![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trądzik i inne niedoskonałości :(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Mam zamiar wybrać się do kosmetyczki na usuwanie tych wągrów, ale boję się że po tym będę miała cały czerwony nos
![]() Wczoraj próbowałam sobie je wyciskać, ale oczywiście zaraz mi się skóra zrobiła czerwona i dziś mam w tym miejscu krostę ![]() Co mogłybyście mi poradzić? Warto udać się do tej kosmetyczki czy może lepiej używać jakiś kosmetyków które z nimi sobie poradzą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam oczyszczanie u kosmetyczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po wyciśnięciu wągrów nie mam zaczerwienień jedynie po jakiś większych syfkach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
....Nareszcie znalazłam sposób ! <jupi>
...mleko...czekam aż tata mi załatwi kozie xD...ta mieszaninka z petroleum i olejku pichtowego. Plus to codziennie rano i na wieczór myje twarz żelem antybakteryjnym 'Biodermy' i żeby zatuszować niedoskonałości mam kremik tonujący 'Ziaja, Nuno' ...jest nieźle stan skóry się poprawił, biorę jeszcze tabletki ' Laktocer + Zn' ale nie wiem czy nie odpuścić ich. Ogólnie jest nieźle. Heheh zmiana imidżu xD Jutro idę do fryzjera ... cieniowanie ! ^^ ....a no i używam mascary Experience z Max Factor ! : D ...eee i błyszczyki...to wszystko ! Nie chcę się narazie postarzać ciężkimi pudrami i cieniami ... ![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Puder jest fajny antybakteryjny firmy rossmann . Kosztuje chyba 7 zl, i co dziwne, matuje i nie zapycha :O
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
haha a ja siedzę z mlekiem na twarzy bo myślałam że się tego nie zmywa. zresztą.. ciekawe jaki efekt będzie jak zostawi się zaschnięte na noc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.