|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GM Group- ktoś współpracuje???
moja kumpela jest w tym / znaczy sie byla
zdecydowanie wolala przejsc do innej firmy, ze wzgledu na drogie ceny, jakosc produktow itd... takze rozne opinie sa na temat tej firmy
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Głowę daję, że osoby naganiające do przyłączenia się do tej firmy nie sprzedają jej produktów, a zarabiają niemało na obrotach wypracowanych przez osoby, które te "rewelacyjne produkty" wciskają rodzinie i znajomym. Kilkadziesiąt osób w grupie jak sądzę to wystarczająca liczba, aby utrzymać jedną spryciulę na szczycie drabiny... |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
dzwoniła do mnie dziś ta dziewczyna ale jej grzecznie podziękowałam za prezentację ale nie skorzystam jak na razie
jakoś mam większe zaufanie jak sobie pójde do sklepu i sama wybiorę kosmetyk który już znam a nie oszukujmy się, perfumy nikomu się nie kończą co miesiąc zeby kupować a jak ktoś już zaszaleje i kupi w drogerii za te 300 zł to przxecież nie wypsika ich w tydzień....... ta drabina o której pisze Amfora tez mi jakoś nie pasi
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

zdecydowanie wolala przejsc do innej firmy, ze wzgledu na drogie ceny, jakosc produktow itd... takze rozne opinie sa na temat tej firmy 

klask i:
jakoś mam większe zaufanie jak sobie pójde do sklepu i sama wybiorę kosmetyk który już znam