|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Leo
Maska kokosowa Leo ma taką konsystencję jak Kallos Latte, więc okej
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Ja używam masek Leo od dość dawna i mimo kilku przerw, zawsze do nich wracam. Osobiście najbardziej lubię Placentę. Po kokosowej zapach jest super, ale włosy są jakby trochę obciążone i rozczesanie nie należy do przyjemności. Natomiast po Placencie nie czuć, że w ogóle używam grzebienia. Jeszcze lepsze efekty są, kiedy umyję włosy szamponem, nałożę tą odżywkę, czepek (może być również zwykła reklamówka spożywcza) zakładam suchy ręcznik i trochę podgrzewam gorącym powietrzem, a potem trzymam ją na głowie zajmując się tysiącem innych spraw i zmywam po ok. 1h czasem 2h. Co do ceny, jak dla mnie rewelacyjna, u mnie w hurtowni fryzjerskiej dostępna za 7 zł. Ostatnio na przecenie za 5, a efekty? Rewelacyjne. Serdecznie polecam
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj Leo Placenta i dzisiaj wieczorkiem albo jutro rano pierwsze co to umyje włosy i wypróbuję tę maskę, zobaczymy jak się spisze
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam maskę kokosową Leo i jakoś dziwnie działała, nie nawilżała tylko tak jakby od razu się wchłaniała o po umyciu wlosy były trochę suche, podobnie miałam po odżywce Nivea pomarańczowej, nie wiem czy jeszcze ją produkują bo to dawno dosyć było. Być może to proteiny mi nie służą, nie wiem sama.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj wypróbowałam tę placentę i jestem zadowolona
pojutrze znowu jej użyję i zobacze co ta maska będzie dalej działać z moimi włoskami
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
ja używam olejku do włosów tej firmy i jest rewelacyjny!!! wygładza włosy, cudnie pachnie i nabłyszcza. Oczywiście trzeba uważać z ilościa bo łatwo mozna zrobić sobie olej na głowie
a kupiłam go ponieważ fryzjerka, do której chodziłam poleciła mi go. niedawno stwierdziłam że spróbuje może odżywę z tej firmy i pierwszy wybór padł na maskę kokosową o pojemności 330 ml. Zapach długo utrzymywał się na włosach, włosy można było łatwo rozczesać, ( z czym mam problem - bez odżywki ani rusz)same pozytywy. Gdy maska zaczęla się kończyć postanowiłam zamówic kolejną tym razem większą . do tej pory stoi w łazience! nie wiem co sie stało ale po jej nałożeniu włosy były suche, ciężkie do rozczesania, siano, tragedia po prostu!! może była źle przechowywana? ma ktos na to jakiś pomysł? ale się rozpisałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.