![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szybki wątek u ssaruskaa :)
mnie sie podobaja rurki hause i jeansowa koszula tylko ta koszula ma jakies cekiny? tak na fotce nie za bardzo widac, a spodnie maja takie dziury na wylot czy jest wszysty materiał?
Edytowane przez latte114 Czas edycji: 2011-02-28 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u ciebie w tym drugim wątku :
99. Płaszcz reporter, długi ciepły https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1297082102
#33 |
Zadomowienie
|
pas 37 dł od kroku 83 całkowita 104 sa firmy goodies a mogłabys jakies blizsze zdjecie tych cekinow zrobic bo wolalalabym taka koszule gładką nie wiem czy to nie bedzie zbyt widoczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
wiesz co w sumie nie fatyguj sie z tymi fotkami jak cos to sobie odpruje cekiny jesli ci pasuje to mozemy sie wymieniac
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- spodnie nie sa sprane były mało noszone materiał 95%bawełna 5 elastan fajnie sie dopasowuja. Dogadaj się z ta wizażanką, jeśli weźmie to trudno moge sie wymienic tylko za spodnie jak nie to daj znac i zrobimy za 2 rzeczy wymiankę. |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
mi pasuje spodnie za spodnie, tylko moglabys napisac z jakiego sa materialu, czy sa elastyczne?? i jaki jest ich stan z przodu i z tylu??
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
wiesz co ja muszę w takim razie zrezygnować bo nie znoszę takich sztywnych nieelastycznych spodni mam jedne i właśnie z tego wzgledu nie noszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz cos u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1297081998
jaki to rozmiarek?? |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() no a co do rozmiarów to zaczynają się u mnie od M czyli standard kobiecy, nie mam rozmiarów takich na szkapy, to fakt ![]() A co z kosmetyków widziałabys dla siebie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niesmialo sie przypominam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.