Oswajamy żółć na powiekach - makijaż krok po kroku - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Artykuły i newsy

Notka

Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu.

Narzędzia
Stary 2011-02-26, 19:39   #31
Eti_
Rozeznanie

Dot.: Oswajamy żółć na powiekach - makijaż krok po kroku

Świetny makijaż. Jak zawsze dopracowany i perfekcyjny. Faktycznie żółty kolor można oswoić jak widać i po tym artykule chyba zacznę sama go oswajać.
Eti_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 20:43   #32
suonko82
Przyczajenie

piekny makijaz i dobor kolorow....moje pytanie dotyczy ubioru....poniewaz jest jeszcze zima i nie chodze w zoltych jeansach czy np podkoszulce ....a jakie kolory jeszcze pasuja by pasowal makijaz i ubior?
Stary 2011-02-26, 20:51   #33
PoppyHoney
Wtajemniczenie

tez tu widze bóbra nie chciałam tego pisać wczesniej, bo tak jak widac, Wizazanki zaraz twierdza, ze to zazdrosc badz celowe czepianie sie, a Agabil, za grosz samokrytyki, od razu stwierdziła, ze ma cudowny nosek, a Magdalena sie jej czepia co wiecej, wydaje mi sie, ze makijaze autorki sa wszystkie takie same, banalne, zabawa kolorami i nic wiecej ale to tylko moje zdanie, do ktorego mam prawo,
za to musze przyznac, ze przykrycie sińców jest perfekcyjne

Edytowane przez PoppyHoney
Czas edycji: 2011-02-26 o 20:53
PoppyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-26, 23:54   #34
Magdalena3city
BAN stały

GG do Magdalena3city

Cytat:
Napisane przez PoppyHoney Pokaż wiadomość
tez tu widze bóbra nie chciałam tego pisać wczesniej, bo tak jak widac, Wizazanki zaraz twierdza, ze to zazdrosc badz celowe czepianie sie, a Agabil, za grosz samokrytyki, od razu stwierdziła, ze ma cudowny nosek, a Magdalena sie jej czepia co wiecej, wydaje mi sie, ze makijaze autorki sa wszystkie takie same, banalne, zabawa kolorami i nic wiecej ale to tylko moje zdanie, do ktorego mam prawo,
za to musze przyznac, ze przykrycie sińców jest perfekcyjne
najmniejsze slowo krytyki na tym portalu momentalnie jest odbierane za tragedie, obrazanie, za totalne chamstwo i najlepiej to wpasc w samozachwyt i wejsc w tyłek. rowniez mam prawo powiedziec własne zdanie i bde to robic, a jesli Aga nie zauwazyłaze jest osoba publiczną to juz nie moj biznes osoba wystawiajaca swoj wizerunek publicznie na pewno nie jest anonimowa, tym bardziej podpisując się danymi realnymi
Magdalena3city jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 00:02   #35
Malla
Nie depcze krokusów

Nie wiem czy "najmniejszym słowem krytyki" jest porównanie czyjejś twarzy do bobra. Dla mnie to jest bardzo obraźliwe.
Stary 2011-02-27, 09:46   #36
gaffi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Magdalena3city Pokaż wiadomość
najmniejsze slowo krytyki na tym portalu momentalnie jest odbierane za tragedie, obrazanie, za totalne chamstwo i najlepiej to wpasc w samozachwyt i wejsc w tyłek. rowniez mam prawo powiedziec własne zdanie i bde to robic, a jesli Aga nie zauwazyłaze jest osoba publiczną to juz nie moj biznes osoba wystawiajaca swoj wizerunek publicznie na pewno nie jest anonimowa, tym bardziej podpisując się danymi realnymi
Rany, dziewczyny ale żeście się dobrały, tylko jeśli byś napisała tyle że przypomina bobra a nie pisała całe wypracowanie na temat jej wyglądu to by się prawie nikt nie czepił.
Proszę mi wyjaśnić czym jest makijaż, bo chyba sądziłam że jest to między innymi bawienie się kolorami.
I jeszcze jedno- samokrytyka odnośnie czego, cech wyglądu których zmienić nie można? jedynie zakamuflować? jeśli ktoś pisze że przyjmuje słowa krytyki które są konstruktywne, ale odnośnie makijażu czyli np cieniowania oka, a nie kształtu nosa czy też zwierzątka kochanego które przypomina, to znaczy że pozbawiony jest samokrytyki? Wy jesteście tu krytykowane i wielce się oburzacie, że jesteście atakowane- my też mamy prawo do krytykowania waszych komentarzy ale jak widać ciężko sobie z tym poradzić.
Wątpię że są tu same nieszczere osoby, ja się za taką nie uważam. Więc skończcie już tę debatę odnośnie odrzucenia przez społeczność wizażu spowodowaną waszą jakże przydatną krytyką i znajdzie sobie miejsca tam gdzie wszyscy na wzajem wytykają sobie cechy wyglądu. Bo tutaj chyba chodzi o kwestionowanie doboru kolorów, estetyki wykonania makijażu itp.
gaffi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 14:51   #37
Magdalena3city
BAN stały

