![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Benefit, MAC, Kryolan, cienie Guerlain i Lancome, La Roche Posay, EL Sensous No
znajdziesz cos u mnie za :
Rozświetlacz Estee Lauder Platinum Illumiator - zużycie niewielkie, około 5% ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Benefit, MAC, Kryolan, cienie Guerlain i Lancome, La Roche Posay, EL Sensous No
@ hatha
Powącham przy najbliższej wizycie w jakiejś perfumerii (pewnie w weekend). Szkoda, że mniej niż 25 ml ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- @ peonies, wszystko co najlepsze już rozdałaś ![]() Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-01 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Szkoda, pewnie że szkoda, że mniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Perfumy Estee Lauder Sensous Noir zużyte ok 30 procent z 50 ml
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale mi podoba się: - Rozświetlacz Estee Lauder Platinum Illumiator - zużycie niewielkie, około 5% więc gdybyś wypatrzyła coś w zamian, daj znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Marylinda,
u Ciebie był o ile się nie mylę Teddy Bear ale należący do mamy, póki co nic innego nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Erase Paste już zarezerwowany.
Dokładam do wishlisty to i owo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Raczej nic niestety nie znalazłam, może ewentualnie rozświetlacz MAC, ale nie jestem przekonana, bo nie znam zupełnie tego produktu. Pomyślę jeszcze.
Pozdrawiam.
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Dokładam czarny eyeliner Sephory.
Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-04 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj inecita
![]() Może znajdziesz sobie coś u mnie w zamian za Perfumy Estee Lauder Sensous Noir zużyte ok 30 procent z 50 ml ? Zapraszam ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Itaka, dziękuję, ale wśród zapachów nic nie znalazlam a perfumy chcę wymienić tylko za perfumy
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Estee Lauder Sensuous Noir, Benefit, MAC, Kryolan, Guerlain ,Lancome, LRP i
Hej!
Interesują Cię obie kredki? Podoba mi się: Cytat:
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Estee Lauder Sensuous Noir, Benefit, MAC, Kryolan, Guerlain ,Lancome, LRP i
![]() wpdał mi w oko Smashboxa oraz niewielka odsypka pigmentu Mac. pozdrawiam ania
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Edytuję listę, dodaję rozświetlacz Sephory, puder Terracotta Tan Booster, cienie Spehora, pyłek Sephora, pędzel EL, mleczko Sisley i parę drobiazgów.
Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-10 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duża dokładka Guerlain, Estee Lauder Sensuous Noir, Benefit, Smashbox, MAC
wymieniłam już meteoryty. co Ci się jeszcze u mnie podobało?
![]() |
#55 |
Moderatoreska
|
Interesuje mnie - Różowy rozświetlacz - ciastko Smashboxa "FUSION SOFT LIGHTS BAKED STARLIGHT" - użyty raz, zużycie niewidoczne (nietrafiony prezent, prawie nowy!
dodałam foto lampy u mnie w wątku, jak i opis. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post25633987 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duża dokładka Guerlain, Estee Lauder Sensuous Noir, Benefit, Smashbox, MAC
@Luskap
Buu bez meteorytów nie da rady, reszta była na dokładkę ![]() @eweska Jedna z wizażanek też zaproponowała lampę i chwilowo jesteśmy umówione, ale jak możesz wstaw foto / model lampy na wszelki wypadek @ slodzik nic nie znalazłam, polecam się na przyszłość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Tak brązer może też być też do twarzy, postaram się zrobić lepsze fotki, on składa się z kilku odcieni--takie fale --można stopnoiwać koloryt.
Mogłabym go oddać i essence za róż --SMASHBOX`a i fajną odsypkę Mac`a ( mam 4 pełnowymiarowe pigmenty i ich wielkość mnie przeraża z ![]() ![]() ania
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.