![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój mały świat
Mi też się wszystko podoba a komplet dla mamy jest przeuroczy.
Pozdrawiam. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>> Decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496541&page=9 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Moje dobre duszyczki kochane, po pierwsze wiem że się powtarzam ale co mi tam- dziękuje że jesteście ze mną i mi pomagacie.
Po drugie milutko mi się tak zrobiło jak czytałam że podobają się Wam moje prace. Zabawę ze szkłem dopiero rozpoczęłam, do moje pierwsze prace, szczerze mówiąc zauroczył mnie ten papier na szkle ![]() jambolaja następnym razem motyw ze wzorem nakleję bezpośrednio na szkło, wiesz tak wykalkulowałam sobie że jak nakleję go na jedną warstwę białęgo ryżowca to będzie bardziej widoczny ![]() ![]() Zastanawia mnie jedno jak się klei papier ryżowy z nadrukiem innego koloru niż biały, różne mi się podobają, czy dobiera się jakoś kolorem ten zwykły ryżowiec? Dziewczyny jak to jest? I jeszcze na końcu polakierowałam kilka razy i teraz pytanie, czy mogę delikatnie potraktować to papierem ściernym? A wogóle kochane to co dzień zaglądam i czytam Wasze wątki, robicie przepiękne rzeczy, i jeszcze jedno bardzo mnie to już wessało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Zerknijcie proszę to jest właśnie papier który posiadam i nie wiem w jaki sposób go wykorzystać
![]() chodzi mi o tło, z białym chyba się nie nadaje .... Edytowane przez GosiaDeArt Czas edycji: 2011-03-20 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Piękny ten papier tylko nie wiem czy ryżowy czy zwykły...Jeśli ryżowy wykorzystujesz na lampiniki główny wzor a potem drzesz na kawałeczki to różowe tło i obklejasz reszte.Zawsze zostają a na lampioniki wystarczy spokojnie. Jeśli zaś na inne przedmioty to normalnie gruntujesz jasnym.Potem zależy:jeśli tło chcesz innego koloru musisz wyciąć bardzo dokładnie lub wyrwać(jeśli to ryżowiec) i ewentualne różnice zatuszowac robiąc cienie. Jeśli pasuje Ci to różowe to wyrywasz większy kawałek z tłem po całości a jak nie starczy też domalowywujesz i uzupełniasz.Będzie piękny na jajkach, na szkatułkach i toaletkach wszelakich,na wszystkim co ma byc kobiece i romantyczne.Aby nie było takie cukierkowe można dodać jakiś klasyczny dół brązową bejcą i przypatynować rogi.Mozna połączyć z czarnym,białym,dodac koronkę...tylko ruszyc wyobraźnie...i do dzieła!!
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
To papier ryżowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Na tym polega urok ryżowca właśnie! Ma być go widać i czuć.Jesli ryżowiec to do darcia go i robic,robić bo piękny jest!!!
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ładne prace, lawendowe wzory, moje ulubione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, niedługo wroce- od tygodnia zmagam się z ciężkim przeziębieniem. W niedziele noc spędziłam na pogotowiu, teraz jest już lepiej tona antybiotyku i pomału może wyjdę z tego - mam nadzieję że do świąt się wyliże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Kuruj się więc i do zobaczenia tutaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Postanowiłam na chwilkę zajrzeć do swojego wątku, dawno mnie tu nie było, ale siła wyższa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
To życzę powodzenia, zdrowotnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ojoj! Trzymaj sie cieplutko!
![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Kobietki wracam !!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja się cieszę, podleczona, aczkolwiek jeszcze nie w pełni zdrowa - mam nadzieję że już niebawem
![]() ![]() Jednak były też i inne przedmioty. Cieszę się że wróciłam i mam nadzieję że nadal będziecie mi służyć dobra radą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
To czekamy z niecierpliwością!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.