GG do Magdalena3city

o kolorach juz pisałam ze bardzo ładnie dobrany braz
Magdalena3city jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 18:04   #38
ulookfamiliar
Przyczajenie

ojej, jaka pasjonująca dyskusja
Aga, mi się ten makijaż podoba całkiem, choć osobiście do żółci przekonana nie jestem - a ten nos jest seksi, niech Ci tu nie wrzucają od bobrów
ulookfamiliar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 18:39   #39
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

makijaż jest fajny, jak zawsze ale zdjęcia źle dobrane, ta posągowa mina i zdjęcia z dołu...
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 22:35   #40
Ariadna_
Raczkowanie

No cóż, najwidoczniej nasze miłośniczki zwierząt nie wiedzą, że owszem krytyka nas rozwija i jest bardzo potrzebna, ale krytykowanie drugiej osoby za coś czego zmienić ani poprawić NIE MOŻE jest kompletnie bez sensu, no chyba że chce się tą osobę wprowadzić w kompleksy. Jesteście tak puste, że aż słów mi brak i jeszcze oburzacie się bo inni nie podzielają Waszego zdania. Śmiechu warte.

Skoro Wasze Matki Was tego nie nauczyły to ja to zrobię - nie krytykuje się nigdy czyiś cech wyglądu których ta osoba nie może zmienić, to się mija z celem i tylko powoduje kompleksy. No chyba, że sprawia Wam frajdę nabijanie się z innych, ale w tym wypadku już nic Wam nie pomoże.

Jeśli zaś chodzi o makijaż - piękny, naprawdę chciałabym tak dobrze wyglądać w żółci.. . Może kiedyś znajdę odcień który będzie mi pasował, na chwilę ten makijaż zainspirował mnie do poszukiwań
Stary 2011-02-28, 00:30   #41
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Magdaleno, jeśli na Twoim avatarze widnieje Twoja osoba, no to wybacz, już wiem, dlaczego to Agabil przedstawia na wizażu swój talent, a nie Ty.
Obawiam się, iż jej nos akurat nie ma tu nic do rzeczy, jesteś po prostu zazdrosna. a Twoje zachowanie zwyczajnie zlośliwe. Ile Ty masz lat- 5? Że wyśmiewasz innych za wygląd inny, niż mieszczacy się w Twojej ramce idealów? W dodatku idealem też nie jesteś, nikt nie jest. I nawet gdyby Agabil skorygowala ksztalt nosa cieniowaniem, to nie zauważylabyś tego, bo zrobilaby to perfekcyjnie bez odcinania się koloru, jednak mimo wszystko sam makijaz nie jest w stanie ukryć wszystkiego. Robi to fotoszop, do którego co poniektórzy, jak widać już za bardzo przywykli ogladając reklamy i sesje zdjęciowe w czasopismach.

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Ariadna_ Pokaż wiadomość
No cóż, najwidoczniej nasze miłośniczki zwierząt nie wiedzą, że owszem krytyka nas rozwija i jest bardzo potrzebna, ale krytykowanie drugiej osoby za coś czego zmienić ani poprawić NIE MOŻE jest kompletnie bez sensu, no chyba że chce się tą osobę wprowadzić w kompleksy. Jesteście tak puste, że aż słów mi brak i jeszcze oburzacie się bo inni nie podzielają Waszego zdania. Śmiechu warte.

Skoro Wasze Matki Was tego nie nauczyły to ja to zrobię - nie krytykuje się nigdy czyiś cech wyglądu których ta osoba nie może zmienić, to się mija z celem i tylko powoduje kompleksy. No chyba, że sprawia Wam frajdę nabijanie się z innych, ale w tym wypadku już nic Wam nie pomoże.

Jeśli zaś chodzi o makijaż - piękny, naprawdę chciałabym tak dobrze wyglądać w żółci.. . Może kiedyś znajdę odcień który będzie mi pasował, na chwilę ten makijaż zainspirował mnie do poszukiwań

Święta racja.

