|
|
#31 |
|
Biała Dama
|
Dot.: Podryw niemożliwy? Pomóżcie. :)
Hahah
To teraz odczekaj z tydzien i znowu na niego "wpadnij" będzie kawa jak nic
|
|
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wpadnij na niego znowu ze słowami 'no to teraz licze na kawę
'
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
o jaaaa ! ale fajnie się sytuacja rozwija, śledziłam od początku
życzę powodzenia, wpadnij na niego !
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli jest zainteresowany
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teczka wypadła Ci po powiedzeniu 'hej' czyli kiedy on był kilka krokow za Tobą. Rozumiem więc, że odwrócił się i pomogl Ci wszystko zbierac ![]() Nie wierzę, w tą historię, powinnaś mniej fantazjować i oglądać tego typu filmy. Zapomniałaś jeszcze tylko dodać, że podając Ci tę ostatnią kartkę, mimowolnie złapał Cię za dłoń, spojrzał w oczy na więcej niż 1.5 sek i czarująco się uśmiechnął. Potem się obudziłaś. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Cicho... Nie mów, że zmyślone!
Uwielbiam czytać o takich historiach. Choćby nie wiem jakie to bajki były, będę śledzić na bieżąco rozwój sytuacji ![]() On jest zainteresowany chyba. |
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaah super! Poczekaj trochę i znowu "po jego pracy" zaczaj sie i zrób tak żebyście się spotkały i wtedy powiedz "KAWA JAK NIC"
![]() ![]() Napewno Cię zaprosi : ) w ostatniej sytuacji o tym wspomniał więc teraz są ogromne szanse! powodzenia!!!!!!!!!!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
I było dokładnie tak tak pisałam. Zaczaiłam się dyskretnie przed godziną o której kończył, i ruszyłam wolno widząc, że wychodzi i zamyka drzwi. Przeszłam obok, powiedzieliśmy sobie 'cześć' no i poszłam przed siebie. Nie miałam pewności, że on idzie za mną (nie będę się przecież oglądać i tego sprawdzać). Miał do wyboru jeszcze trzy inne drogi, ale na szczęście szedł kilka metrów za mną. W momencie tego mojego małego wypadku z papierami nie wiedziałam, że on to widzi. Pozbierałam się, a że akurat on się zatrzymał na momencik żeby mi pomóc to tylko zrządzenie losu. To się działo tak szybko, że masakra. Nie było żadnego głębokiego patrzenia w oczy i dotykania. :P---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Swoją drogą dłuugo zajęło mi to żeby zdobyć się na odwagę i przejść tam gdzieś obok niego. Ale co tam, opłaciło się. Może będą jeszcze z tego jakieś efekty. Zastanawiam się nad opcją ponownej akcji (tyle, że nie zabiorę już ze sobą żadnej teczki). W sensie przejścia obok kiedy będzie wychodził, powiedzenia sobie 'cześć' i pójścia w swoją stronę (tę samą co przedtem, bo widocznie tamtędy wraca do domu). Pójdę parę kroków przed nim i może jeśli będzie zainteresowany tym razem to on spróbuje mnie dogonić i zagadać... Po prostu chciałabym, żeby właśnie on też trochę podziałał. Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Biała Dama
|
Noo! Koniecznie tak zrób, po prostu doprowadź do „przypadkowego” spotkania, jak zaproponuje tą kawę to super, jak nie to jakoś przeżyjesz, przekonasz się czy mu zależy. Ja wierzę w pozytywny obrót sprawy
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) Sama jestem ciekawa co on sobie myśli o tym naszym przypadkowym spotkaniu... Może się kiedyś tego dowiem.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

To teraz odczekaj z tydzien i znowu na niego "wpadnij" będzie kawa jak nic 

'
życzę powodzenia, wpadnij na niego !

masz prawo wiedzieć co jesz.