Akces - ktoś mi ja podawał wczesniej
Brian Tracy „Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-02-06 o 19:44 |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim za miłe życzenia
![]() Trinette czy jak pisałaś o zdesperowanych pannach młodych miałaś na myśli zabiegi kosmetyczne ? Jeśli tak to przyjmuje i w sobotę i w niedzielę nawet dla już strasznie baaardzo zdesperowanych
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja
nowa 8 część ![]() tak jak się bierze kredyt trzeba mieć upatrzone mieszkanie wtedy bank sprawdza czy nie ma długów i jaka jest sytuacja prawna itp ponawiam pytanie czy komuś udało się sprzedać suknię ślubną?
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Trinette zapowiada się współpraca przez 5000 postów
Ale masz rację - niue moge mieć monopolu na zakładanie wątków ![]() Lowczyni a ja myślałam, ze Ty się chwaliłaś na wątku o ciąży Ale gapa ze mnie, że Ci nie pogratulowałam jak rozmawiałyśmy Cieszę się razem z Tobą i wielkie gratulacje ![]() A ja po pierwszym weselu w tym roku - było świetnie, super sal, super zespół i w ogóle udane weselicho. Ale wesele było w Wadowicach Górnych koło Mielca, więc nic tu do wątku nie wniosę
|
|
|
|
#41 | |||
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Jak u Ciebie z czasem w sobotę (12luty)? Cytat:
Przez bylego szefa TŻ jest tyle problemow, że do tej pory TŻ sie z nim kłóci (pół roku po odejściu) i nawet do prawnika musiał się udać (ex szefowi nie chcialo sie go z KRSu wykreslic). Dobrze, że kredytu nie wzieli na niego... ![]() Będę musiała poczytać o tych kredytach, bo chcemy gdzieś w pobliżu stolicy zamieszkać, a placenie 1600zł na mieszkanie jest glupota. Wole placic kredyt. ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Znajomych na kawę nigdy za wiele
Brian Tracy „Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-02-06 o 20:53 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My mieliśmy przyjazną poradnię w Warszawie, mogę Ci polecić, ale wiem, że w wielu wypadkach księża godzą się żeby poradnię zrobić po ślubie ![]() ŁOWCZYNI - serdecznie gratuluję Odnośnie zaczętej chyba przeze mnie dyskusji na temat Kielc - każde miasto ma swoje plusy i minusy, a Polska niestety nie jest krajem, w którym się łatwo żyje. BARWNICZEK Odnośnie dostępności sal to chyba wszędzie jest podobnie, jedynie domy weselne są bezpośrednio dostosowane do wesel. Hotele raczej żyją z imprez, konferencji itp. Za to porównania nie ma w cenach pomiędzy CK a Wawą, Poznaniem czy Krakowem. |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej części i od razu zadaję pytanie
Za kilka dni mamy z TŻ 5 rocznicę. On będzie pracował do 16 i następnego dnia oboje idziemy na rano do pracy, więc nocy nie spędzimy razem. Na pewno pójdziemy na kolację. Czy macie jeszcze jakieś pomysły? To w sumie taka okrągła rocznica, więc chciałabym ją jakoś ciekawie spędzić.
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się i ja
Byłam dzisiaj u Pani Ani na targu. Bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobiła. I dla zainteresowanych- jeśli ktoś chce wycenę np. dekoracji samochodu itp to powiedziała żeby jej na maila wysyłać. |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym wdzięczna za namiary.
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, nie było mnie tu kope lat. Miło jest poczytać wasze wypowiedzi i tak powspominać moje przygotowania do ślubu.
Buziaki dla czarnejkawy i śrubki Potrzebuje pomocy dla moich znajomych, którzy są za granicą. Chodzi mi o tą głupią poradnię a konkretnie o ten podpisik na karteczce z poradni. Także jakbyście coś ustaliły podeślijcie namiary No i jeszcze jedno: łowczyni gratulacje ! Buziaki
|
|
#47 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Też poprosze
![]() Cytat:
Ciąży teraz na Tobie odpowiedzialność za Kieleckie Panny Młode i nasze udane śluby
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecuję jak tylko dostanę te namiary przekazać je wam.
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczyny
Ale dawno mnie tu nie było...chyba od środy ( a tu już nowy wątek ) byłam tak chora, że masakra, reki do góry podnieść nie mogłam a co dopiero na wizaż wchodzić ale już jest wszystko ok ![]() wróciłam nareszcie do żywych ![]() ![]() Pochwalę się może troszeczkę dziś zarezerwowaliśmy sale i kamerzystę/ fotografa Jeszcze z takich ważniejszych rzeczy to nie mamy zespołu... i tu takie pytanie do Was... Czy któraś z Was może mi coś powiedzieć na temat zespołu SINGERS z Jędrzejowa?? |
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
p. Ola 691-144-953, tylko to jest na Targówku, przy centrum handlowym, więc jeżeli mieszkacie gdzieś daleko to się Wam raczej nie opłaca
Dodam, ze to nie jest tak, że ta Pani Wam daruje 3 spotkania (próbowaliśmy tak zrobić), natomiast spotkania są dosyć fajne, owszem mają pewne minusy, ale to młoda mam 3 dzieci, więc jest całkiem do rzeczy.Wiem, że podobno bardzo miło jest przy kościele św. Boboli blisko metra Pole Mokotowskie. Może jednak jeżeli będziecie robić na Karczówce nauki to dostaniecie tam kontakt do jakiejś miłej Pani ![]() Powodzenia |
|
|
|
#51 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() W najgorszym wypadku bedziemy musieli sie pomeczyc. Btw. Spytam troche nie na temat. Może któraś z Was się orientuje. Jakie ksiazki do nauki angielskiego na poziomie advanced mozecie mi polecic?