Edytowane przez Korah
Czas edycji: 2011-02-28 o 00:33
Korah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 17:57   #42
greatdee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
bóbr, zając? widzę że ktoś strasznie się chce czepiać. Mój nos jest dla mnie ok, moim zdaniem jest mały i raczej zgrabny.

Nie jestem osobą publiczną to raz . Dwa-krytyki się nie boję byle była konstruktywna. A tu widzę raczej chęć obrażenia mnie .

jak dla mnie tyle w tym temacie
Eee tam. Wg mnie masz fajny nosek, tak jak mówisz mały i zgrabny. Sama by taki chciała mieć

A co do makijażu to świetny Luubię żółcie na oczach!!
FanPage na Facebooku
greatdee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:57   #43
tylkokasia
Moderator

Przepiękny makijaż Ne pewno wypróbuję na sobie !!!
Aga co to za żółty cień?

Co do komentarzy o nosie to serio jest to żałosne i poniżej pewnego poziomu.
Zacytuję tutaj: Nie dyskutuj z idiotą
, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 15:32   #44
Hosz
Raczkowanie

Ja pierniczę, w życiu bym nie wpadła na to że można kogoś porównywać do bobra i utrzymywać że to nie jest przejaw braku kultury... Bez przesady drogie panie, nie krytykujecie obrazka tylko żywą osobę... w dodatku wg mnie całkiem niesłusznie. Ile bym dała za taki śliczny nosek.. Chciałybyście być porównane do słonia? Bo macie WIELKIE uszy? Albo do hipopotama za ogromny kuper?...

Co do samego makijażu, to rzeczywiście ciężko byłoby mi go zestawić z ubiorem. Może przydałoby się trochę dodać trójwymiarowości? Troszkę ciemniejszym odcieniem po zewnętrznej stronie oka. Kojarzy mi się z osą, brrr
Stary 2011-03-01, 17:32   #45
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Magdalena3city Pokaż wiadomość
Przyjmij więc słowo krytyki, że Twoja krytyka była chamska. I nie oburzaj się, sama sobie odebrałaś prawo do oburzenia.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:10   #46
mamamichałka
Zadomowienie

GG do mamamichałka

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
makijaż jest fajny, jak zawsze ale zdjęcia źle dobrane, ta posągowa mina i zdjęcia z dołu...
No właśnie..
Makijaże są zazwyczaj fajne,te które prezentuje Aga (ładnie,starannie maluje oczy)-jednak właśnie może sposób fotografowania nie jest dobry i może niekoniecznie jest najlepszą modelką do prezentowania ich? Możliwe ,że sporo osób ,,drażni,, coś w zdjeciach -jednak nie nam decydować na kim i co jest pokazywane,niestety.Jest proste wyjście-nie wchodzić i nie oglądać,nie komentowac.I ja tak zazwyczaj robię.(zazwyczaj (rzut okiem na stronie głównej mi wystarczy).
Patrząc też na dyskusje-uważam,że każdy ma prawo do wyrazenia swojej opini,jesli jest ona kulturalna-Aga wkoncu pokazuje się po to by ją oceniać.Dużo wizażanek kocha ją bezgranicznie,dużo może drażnić mankamenty jej urody (niektórzy właśnie mogą sądzić że posiada mankamenty..).Tylko mam takie wrażenie,że czasami tworzy się taki kącik wzajemnej adoracji-gdzie broń boże nie mówić inaczej o Adze jak tylko w superlatywach.

A porazką jest już czytanie targowania się-która jest brzydsza i wytykanie jedna drugiej jaka to bezczelna jest.

Edytowane przez mamamichałka
Czas edycji: 2011-03-01 o 18:22
mamamichałka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:27   #47
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Cytat:
Napisane przez mamamichałka Pokaż wiadomość
No właśnie..
Makijaże są zazwyczaj fajne,te które prezentuje Aga (ładnie,starannie maluje oczy)-jednak właśnie może sposób fotografowania nie jest dobry i może niekoniecznie jest najlepszą modelką do prezentowania ich? Możliwe ,że sporo osób ,,drażni,, coś w zdjeciach -jednak nie nam decydować na kim i co jest pokazywane,niestety.Jest proste wyjście-nie wchodzić i nie oglądać,nie komentowac.I ja tak zazwyczaj robię.(zazwyczaj (rzut okiem na stronie głównej mi wystarczy).
Patrząc też na dyskusje-uważam,że każdy ma prawo do wyrazenia swojej opini,jesli jest ona kulturalna-Aga wkoncu pokazuje się po to by ją oceniać.Dużo wizażanek kocha ją bezgranicznie,dużo może drażnić mankamenty jej urody (niektórzy właśnie mogą sądzić że posiada mankamenty..).Tylko mam takie wrażenie,że czasami tworzy się taki kącik wzajemnej adoracji-gdzie broń boże nie mówić inaczej o Adze jak tylko w superlatywach.

