|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Radical
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ost-wlosow.htm i sama już nie wiem które recenzje są do których ampułek któraś z Was ich używa? jak efekty? Ja dzisiaj wcieram piątą i mam wrażenie że włosy już mniej wypadaja. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
ja ich uzywam pol tora miesiaca
i dzialaja wlosy mniej wypadaja,prawie wogole 0.O ,i sa takie podniesione jakby polecam![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- powiedzcie mi,czy po miesiecznej kuracji,dalej stosujecie ampulki? czy co drugi dzien?
Skeptical Minds Na facebooku! video : http://www.youtube.com/watch?v=7vRgD...eature=mh_lolz Edytowane przez eternitymoment Czas edycji: 2010-02-08 o 13:27 |
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
ja uzywalam i wlosy mialam bardziej gladkie a czy zdrowsze nie wiem ale na takowe wygladaly;] tylko ten zapach ziół mi troche przeszkadza.
A co do ampułek to wczoraj kupilam za 35 zl;/ i nie wiem albo ja cos robie nie tak albo nie wiem o co chodzi..bo mi tego olejku z ampulki braklo;] a nie mam wielkiego łba ja sobie robilam tak co 2 cm przedzialek i lalam parek kropelek i tak zrobilam przod i tyl a na boki mi braklo;/ w zwiazku z tym prozba;] niech ktoras mi napisze jak wy to rozprowadzacie w jakich odleglosciach czy cos;]---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- AhA i jeszcze jedno wazne dla mnie pytanie mam nadzieje ze ktoras z wizazanek mi odpowie. Czy ampulki radical mozna laczyc z innymi prepoaratami..tzn mam na mysli przed myciem olej i nafta poltem umycie wlsow i odzywka do splukiwnia i potem jakas BEZ SPLUKIWANIA i czy takie wlsoy z odzywka MOZNA nalozyc ampulki radical????
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
ja nakladam radical po myciu,nakladam kilka kropel w pare miejsc i delikatnie masuje,iw ten sposob plyn sie rozchodzi w szedzie
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam te stare, w szklanych ampułkach, wlewam zawartość do kieliszka a potem wssysam strzykawką i rozprowadzam na całej głowie właśnie za pomocą strzykawki
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
ja mam w tych nowych...dzieki za porady;] juz opanowalam sztuke nakladanie;] ale teraz mam pytanie czy te ampulki mozna laczyc z innymi odzywkami czyli np po umysciu dam odzywke dwufazowoa bez splukiwania a wieczorem ampulki. mozna tak??czy lepj ampulek nie mieszac z innymi produktami??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak na włosy to nie problem ja czasami mieszam rano używam ampułki a wieczorem olejuje wlosy i skalp
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie nad tym sie zastanawialm...bo odzywka to tak jak mowisz na wlosy chioc czasm na skore i tak sie dostanie ale np olej kokosowy to juz typowo i na wlsoy i na skore glowy...dlatego stad moje pytanie czy mozna to mieszac;] czyli jesli jest to w jakis wikszym odstepie czasowym w stylu rano - wieczorem to mozna;] dzieki za pomoc;]
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
jak umyje wlosy,splukam caly kokos ,nakladam odzywke,splukuje,i nakladam radical na skalp
czyli radical na koncu bo przeciez ma zostac na skorze
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam mgielke radicala ze świeżego skrzypu, ale spryskuje skórę głowy, zeby mi koncowek nie wysuszalo a dzialało na porost
jestem narazie bardzo zadowolona polecam.
