![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: piersi jak u 13 letniej dziewczynki :(
Najlepszy sposób na kompleksy spowodowane małym biustem (a ja również takowy posiadam ) to znaleść odpowiedniego faceta ,który jest wielbicielem tego co malutkie..
To wzmocni twoją pewność siebie ![]() ![]() Cieplutko pozdrawiam.Nie martw się wiekszość kobiet nie jest zadowolonych ze swojego biustu.Czy mały czy duży... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Wiekszosci kobiet nie obchodzi wiekszosc kobiet....zyjemy w tak zwanej cywilizacji indywidualistycznej i to,ze 'wiekszosc' to nic nie znaczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
ejj
spoko ja tez mam mały ale zapewniam wam że jak zajdziecie w ciążę to NAPEWNO urośnie wam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Czy operacji moga sie poddac 17-18 letnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Ja mam 17 lat i miseczki A są na mnie za duże, dlatego nie wydaję pieniędzy na staniki, po prostu przewiązuję miejsce gdzie powinny być piersi bandażem. Napewno wyda wam się to śmieszne i dziwne, ale tak jest. Z tego powodu że mam krótką szyję lepiej mi w bluzkach o głębszym dekolcie, ale do nich potrzebny jest też biust, a ja takowego nie posiadam i wyglądam okropnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
W wieku 17 lat tez mialam male piersi, wszystkie staniki A byly za male! A teraz majac 20 lat musze kupowac wieksze staniki, bo w A juz sie nie mieszcza.
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
mam ten sam problem-kompleks małych piersi.Nosze A i to jak miska jest płytka
![]() ![]() ![]() ![]() mam 24 lata,od dwoch lat jestem mezatką-swego czasu brałam tabletki anty ale tylko dostalam od nich celulitu,piersi mi nie urosly ani na centymetr ![]() odstawilam leki,celulitu juz nie mam,a piersi jak byly tak są małe-same sutki,jak to niektorzy mowia ![]() myslalam o operacji,ale maz mi nie pozwala-mowi ze bym chyba zidiociala do reszty.ja rozumiem ze maja sie glownie jemu podobac-ok,ale moje samopoczucie tez jest wazne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Myślę że to tak jak z każdą operacją kosmetyczną trzeba to dobrze przemyśleć. Zebrać wszystkie zalety i wady takiego rozwiązania, skonsultować z lekarzem a przede wszystkim mieć zakończony okres dojrzewania. I nie wierzyć że jakakolwiek operacja załatwi wszystkie nasze problemy.
A tak na obronę małych biustów: ja mam małe B ( zależy od firmy A-B), z którego byłam bardzo zadowolona uprawiam liczne sporty ( narciarstwo , paralotnia itp.) i mały biust był bardzo wygodny, o czym przekonałam się po urodzeniu syna biust urósł do C (więc żadne horrendalne rozmiary) iiiiiiiii okropnie mi przeszkadzał ( wciąż go czułam jakoś się ruszał, kolebał) , tęskniłam za moim biustem (pewnie to kwestia przyzwyczajenia) Teraz wszystko wróciło do normy i nigdy bym ich nie zamieniła. A poza tym mój biust ciągle wygląda ładnie a duże biusty często z wiekiem i po ciąży mają tendencje do obwisania. Ale jak pisałam wszystko zależy od indywidualnych potrzeb, priorytetów jeżeli problem biustu zasłania nam cały świat i nie pozwala cieszyć się niczym to czemu nie, byle nie w wieku 16 lat..... Ale dużo tego wyszło.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
hej hej, nie bierz sie za antykoncepcję, aby powiększyć sobie biust. Gdy przestaniesz brać tabletki ( a zapewniam Cię, że nadejdzie taki dzień), biust wróci do wcześniejszego rozmiaru, a będziesz miec już nieco rozciągniętą skórę i w ten sposób stracisz ładny kształt. Zostań przy mniejszym, ale ładnym.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
małe biusty też są ładne drogie Panie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Val, prosze pisz więcej. Ja także powoli zabieram sie do operacji biustu (bardzo powoli) ale najpierw liposukcja i modelowanie łydek, zejście z paru kg i dopiero wtedy zaplanuje dokałdny romziar piersi.
U mnie operacja biustu to bedzie czysty snobizm, bo mam bardzo ładne piersi w rozmairze b/c, zalezy od marki i rodzaju biustonosza. Ale przez lata uprawiałam sport i są to piersi 'sportowe' czyli dość daleko rozstawione a ja chce miec możliwosc ubrac jakis głęboki dekold bez biustonosza, tak zeby efekt byl filmowy (piersi do siebie zbliżone, ładny rowek) i dosłownie odrobinę większe. Czy istnieje możłiwość uzyskania takiego efektu bez efektu 'sztywnego biustu', ktory towarzyszy zazwyczaj implantom? Juz nawet na polskich plazach widać pelno zle zrobionych biustow, ktore wygladaja bardzo nienaturalnie, bez względu na pozycje kobiey, czy lezy na plecach, na boku, czy stoi, one zawsze sa w tym samym miejscu i ani odrobinę nie poddja sie grawitacji, tego bym chciala uniknąc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Witaj kochana!
Nie martw się - małe jest piękne. Teraz jest masa tych wszystkich staników-powiększaczy! Serio - poduszeczki, wypełniacze, i takie tam różne. Sama mam małe piersi, ale nie martwie się. Mniej jest kobiet, które są dumne ze swojego małego biustu, niż tych, które chlubią się miseczką D. Więcej wiary w siebie! Trzymaj się, uwież, też niedawno trapiłam się z tym problemem, ale już wróciłam do normy. Wierzę, że i Tobie to się uda! Pozdrowienia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ...wyslałam maila do Ciebie ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
http://bellezza.bazarek.pl/ ten preparat podobno jest dobry lepszy nawet od tego optibiustu chyba
![]() Piszczcie jaki preparaty uzywałyście i pomogły............ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
maszyna, nie człowiek
|
Gosialka, mam ten sam problem, z tym, ze jestem dwa lata młodsza
![]() ![]() Ja póki co jeszcze poczekam, a za Ciebie trzymam kciuki, ściskam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Czytałem gdzieś w necie że na większy biust są dobre kuracje z liści kapusty czy coś takiego
![]() PS: Piersi rosną w czasie ciąży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Jak urodzisz dzieci to ci urosną.
![]() Ja się martwic nie muszę mam 15 i mam duże.Przyjaciółki mi zazdroszczą. ![]()
Nie przynoś mi tulipanów, goździków czy nylonowych rajstop, cudem zdobytych na wyprzedaży. Ofiaruj mi swe serce w pocerowanej chusteczce do nosa. Najważniejsze, żeby było czerwone, mocno biło i szybko przyspieszało na mój widok. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.