A porazką jest już czytanie targowania się-która jest brzydsza i wytykanie jedna drugiej jaka to bezczelna jest.

Wg mnie masz rację, ale nie do konca i nie w tej sytuacji. Po pierwsze Aga pokazuje makijaże i je daje do oceny, a nie swoją Twarz, twarz jest tylko narzedziem. Po drugie można negatywnie kogoś ocenić, nikt nikomu nie broni, ale tutaj niestety zabraklo kultury, taktu i smaku. Wypowiedzi Magdaleny świadczą o niej. Ja po tym jak przeczytalam, co tu napisala nie mam o niej dobrego zdania. Tyle na temat. Można komuś szczerze powiedzieć co myśli, a nie wyśmiewać. Niestety...
Stary 2011-03-01, 18:37   #48
mamamichałka
Zadomowienie

GG do mamamichałka

Cytat:
Napisane przez Korah Pokaż wiadomość
Wg mnie masz rację, ale nie do konca i nie w tej sytuacji. Po pierwsze Aga pokazuje makijaże i je daje do oceny, a nie swoją Twarz, twarz jest tylko narzedziem. Po drugie można negatywnie kogoś ocenić, nikt nikomu nie broni, ale tutaj niestety zabraklo kultury, taktu i smaku. Wypowiedzi Magdaleny świadczą o niej. Ja po tym jak przeczytalam, co tu napisala nie mam o niej dobrego zdania. Tyle na temat. Można komuś szczerze powiedzieć co myśli, a nie wyśmiewać. Niestety...
Masz rację,o to mi chodziło.I fajnie też by było żeby można było normalnie ,kulturalnie napisać o tym,że nie podoba mi się jej to czy tamto w twarzy bo to i to...I żeby nie zostać zaraz że tak powiem zakrzyczanym,bo przeciez jest bosko,pięknie i cudownie.
Swoją drogą twarz jest dla makijażu jak blejtram dla obrazu-dziurawy ,poszarpany,zniekształcon y zaburza odbiór piękności obrazu.Dla niektórych mankamenty twarzy psuja pozytywny odbiór piękna makijazu.
Takie życie-jednym się podoba,drugim nie-i jedno drugiego powinno uszanować.
Stary 2011-03-01, 19:55   #49
Soso
Zakorzenienie

Magdaleno, w szoku jestem .

Krytyka tego, czego krytykowany i tak nie można zmienić jest zwyczajnym chamstwem, to raz, a dwa, w tym przypadku zwykłą chęcią sprawienia komuś przykrości, bo te porównania nie mają racji bytu. Prędzej uwierzę, że przemawia przez Ciebie zazdrość, bo wybacz, ale Dracula z Twojego awatarka do pięt dziełom Agi nie dorasta

Aga - ładny makijaż, podoba mi się
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:59   #50
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Ruhanna&bóbr..normalnie.. .

"Po pierwsze Aga pokazuje makijaże i je daje do oceny, a nie swoją Twarz, twarz jest tylko narzedziem. Po drugie można negatywnie kogoś ocenić, nikt nikomu nie broni, ale tutaj niestety zabraklo kultury, taktu i smaku. Wypowiedzi Magdaleny świadczą o niej. Ja po tym jak przeczytalam, co tu napisala nie mam o niej dobrego zdania. Tyle na temat. Można komuś szczerze powiedzieć co myśli, a nie wyśmiewać. Niestety... "

Otóż to....
klask i:

Widać, trzeba przejść nie lada operacje plastyczną , mieć twarz niczym płótno pod obraz Rembrandta aby zaspokoić wyrafinowane gusta komentujących (oczywiście z szacunkiem do drugiej osoby) Wizażanek.

