![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |||||
Zakorzenienie
|
melduję sie w kolejnej częsci
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
musze i ja sie do MAtrasa wybrać. ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj, wiem, wiem.. już mam kolejne do kupienia na liście (pewnie jak każda z Was) i nie ma chyba sposobu na utrzymanie postanowienia ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Ja pochwale sie swoimi wypozyczonymi ksiazkami - dawno nie wypozyczylam z biblio wiecej niz 2 ksiazek
![]() drugie zdjecie - kolejna oates tym razem cos nie przetlumaczonego na polski i ksiazka od LC ![]() Edytowane przez fossa Czas edycji: 2012-06-07 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Czyli mogę kupować dalej?
![]() Wow! No to teraz na prawdę czuję się rozgrzeszona! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dotychczas spotkałam dwie wersje - miękka okładka + rysunki, a druga była w twardej oprawie, ale zawartości niestety nie widziałam. To o to chodzi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się że w tej serii wydawniczej są i zdjęcia (choć tekstu malutko, malutko... książeczka tania ale chwilka i po niej), właściwie to z jakiegoś takiego sentymentu do lit. podróżniczej i ciekawostek których u Pawlikowskiej nie brakuje dalej ją kupuję, ale jakoś tak trochę nazbyt egzaltowanie/przerysowanie pisze jak dla mnie. I na tym obrusie nieszczęsnym to wyszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko, że te nowsze są takie drogie. Wersja kieszonkowa kosztuje około 20 złotych a ta "albumowa" prawie dwa razy tyle... Edit: Aaa, teraz patrzę że te ostatnio wydanie nie są wcale takie drogie ![]() ![]() Edytowane przez Karaluszysko Czas edycji: 2011-02-12 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jupi! to ja się przyłączę na gapę i też poczuję się rozgrzeszona!Kupionych/wymienionych a nieprzeczytanych mam w domu 107 (zrobiłam sobie na LC półkę, której licznik miał mnie odstręczać od zakupów ale nie działa ![]() dziś poległam ![]() zachorowalam na nia jeszcze przed premiera-same rozumiecie: tn autor...ta okladka....ten tytul...... byla w promocji za 19,90-czyli najnizsza cena z jaka sie spotkalam-no i nie dalam rady ![]() poznajcie moja najnowsza "dziecinke" edit: teraz juz 108 ![]()
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
moj licznik na LC pokazuje w sumie 215 ale to łacznie z "mlodziezowka"(czesc "jezycjady",montgomer y), kilkoma poradnikami (mam jeszcze pare ktorych niestety na LC nie ma a dodawac mi sie nie chce) i kilkoma bajkami disneya, ktora na LC znalazlam (reszty bajek mojego dzieciecia nawet nie licze- ida w dziesiatki- i nie stoja grzecznie na poleczce ino rozprzestrzeniaja sie po calym pokoju jak zywe)
poza tym dochodzi jeszcze kilka tomikow poezji sen z powiek spedza mi to, ze mam tylko 4 polki z ksiazkami z czego przeczytane zajmuja niecale 2 polki!!!i jakby tego bylo malo to jakies 20-30 ksiazek mam poupychane z braku miejsca w kartonach i reklamowkach w szafach ten sam los spotkal ksiazki przeznaczone na wymiane- schowalam je, zeby zrobic miejsce dla tych jeszcze nieczytanych zawsze brakowalo mi kasy na ksiazki-teraz nadrabiam i wpadlam w psychoze ![]()
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! Edytowane przez mysia82 Czas edycji: 2011-02-12 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Nie, no, ja to dopiero zaczęłam zbierać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
http://lubimyczytac.pl/
Mysiu ja się teraz wcale nie dziwę twojemu postanowieniu, żeby mniej kupować i najpierw przeczytać to co masz ![]() Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i zeszło tak jakoś na temat książek. I zadała mi pytanie po co kupujesz skoro tyle jest w bibliotece, ciężko jej było zrozumieć moją chęć posiadania, to jak uwielbiam patrzeć na moje półeczki i jak mimo wszystko lubię jak są takie ładne nie zużyte ![]() Tylko teraz coraz rozważniej dobieram zakupy ( chyba) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
hehehe i o kelnerach w śnieżnobiałych frakach
![]() Pomijam to i skupiam się na historyjkach i pięknych fotkach ![]()
![]() |
#49 |
BAN stały
|
Kiedyś policzyłam nieprzeczytane książki i też mam ich coś koło 50. Średnio przybywa mi z 8 w ciągu miesiąca, a przeczytać zdążę tylko 4-5, więc z zaległości nigdy się nie wygrzebię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś wklejałam prawie całe swoje. Wkleję, jak będę miała regał (a wychodzi na to, że to potrwa), bo teraz to książki zaczęły leżeń gdzie popadnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Aż z ciekawości przeliczyłam swoje nieprzyczytane książki i mam ich jakoś ok.45
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie nie kupuje juz ksiazek- w koncu chodzi o czytanie, a nie posiadanie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mojej bibliotece jest półka "nowości", gdzie są książki nieczytane jeszcze przez nikogo. Zawsze jest pełna, a jej zawartość zmienia się co kilka dni. Poza tym nie żal mi pieniędzy jak książka nie będzie warta uwagi.
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny zbiorek, fossa!
![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Czeka mnie dzisiaj wizyta w Empiku,bo taki mam pomysł na prezent Walnetynkowy dla TŻ - wiem,że sam się nie pokusi o zakup książki,mimo chęci przeczytania jej.I tak się obawiam,że wyjdę z więcej niż jedną książką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzadko kupuję książki zaraz po premierze (tak mi sie przynajmniej zdaje- nie licze tu zakupow ze śk bo tam kupuje gl premiery bo wtedy maja nizsze ceny niz w kolejnym katalogu) gdyz jestem typem "zwierza wyprzedazowego" i przewaznie wole zaczekac na wyprzedaz albo obnizke przed swietami. Niestety obojetnie kolo znaku % na wystawie przejscie umiem. Wyjatek stanowia ksiazki, na ktore czekam z zapartym tchem ![]() oczywiscie sa wyjatki- jeszcze przed premiera zamowilam sobie "zaginiony symbol" browna i jak zamierzalam sie za niego zabrac przeczytalm kilka niepochlebnych opini i stracilam zapal do tej ksiazki....teraz czeka cichutko na polce i czeka na swoj dzien. duzo moich ksiazek jest z wymiany wizazowej, ale to oczywiscie oznacza, ze sa na miejsce innych, ktore nie zagrzaly u mnie miejsca wiem wiem... winny sie tlumaczy ![]()
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.