|  2011-02-23, 00:26 | #31 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Dot.: Wiosna w TVN-ie - hit czy kit?

się ogłaszali na tvnie ze szukają chętnych do 2 serii więc jak coś to pewnie dopiero na jesień

__________________ studentka iś  | 
|     |   | 
|  2011-02-23, 07:30 | #32 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
  To samo jest z Czasem Honoru na dwójce. Niestety każdy nowy sezon jest co rok  
				__________________ Mother Tell your children not to walk my way Tell your children not to hear my words | |
|     |   | 
|  2011-02-23, 10:37 | #33 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 
 Niestety nie tylko z CH tak jest  inne filmy także emitowane są w odstępach kilkumiesięcznych. Podejrzewam, że po zakończeniu serii Usta usta czy YCD ponownie powrócą teraz zdjęte filmy  Tylko, że niewiele jest osób, które lubią oglądać odcinki z takimi przerwami.  a później telewizja się dziwi, że oglądalność jest taka a nie inna.  Co do "Ugotowanych" to podejrzewam, że po prostu nie wiedzieli jak program się sprzeda i druga edycja nie była kręcona od razu, a że show całkiem nieźle się przyjęło to teraz się tym zajęli. Dobrze, że chociaż jeden sezon będzie odpoczynku od Tańca z gwiazdami. Swoją drogą to niedługo tych gwiazd im zabraknie  bo już teraz niektóre osoby są -przynajmniej dla mnie- mało znane. X-factor obejrzę podobnie jak ktoś już tutaj piszący ze względu na Kubę i jego riposty  Maja też mnie ciekawi, ale najmniej interesuje mnie chyba Czesiu. Ogólnie w tvn-ie podoba mi się tylko to, że w piątki emitowane są w miarę "nowe" filmy/bajki. Tzn z tego co mi się wydaje tvn zawsze pierwszy zajmuje się tego typu premierami ( chociaż polsat chyba mu powoli dorównuje). 
				__________________ "Tylko szczęśliwi ludzie mogą dać szczęście innym... Tylko jeśli wiesz jak być szczęśliwym jesteś w stanie nauczyć tego kogoś innego... " SS | |
|     |   | 
|  2011-02-23, 10:39 | #34 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Tancerze to przecież było wiadome od dawna. Już robiąc drugą serię było wiadomo,że nie będzie kontynuacji,bo jest kiepska oglądalność   PS. Może trochę większej czcionki zacznij używać,bo strasznie kiepsko się czyta Twoje wypowiedzi   
				__________________ to klucz do życia | 
|     |   | 
|  2011-02-23, 11:09 | #35 | 
| Zakorzenienie | 

Bardzo mi szkoda wtorku   Uwielbiamy oglądać z TŻ Detektywa Monka, a ja wkręciłam się w ten Pamiętnik Wampirów, mimo, że jest mało ambitny   Nie mam TVN7, pewnie sobie pościągam, ale jednak łatwiej mi oglądac serial, gdy nadawany jest regularnie, niż kiedy go sobie ściągnę, bo zawsze coś jest pilniejsze. Tak samo było z "Uwaga, Faceci" ("Men in Trees")- TVN przerwał po 1 serii, ściągnęłam sobie 2 i nieruszone odcinki czekają już chyba ze 2 lata   | 
|     |   | 
|  2011-02-23, 12:26 | #36 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-02-23, 13:26 | #37 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
  nie chcę wystąpić w tym programie, ale lubiłam oglądać  Cytat: 

__________________ Dzwonek budzika: czas do ciebie telefonuje | ||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2011-02-23, 18:23 | #38 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Razem z Bożenką z "Klanu"   I będziemy mieć "totalne amatorki"   
				__________________ to klucz do życia | 
|     |   | 
|  2011-02-23, 19:27 | #39 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

A dla konkurencji może jeszcze Rysiek   
				__________________ Dzwonek budzika: czas do ciebie telefonuje | 
|     |   | 
|  2011-02-23, 20:00 | #40 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
  Szkoda bo skończył się ten odcinek ostatni jakoś tak nijako. Można by to pociągnąć, ale skoro oglądalność kiepska... Moim zdaniem wpływ miała na to godzina i dzień emisji   Czcionka powiększona   
				__________________ Mother Tell your children not to walk my way Tell your children not to hear my words | |
|     |   | 
|  2011-02-25, 18:30 | #41 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

ja najbardziej czekam na X-Faktor w TVN no i na ten serial z Borysem Szycem, bo go bardzo lubię. moim zdaniem TVN ma fajne programy, filmy i ściąga najlepsze gwiazdy. ostatnio też się fajnie reklamują, bo spoko zrobili ten spot na tacyjakty.tvn.pl, gdzie można swoje zdjęcie wstawić i potem się pokazujesz np. w komórce Filipa Bobka    
				__________________ początek odchudzania: 27.11.2008  hasło na dziś: bo żaden wiatr nie sprzyja temu, kto nie ma wyznaczonego portu! | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-02-25, 20:19 | #42 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
  akurat w domu jestem to mam, polecisz coś co w weekend leci ?   | |
|     |   | 
|  2011-03-03, 20:50 | #43 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

pierwszy odc z nowej serii usta usta okej  kuba wojewódzki tez fajny. zobaczymy jak będzie z x factor i przepis na życie, to moze byc dobre   
				__________________ Trzecia książka o Sooki Stackhouse się zaczyna czytać   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Ja myślałam,że to się tam któryś z kolei sezon skończył
 Ja myślałam,że to się tam któryś z kolei sezon skończył