No ale tak, komentować i krytykować tez trzeba umieć...ale to co dla niektórych tutaj jest szczytem buractwa dla niektórych to samo jest prawem do wyrażania własnego zdania,opinii...bo mają takie prawo i tyle
Stary 2011-03-01, 20:01   #51
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to raczej widzę tak, że Aga ma swój styl. W konkursach gdzie Aga malowała modelkę, wiele Wizażanek potrafiło wytypować jej pracę.
Spójrz, że zdjęcie z Twojego avatara, jest jeszcze bardziej posągowe i również z dołu, a w gruncie rzeczy to avatar więcej o Tobie mówi, niż prezentacja makijażu. Aga w avatarze ma roześmianą buźkę, a Ty? Nie to, żeby mnie to raziło, zwyczajnie wymieniam argumenty.

Co do nosa? Rzeczywiście dyskusja poniżej poziomu. Ogromny? Nigdy w życiu. Dla mnie uroczy, (rzeczywiście tak myślę, nie należę do kółka wzajemnej adoracji) kształtem przypomina dziecięce noski.

Zaczyna się tu dziać jak na Snobce, gdzie Wizażanka Katosu wystawia swoje prace. Nikt jej nie odmówi urody, ale w komentarzach znajdzie się krytyka na każdy temat, na temat nosa pewnie też.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:21   #52
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Ja to raczej widzę tak, że Aga ma swój styl. W konkursach gdzie Aga malowała modelkę, wiele Wizażanek potrafiło wytypować jej pracę.
Spójrz, że zdjęcie z Twojego avatara, jest jeszcze bardziej posągowe i również z dołu, a w gruncie rzeczy to avatar więcej o Tobie mówi, niż prezentacja makijażu. Aga w avatarze ma roześmianą buźkę, a Ty? Nie to, żeby mnie to raziło, zwyczajnie wymieniam argumenty.

Co do nosa? Rzeczywiście dyskusja poniżej poziomu. Ogromny? Nigdy w życiu. Dla mnie uroczy, (rzeczywiście tak myślę, nie należę do kółka wzajemnej adoracji) kształtem przypomina dziecięce noski.

Zaczyna się tu dziać jak na Snobce, gdzie Wizażanka Katosu wystawia swoje prace. Nikt jej nie odmówi urody, ale w komentarzach znajdzie się krytyka na każdy temat, na temat nosa pewnie też.

No wlaśnie, zrozumialabym tą krytykę ( chociaż nie, nigdy jej nie zrozumiem), gdyby to byl jakiś kulfon nie z tej ziemi, a to przecież jest zwyczajny nos, twarz urodziwa, po prostu niepospolita. Kate Moss tez nie ma pospolitej urody, a jest rozrywana. Stąd moje podejrzenie, że ludzka zawiść nie zna granic...

Edytowane przez Korah
Czas edycji: 2011-03-01 o 22:22
Stary 2011-03-02, 10:48   #53
PoppyHoney
Wtajemniczenie

najpierw piszecie zeby juz skonczyc dyskusje na ten temat, a potem sie same nakrecacie
ewidentnie kółko wzajemnej adoracji
poza tym dalej swoje o tej zazdrosci, zawiści to sie staje nudne

Cytat:
Napisane przez Ariadna_ Pokaż wiadomość

naprawdę sądzisz, ze z Toba jest lepiej ?

Edytowane przez PoppyHoney
Czas edycji: 2011-03-02 o 10:56
PoppyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:39   #54
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:

.
na moim av naprawdę niewiele widać i nie jest on tak posągowy

a gdzie widzisz roześmianą buźkę u Agi w tym makijażu? na dwóch głównych zdjęciach napewno jej nie ma, Aga ma piękny uśmiech i powinna go pokazywać, choć przyznaję że to pierwsze zdjęcia u Agi które są strasznie posągowe, bo na innych "poważnych" zdjęciach zawsze wygląda uroczo.
Stary 2011-03-02, 12:45   #55
mamamichałka
Zadomowienie

GG do mamamichałka

[QUOTE=Korah;25453284]No wlaśnie, zrozumialabym tą krytykę ( chociaż nie, nigdy jej nie zrozumiem), gdyby to byl jakiś kulfon nie z tej ziemi, a to przecież jest zwyczajny nos, twarz urodziwa, po prostu niepospolita. Kate Moss tez nie ma pospolitej urody, a jest rozrywana. Stąd moje podejrzenie, że ludzka zawiść nie zna granic...[/QUOTE]
Bez przesady... cokolwiek powie się nie tak-od razu zawiść.
po prostu niektórym Aga może się strasznie nie podobać-i jak mówisz jej niepospolita twarz -może drażnić.
Ty uważasz że jest urodziwa -inni nie...zaraz tam że zazdroszczą.
Równie dobrze można napisać że te którym Aga się podoba sadzą wazelinę...