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Ehh... to sie raczej nie załapiemy przed zmianami... o ile w ogóle
Przez bylego szefa TŻ jest tyle problemow, że do tej pory TŻ sie z nim kłóci (pół roku po odejściu) i nawet do prawnika musiał się udać (ex szefowi nie chcialo sie go z KRSu wykreslic). Dobrze, że kredytu nie wzieli na niego... ![]() Będę musiała poczytać o tych kredytach, bo chcemy gdzieś w pobliżu stolicy zamieszkać, a placenie 1600zł na mieszkanie jest glupota. Wole placic kredyt. ![]() Hej, nie martw się tym, że nie zdążycie, bo nie zawsze to się opłaca. Prowizje są większe, najlepiej pójść do kilku banków i kilku doradców i wszystko sprawdzić. Dodatkowo z tego Wasze długi nie muszą oznaczać braku zdolności kredytowej. Czasem może trzeba zrezygnować z karty kredytowej, ale inne obciążenia nie oznaczają kompletnej blokady. ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Może faktycznie wyjdziemy na tym lepiej... ![]() Zreszta sprawe slubu musimy przedyskutowac, bo ostatnio się między nami strasznie psuje.
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Łowczyni wieeeelkie gratulacje dla Was
bardzo się cieszę
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
i ja witam w nowym wątku
![]() łowczyni gratulacje wczoraj sie dowiedziałam ze ja zostane ciocia hihi i tez ma taki sam termin co ty ![]() co do spraw slubnych wczoraj udało nam sie rozdac 7 zaproszen ![]() zamowilismy obraczki za około dwa tygodnie maja byc dzis bylismy u ksiedza i wstepnie umówilismy sie na spisanie protokołu ale w tym tygodniu mamy duzo na głowie dalsze rozdawanie zaproszen kancelarie i usc oraz garnaik tz ech no nic dobrej nocki
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2011-02-06 o 23:40 |
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
to i ja się zamelduję, choć przeczytam wszystko dopiero w przyszłym tygodniu..
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
I ja tez jestem obecna w 8 części
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się zamelduję
![]() Lowczyni gratulacje dla Ciebie i męża ![]() Ninagg ja też byłabym chętna na te namiary
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Witam, dziewczyny przypadkiem trafiłam na forum, gdzie widzę, że dyskutujecie o tematach ślubnych
![]() Jak miło ![]() Mam do was kilka pytań, ponieważ planuje ślub w 2012, co prawda jeszcze czasu jest sporo, ale bieganina w poszukiwaniu kamezrsyty, fotografa już się zaczęła... Mam do was kilka pytań właśnie odnośnie kamerzysty. Poszukuję dobrego i godnego polecenia kamerzysty, który zna się na rzeczy i nie odstawia fuszerki. Z list, które znalazłam w Kielcach, bo stąd ma byc owy kamerzysta, oglądałam kilka płyt z wesel znajomych. I, że tak zapytam jakie jest Wasze zdanie np. na temat Studia BŁYSK??? Czy któraś z Was miała przyjemnośc lub nieprzyjemnośc z owymi osobami współpracowac na własnym ślubie??? Wart....czy nie??? Ogólnie szukam kogoś, kto nagra fajny film...formy teledysku z Mszy czy przygotowań P. Młodych.... Proszę o opinie. Nie tylko o tym Studio. Może polecicie mi kogoś fajnego. |
|
|
|
#60 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Na pierwszej stronie - w pierwszym poście - są linki do poprzednich części wątku. Wiele dziewczyn wypowiadało się na temat kamerzystów. U góry znajdziesz opcję "Przeszukaj ten wątek", wpisz "kamerzysta" (czy inne słowa) i szukaj. Na pewno znajdziesz dużo opinii. ![]() Edit. Dziewczyny w końcu zamieszczę w pierwszym poście informację "Nim zadasz pytanie - użyj wyszukiwarki
Brian Tracy „Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-02-07 o 00:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

Ale gapa ze mnie, że Ci nie pogratulowałam jak rozmawiałyśmy 

=> 55
Przez bylego szefa TŻ jest tyle problemow, że do tej pory TŻ sie z nim kłóci (pół roku po odejściu) i nawet do prawnika musiał się udać (ex szefowi nie chcialo sie go z KRSu wykreslic).
Dobrze, że kredytu nie wzieli na niego...