![]() |
#31 | ||
High Quality Since 2007
|
Dot.: kalosze Hunter :)
Dzięki Effa, ale ja niestety nie jestem z Warszawy
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale mam pomysł, zapytaj dziewczyn na Melisskowym wątku,one na prawdę dużo wiedzą ![]() na pewno można liczyć na ich pomoc ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=458687&page=141 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | ||
High Quality Since 2007
|
Wybrałam się dziś do sklepu na poszukiwania i odkryłam, że ten sklep http://www.hegos.eu/produkty/?rozmiar=41 ma w swoich salonach Huntery. Oczywiście dużo droższe niż na shaffashoes, ale da się przymierzyć
![]()
![]() Edytowane przez ama4 Czas edycji: 2012-06-26 o 17:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Fajnie byłoby móc pozwolić sobie na takie kalosze, no ale Huntery są zdecydowanie za drogie...... Dziewczyny, jeśli macie te kalosze, to czy one rzeczywiście są warte klika stów?
A może lepiej kupić coś równie fajnego, a w niższej cenie? Mam na oku takie kalosze , dokładnie te w groszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
High Quality Since 2007
|
Jak dla mnie są warte swojej ceny.
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,nie znam się na tych kaloszach,podpowiedzcie więc,czy te są oryginalne:
http://allegro.pl/wf-hunter-kalosze-...650287836.html do nich chcę te ocieplacze,warto? http://allegro.pl/hunter-cieple-skar...674779329.html
#37 | ||
High Quality Since 2007
|
Na zdjęciu można różne rzeczy pokazać - a co do Ciebie przyjdzie, to my nie wiemy
![]() Ja sobie kupiłam no name'y jeśli chodzi o skarpety. Są ok, tylko okazały się nieco za duże, no ale to już mój problem ![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Mi się Huntery podobają, kupiłam sobie czarne glossy na Allegro i do nich ocieplacze, niestety kalosze nigdy do mnie nie dotarły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, mam pytanie do posiadaczek Hunterów. Otóż - czym czyścicie swoje kalosze? Wiem że na rynku jest specjalny spray i gąbka, i zastanawiam się czy kupić taki zestaw, czy może można zrobić to czymś innym? Teraz, przed sezonem, widzę że moja kalosze zrobiły się nieco 'matowe'. Z góry dzięki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
High Quality Since 2007
|
Czyszczę swoje raz na jakiś czas zwykłą szmatką i produktem do opon, który kupiłam w Realu za jakieś 12 zł. Moczę kalosze wodą, potem pryskam tym nabłyszczaczem i ścieram szmatką do sucha. Potem się świecą i są śliskie w dotyku. Nic więcej nie trzeba.
||
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
in the dark of night
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#42 | ||
High Quality Since 2007
|
Sama pewnie też bym tego nie wymyśliła, gdzieś to przeczytałam w necie. Nie chciało mi się wydawać masy kasy na produkt do czyszczenia kaloszy, które w końcu ubieram tylko kilkanaście razy w roku tak naprawdę.
||
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
in the dark of night
|
Cytat:
Już od dawna podobają mi się Huntery, czarne, mat, odstrasza mnie niestety cena. Wiem, że to kalosze porządne, na kilka lat, ale na obecną chwilę chyba obejdę się smakiem ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
High Quality Since 2007
|
ja trafiłam na fajną promocję jak kupowałam swoje
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
in the dark of night
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ja swoje kupiłam na ebuty, dokładnie posiadam te: http://ebuty.pl/produkt/9225-hunter-...hoc.html#f6043 . Znalazłam gdzieś inny sposób, który wypróbuję, mianowicie jakaś dziewczyna napisała, że ponoć PRONTO sprawdza się też dobrze. Ja w Hunterach śmigam praktycznie przez całą jesień i wiosnę, także dość sporo, dlatego zależy mi żeby wyglądały dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Ja czyszczę moje Hunetry zarówno oryginalnym produktem Huntera jak i bezbarwnym sprayem do pielęgnacji uszczelek samochodowych i szczerze powiedziawszy nie ma między tymi produktami żadnej różnicy. Oba czyszczą tak samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dobra firma
![]()
#49 |
Raczkowanie
|
Kalosze są świetne! A w huntery warto zainwestować, bo są świetne i mam już swoje bardzo długo a na deszcz są rewelacyjne i nigdy nie przemokły i fajnie wyglądają do festiwalowych stylizacji!!!
![]() Ja znalazłam swoje tutaj : http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/pl/przymierzal...nter#brand_109 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie miałam żadnych kaloszy, więc nawet nie wiem jak się noszą. Na zdjęciu wyglądają ciekawie
![]()
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym roku zaopatruję się w ciepłą wkładkę i śmigam w kaloszach także podczas zimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
I ja namawiam do noszenia kaloszy. Jakieś dwa lata temu zakupiłem mojej ukochanej, klasyczne czarne matowe HUNTERy i ocieplacze na chłodniejsze dni. Nie mogła się przekonać i musiałem odsprzedać je na Allegro. Przez dwa kolejne lata obserwując wiele Pań w rozmaitych stylizacjach połączonych z kaloszami, dojrzewała do decyzji o kupnie kaloszy i z wielką radością oznajmiła, że chciałaby mieć je w swojej garderobie. Dziś nie może się bez nich obejść, a w mokre jesienne dni (i nie tylko) są wręcz niezastąpione. W połączeniu z grubą skarpetą lub ocieplaczami z powodzeniem można je będzie założyć na zimową pluchę i roztopy nie narażając się na przemoczenie, destrukcyjne działanie soli i przeziębienia. Funkcjonalność, wygoda, szeroka gama kolorów i ładny wygląd, to niebywałe atuty takiego obuwia.
...i do końca nie wiadomo co w nich takiego jest, że przyciągają wzrok wielu mężczyzn. |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Bardzo fajne i praktyczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
To prawda, nie należą do tanich i można by wiele dyskutować o faktycznych kosztach produkcji takich kaloszy i płaceniu za samą markę. Nie o to przecież chodzi. Fenomen tych kaloszy polega chyba również na tym, że nie wszyscy mogą sobie na nie pozwolić ze względu na ich cenę, a im trudniej kupić sobie takie wymarzone buty, tym większa później radość z ich posiadania
![]() Sam zazdroszcząc mojej żonie, zastanawiam się poważnie nad kupnem dla siebie takich kaloszy. Mężczyźni są raczej konserwatywni i noszenie kaloszy traktują chyba jako mało męskie ale zastanawiam się co o tym sądzą kobiety, które są jednak bardziej otwarte na modę. Moja ukochana na szczęście nie widzi w tym nic złego, wręcz namawia mnie do kupna i to jest dla mnie najważniejsze ![]() Edytowane przez borab Czas edycji: 2013-11-11 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Orientujecie się gdzie można kupić Huntery (wyłączając sklepy internetowe)? Interesowałoby mnie Bielsko-Biała lub Katowice.
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Z tego co wiem to w większości lub we wszystkich sklepach Heavy Duty mają różne modele oryginalnych kaloszy Hunter. W Bielsku i Katowicach z pewnością są te sklepy. Dla pewności najlepiej do nich zadzwonić i spytać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||
High Quality Since 2007
|
W Silesia City Center jest na przeciwko Mango w sklepie z butami, nie pamiętam nazwy sklepu
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny. Muszę przyznać, że kaloszki same w sobie są piękne, ale ceny w stacjonarnych sklepach przerażają. Jeszcze nigdzie nie znalazłam ( a trochę się naszukałam) ich stacjonarnie za mniej niż 350-400zł. Jednak dzięki Bogu za internet. Tutaj (<ciach>) można kupić je za 289 zł ! Są naprawdę bardzo eleganckie, jak na przysłowiowe "gumiaki"
![]() ![]()
I won't apologize for who I am. Edytowane przez slomka Czas edycji: 2014-06-13 o 18:13 Powód: nieopacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
fajne te kaloszki, chyba też sobie takie sprawie na jesień
#60 |
in the dark of night
|
Dziewczyny jak sobie radzicie z rysami na kaloszach?
Radzi sobie z tym preparat do kaloszy (ew. opon ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.