A Kate Moss?Genialnie wychodzi na zdjęciach przynajmniej
Stary 2011-03-02, 12:57   #56
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
na moim av naprawdę niewiele widać i nie jest on tak posągowy

a gdzie widzisz roześmianą buźkę u Agi w tym makijażu? na dwóch głównych zdjęciach napewno jej nie ma, Aga ma piękny uśmiech i powinna go pokazywać, choć przyznaję że to pierwsze zdjęcia u Agi które są strasznie posągowe, bo na innych "poważnych" zdjęciach zawsze wygląda uroczo.
Mówię o avatarze Agi.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 13:02   #57
Korah
Zakorzeniona Zmorah

[QUOTE=mamamichałka;254613 64]
Cytat:
No wlaśnie, zrozumialabym tą krytykę ( chociaż nie, nigdy jej nie zrozumiem), gdyby to byl jakiś kulfon nie z tej ziemi, a to przecież jest zwyczajny nos, twarz urodziwa, po prostu niepospolita. Kate Moss tez nie ma pospolitej urody, a jest rozrywana. Stąd moje podejrzenie, że ludzka zawiść nie zna granic...[/QUOTE]
Bez przesady... cokolwiek powie się nie tak-od razu zawiść.
po prostu niektórym Aga może się strasznie nie podobać-i jak mówisz jej niepospolita twarz -może drażnić.
Ty uważasz że jest urodziwa -inni nie...zaraz tam że zazdroszczą.
Równie dobrze można napisać że te którym Aga się podoba sadzą wazelinę...

A Kate Moss?Genialnie wychodzi na zdjęciach przynajmniej

Po prostu Aga nie jest wcale brzydka i myslę, że nawet magdalena tak uważa, moze uważa, że Aga ma niedoskonalości, że jej dużo brakuje do bycia modelką, ale skrytykowala ją za ten nos, jakby to naprawde byl kulfon, jakby Aga byla jakaś odrazająca. Przesadzila po prostu.
Stary 2011-03-02, 13:42   #58
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Mówię o avatarze Agi.
to teraz nie rozumiem czemu miało służyć porównanie av mojego i Agi? To że av mam posągowy (fakt, przyznaję, ale mina już nie jest posągowa, czego nie widać z uwagi na małe zdjęcie) - ok może jestem czasem jak posąg ale i tak nie rozumiem tego porównania, Aga ma roześmiany bo i taka jest w rzeczywistości, to mam sobie zmienić av by się kłócił z moim ja?
jak ktoś się potrafi ładnie uśmiechać to niech to robi a jak nie potrafi to niech nie zmusza się do tego
Stary 2011-03-02, 16:04   #59
mamamichałka
Zadomowienie

GG do mamamichałka

Cytat:

Po prostu Aga nie jest wcale brzydka i myslę, że nawet magdalena tak uważa, moze uważa, że Aga ma niedoskonalości, że jej dużo brakuje do bycia modelką, ale skrytykowala ją za ten nos, jakby to naprawde byl kulfon, jakby Aga byla jakaś odrazająca. Przesadzila po prostu.
Tez uważam że skrytykowała ją w dziecinny i nieelegancki sposób.
Tyle że rozmowa poszła w stronę w którą nikt i nic złego już powiedzieć nie powinnien bo Aga jest piękna,nietuzinkowa,ma śliczny nos i wogóle jest naj,a kazdy kto twierdzi inaczej sam jest brzydki i pewnie zazdrości.

Najlepiej skończmy temat-kazdy ma swoje zdanie.

Edytowane przez mamamichałka
Czas edycji: 2011-03-02 o 16:05
Stary 2011-03-02, 19:09   #60
Ariadna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PoppyHoney Pokaż wiadomość
najpierw piszecie zeby juz skonczyc dyskusje na ten temat, a potem sie same nakrecacie
ewidentnie kółko wzajemnej adoracji
poza tym dalej swoje o tej zazdrosci, zawiści to sie staje nudne

naprawdę sądzisz, ze z Toba jest lepiej ?

Ja nie pisałam ani o zazdrości ani zawiści, tylko o zwykłym chamstwie

Tak, a na jakiej podstawie uważasz inaczej? Moja krytyka w stosunku do Was była jak najbardziej uzasadniona, a jeśli uważasz inaczej to tylko potwierdzasz to co napisałam
A propos "kółka wzajemnej adoracji", to Wy sobie takie urządziłyście żaląc się że nikt Was nie rozumie

Nowe wątki na forum Artykuły i newsy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości