![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Guerlain,Dior,Givenchy,Ve rsace edd i inne ;)
witam,w Twoim wątku zainteresowały mnie crystal noir lub/i gaultier. ewentualnie mogłabym dorzucić coś spoza wątku. pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Jeśli nie masz nic przeciwko,to jutro dam odpowiedź. ![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Witaj, odzywam się nawet wcześniej niż obiecywałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Pilnie raz jeszcze przeszukałam Twój wątek,jednak nie znalazłam już nic,za co mogłabym oddać ombre rose.
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Jeśli wszystko się zgadza,to lecę wysłać PW
![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
podoba mi się pare rzeczy lecz wymianka będzie dla Ciebie nieopłacalna no i wysyłka zagranice
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- w takim razie ![]() chętnie oddam róż Mac za givenchy - prisme again : 04 impertinent rose. ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- estee lauder sur mesure najbardziej poszukuje bo moj sie konczy ale to nie o to chodzi bo na upartego masz fajne podklady tyle ze nie oplaca mi sie za tak mala wartosc wysylac za granice ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- poza tym za duzo mi sie u cibeie podoba ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- a ktory jest ciemniejszy ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- wlasnie na str estee siedze i widze ze beech jest rozowawy http://www.esteelauder.com/products/...ons/index.tmpl zgadza sie czy kolorki przeklamane? ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- ojeju za duzo tych dobroci masz a i 5diora kusza ale juz nie bede przesadzac ![]() co do podkladow to tylko ta polowa bedzie dla mnie i to sie boje czy nie bedzie za jansy a poza watkiem sypancow zadnych nie masz bronzery puderki czy cos? ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- hah tyle ze ja z natury niezdecydowana jestem i teraz to ja bym podkladzik i 5chciala hahah no wybacz ze zawracalam glowe ![]() ps a co bym musiala oddac zeby dostac podkladzik ten ciemniejszy polowe i piatki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- poza glownym i tym watkiem nie mam zapaszkow na wymianke:/ hmm no za oba zapaszki piatka i podkladzik to ciutenke za malo chyba w sumie to chociaz jeden zapach chcialam wyminic na inny zapach zeby nie zmalala mi kolekcja ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- oczywiscie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2011-02-19 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
nie wiem o ktora torebke chodzi
![]() ta D&G nie jestem pewna dostalam w prezencie wiec nie dam sobie glowy uciac ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- nie wiem czy widzialas tam jest urwany zatrzask :p nie wiem gdzie to sie mozna dowiedziec jak wiec to zapytaj bo ja to sie nie znam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- wiesz wydaje mi sie ze gdyby byla org to miala by jakas metke czy cos a ta nie ma nie wycielam jej na pewno bo nigdy nie wycinam wiec raczej podrobka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- co do logo to po nim nie widac ze to podrobka jak na moje oko no ale to zalezy od ciebie co do zatrzasku to da sie to zrobic ja nie mam cierpliwosci do takich rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- naprawde nie wiem kochana na kosmetycznym wiem gdzie sie perfumki sprawdza ale na laszkowym nie wyminiam tak czesto wiec nie mam pojecia ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- a nie planujesz dokladeczki ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- nom 3tyg to sporo ![]() to zapraszam na pw ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
hej kochana doszla paczucha?bo zaczynam sie martwic:/
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Anarsiu maetorytki poszly pol godziny temu na all
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
anarchia, a powiedz mi ta paletka fioletow z jakiego roku jest? bo jakos nigdy nie zwracalam uwagi na limitowanki guerlain. no i jaki jest stan zuzycia? z jakiego zrodla pochodza?
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- to moglabym poprosic o zdjątko? bardzo cie prosze. Szukam sobie w necie tych odcieni, ale na jednych wygladaja jak typowo wieczorowa paletka, a na innych jak paleta do dziennego. moge poczekac do neidzieli, no problem p.s a mowiac "cos drobnego" co masz na mysli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
ok
![]() ![]() a jesli posiadasz jakis malutki blyszczyk to jak najbardziej ![]() ale nie chce tez zebys byla stratna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.