![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak to zrobic??
no dobrze a podasz mi nazwy jakiś dobrych preparatów?
mam średnie ale nie długie i mnie krytkie ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() guma do włosów z joanny lakier do włosów taft czarny no i ew. pianka, z nivei do kreconych wlosow pianke stostuj na mokre wlosy, w duzej ilosci da to efekt mokrej wloszki, tylko ze po wyschnieciu wlosy beda sztywne w dotyku. ![]() aha błysku i efektu "mokrości" ![]() polecam też skorzystać z KWC - skarbnica wiedzy o produktach https://wizaz.pl/kosmetyki/ pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS: staraj się pisać starannie (żadne be) ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, szukam produktu, którym mógłbym postawić włosy żeby wyglądały jak mokre. Wiecie może co by się nadało? Nie chce żeby to był żel tylko coś innego, żele strasznie zlepiają włosy. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stawianie włosów, mokre włosy
efekt mokrych włosów u facetów jest jak dla mnie mało estetyczny ale jeżeli chcesz to polecam niestety żele - zawsze możesz postawić na połysk, wtedy pasty i kremy - polecam produkty fructisa, bardzo ładnie da sięwłosy wystylizować i do tego bosko pachną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
![]()
Kobiety może wy wiecie jak uzyskać efekt mokrych loków??, na jakich wałkach sie kreci albo co sie stosuje zeby był piekny efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Dot.: efekt mokrych loków?*
lekka trwała, albo styling w salonach welli. efekt jednak dosyć długo się utrzymuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Mokrych loków? Dużo, dużo pianki do włosów kręconych. Chociaż z mojego punktu widzenia najładniejsze są te zwykłe, bo 'mokre' mogą podchodzić pod przetłuszczone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Pianka do włosów kręconych- ja polecam tą z Nivea
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć Kobietki
![]() Mam takie pytanko, a raczej dwa. 1. Chciała zapytać czy modna jest teraz jeszcze mokra włoszka czy raczej nikt juz jej nie robi i jaka jest jej cena u fryzjera, dodam, że mam długie włosy tak do połowy plecow, podkrecane i gęste, troche sie pusza. 2. Drugie pytanko to takie czy przypadkiem nie wiecie czy na jasnym brazie wyjdzie kolor dokładnie mango z loreal numer 74(feria preference), kupiłam juz farbe ale nie wiem czy jest sens malowac. Dziękuje za każda odpowiedz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mokra włoszka czy cos innego? doradzcie
na jasnym brązie mango powinno się udać
![]() Co do mokrej włoszki, hmmmm.. kwestia gustu ![]() Skoro masz jakiś skręt to go nie udziwniaj, mokra wloszka wyglada malo naturalnie.. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
no co się komu podoba.. widziałam kilka dziewczyn w ostatnim czasie właśnie w mokrej włoszcce na głowie i jakos mi to przez gust nie przechodzi. Takie zlepione i sztywne kosmyki, ani naturalne ani specjalnie efektowne. Jakies takie, no dla mnie dziwne.
miałam pare razy robioną trwała na włosach naturalnych, długich do pasa i za kazdym razem włosy były po niej zniszczone. Układałam je naturalnie w fale lub loki, ale potem trzeba to było bardzo podcinac, a farba juz nie wchodziła w grę. 2 razy robiłąm trwała na włosach farbowanych paleta na ogniście rudo i kolor sie troche wypłukiwał, ale nie całkiem, jednka był wyblakniety i niezbyt dobrze sie prezentował. Moze w Twoim wypadku lepsza byłaby naturalna koloryzacja chną lub henną? A trwała to dobre wyjscie, jesli cały czas i tak kręcisz włosy. Od krecenia tez sie niszcza, wiec lepiej juz chyba trwałą zrobic. mozesz zrobic kwaśna trwała, krócej sie trzyma, ale mniej niszczy włosy.
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
A moze po prosto zadbaj o swoj naturalny skret
![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Mokra włoszka jest fajna na włosach podatnych na skręt i najlepiej cieniowanych... na prostych włosach to tylkoo trwała chyba pozostaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem mokra włoszka wygląda tak jakoś hm... niechlujnie...? wszystko zależy od włosów jakie masz, ale ja bym chyba jednak odradzała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
A ja wam powiem że robiłam sobie trwałą, bo moje nat. są proste. Nakładałam piankę lub żel i miałam mokrą włoszkę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Przepraszam bo chyba się gubię xD Czy dla Was trwała a mokra włoszka to to samo??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
No cóż, zależy kto jakie ma włosy. Bo jeżeli nat. kręcone to tylko pianka i jest już mokra włoszka, no a jeżeli proste, no to moim zdaniem nie ma innej rady niż trwała, bo z prostych mokrej włoszki nie da rady zrobić... Można oczywiście zakręcić i potem utrwalić, ale zaraz się rozwali. Więc jeżeli ma proste-tylko trwała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Żel efekt mokrych włosów
Witam poszukuję nazwy jakiegoś bardzo dobrego żelu z efektem mokrych włosów przetestowałem już chyba z 5 i zawsze po paru minutach efekt i włosy się nie trzymają nie mam jakiś długich mniej więcej takie jak cristiano ronaldo i chce mieć taki efekt . Z góry Dziękuję . Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żel efekt mokrych włosów
Zamiast żelu dla takiego efektu polecam pasty do włosów np. Schwartzkopf got to be. Mój były tego używa i z tego co pamiętam trzymało się dopóki nie umył głowy szamponem. pachniał gumą do żucia dzięki tej paście. Mniam
![]()
![]() |
#51 |
CORELIPS
|
Dot.: Tzw. fryzura 'mokra włoszka'
Czy uważacie, że ARTISTE żel nadaje się do takich fryzur? Czy to wystarczy? {+ spray after all)
![]() Chcę zaszaleć na dzisiejszy wieczór. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Efekt mokrych włosów.
Cześć.
Potrzebuje zrobić z włosami to, co pan w filmie. Zależy mi, żeby włosy wyglądały jakby "lała się z nich woda" ot takie zaraz po kąpieli. Czego używać, w jakich ilościach i na ile taka robota starczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Efekt mokrych włosów.
brylantyna?
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Pasta ?
mam pytanie, Jak można uzyskać efekt mokrych włosów ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.