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
W moim wypadku mgiełka Radical zdziałała cuda
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), nawilza i takie jakies fajne wlosy mi sie robia po uzyciu, miekkie i przyjemne w dotyku. Poza tym, ulatwia rozczesywanie.Wlosy mam proste, przetluszczajace sie, przyjaciolka, ktorej polecilam serum - krecone i suche, obie jestesmy zadowolone |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Postanowilam kupic ampulki radical
jakie polecacie do szybkiego odrastania wlosow i wypadania ? co mozecie o nichpowiedziec ? jak sie jes stosuje? |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:rolley es:przeczytaj ten watek,to tylko dwie strony
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
jak stosujecie Radical ampulki?
wcieracie na noc a rano myjecie glowe ? czy wogole mozna po nocy je umyc ? jest napisane ze nie splukiwac? poradzcie co do stosowania |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po tych zabiegach moje włosy rosły szybciej, przestały wypadac i są o wiele mocniejsze! Teraz testuję SAPONICS też z Farmony- skład ma bardzo podobny do ampułek (prawie identyczny zestaw ekstraktów roślinnych), pachnie identycznie jak ampułki Radicala a co do działania to za wcześnie by oceniać, ale mam nadzieję, że bedzie podobne. SAPONICS kosztuje tylko 11 zł za całą butelkę
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Anwendaj znac jak po tym nowym produkcie
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
a co myslicie o stosowaniu wieczorem ampulki a rano ja myje wloski?
czy tego samego dnia mozna uzyc jakiejs maseczki naturalnej np z zoltka i rycyny i np te ampulki ? czy to juz za mocnoo? ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- wlasnie zrobilam sobie maseczke z zoltka i rycyny myslicie ze na noc moge nalozyc ampulke czy to za duzo? |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
ja bardzo czesto robilam sobie maseczke z zoltka, rycyny, oliwy itp a po zmyciu tego i nalozeniu odzywki do splukiwania potem nakladalam jeszcze ampulke na skalp.
Jak dla mnie to nie bylo za duzo- wlosy wygladaly potem bardzo dobrze
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...ost-wlosow.htm Ale skład jest dokładnie ten sam. Jak poużywam trochę dłużej to napiszę na wątku czy rzeczywiscie tak samo dziala, chociaz obawiam sie, że pomimo tak podobnych składów to ilości użytych ekstraktów mogą się różnić- pewnie stąd taka róznica w cenie. Ale jako kontynuacja miesięcznej kuracji ampułkami mam nadzieję, że się sprawdzi
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jak rozprowadzacie te ampulki (plyn)na glowie ??
bo to na skore ..to przegarniacie wlosy robicie luke do skory glowy i wtedy oblewacie? poradzcie najlepszy sposob |
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś widziałam w sklepie nową wersję szamponu Radical. I nie wiem, czy mi się wydaje, czy ma inny skład niż ten poprzedni? Nie kupiłam, bo jakoś wydawało mi się, że ekstrakt ze skrzypu ma znacznie niżej w składzie niż pierwotnie, a Sodium Chloride znaczne wyżej w składzie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
ja pokolei odgarnywałam pasma,dawałam krople i rozcierałam i znow nastepne pasmo..kropla i rozcierałam-ampułka starczała mi spokojnie na całe włosy
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
używalam szamponu i mgiełki kiedys. Mgiełka taka sobie, szampon niby dobry, ale na dłuzsza mete wysuszal mi wlosy i skore glowy, dla mnie nadaje sie tylko, aby umyc nim wlosy raz na jakiś czas.
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie uzywam ampulek RADICAL w nowym opakowaniu ..Uzywam raz dziennie na suche wlosy . Kuracja ma trwac min 30 dni wiec o efektach powiem po tym czasie ...
myje wloski ,nakladam odzywke do splukiwania , pryskam mgielka jakiejs tam firmy i susze wlosy a pozniej jak suche wloski nakladam ampulke -naprawde nie zawsze starcza mi na cale wlosy ,tyl glowy czasami jest zaniedbywany chcialam zapytac o mgielke radical?polecacie ja? slyszalam ze ma w skladzie alkohol czy to prawda? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
ja tez uzywam ampulek.dopiero od 5 dni wiec efektow zbyt duzych nie widze.Jutro bede farbowala odrosty wiec od tego czasu bede mogla obserwowac efekty
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

i dzialaja
wlosy mniej wypadaja,prawie wogole 0.O ,i sa takie podniesione jakby
bo jak na włosy to nie problem
rano używam ampułki a wieczorem olejuje wlosy i skalp
ja jej nie polecam