|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik - Dior, ESSIE, ORLY,CH-G, SH, minerały...moja BIŻUTERIA !!!
Witaj Kochana
![]() Dołożę chyba Intercosmo IC Emotion Crystal Luquid - Olejek wygładzający - z 50 ml zostało trochę mniej niż połowa i może jeszcze jedwab do włosów CHI. A na pewno to: urządzenie do masażu Cellesse, Philips, dwie jedwabne bluzki firmy Silkwear, srebrną bransoletkę, 3 pary korali, złoty łańcuszek z zawieszką, bransoletkę, torebkę i telefon SE k800i.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2011-03-13 o 22:37 |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za te rzeczy? afterglow to jest cień czy ten róż glow?
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Hej podoba mi się
Clinique, Blushing Blush Powder Blush E.L.F. BLUSH Mellow Mauve nowy ELF chocolate użyty 2x - zostało ok 90% znajdziesz coś u mnie?
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie z któryś :
jedwab proszek - mazidła ok05łyżeczki
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za lakiery:
COLOUR ALIKE 447 - kosmos użyty raz, kupiony 12-2010; i L'oreal dla facetów?
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-03-28 o 01:53 |
|
|
|
#36 | ||
|
szyciowa specjalistka :)
|
niestety nic nie znalazłam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Hej, nie wiem jak to będzie z Youth Surge, bo chyba go wymienie ale za resztę jestem chętna
więc mogę Ci zaproponować-Benefit Depuffing Action Eye Gel 15 ml UŻYWANY (zostało ok 1/2) -Dr Brandt pores no more moisture (oily/combination skin) 100 g UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Express Solution Fluid Clear Skin Pore Minimizer 30 ml UŻYWANY (prawie cały) za: Clinique, Blushing Blush Powder Blush E.L.F. BLUSH Mellow Mauve nowy ELF chocolate użyty 2x - zostało ok 90% na tym mi najbardziej zależy ![]() i może coś z minerałów tylko ja się na tym nie znam może jeszcze ten róż Petal Lucy Minerals? Jak duży on jest? Chyba że masz cos jeszcze z ELFa do oddania
Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-04-02 o 09:37 |
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Jednak Youth Surge też mam, nie wymieniłam
|
#39 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
odpisane
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, masz moze fotki tych dwoch kolorkow?
COLOUR ALIKE 447 - kosmos użyty raz, kupiony 12-2010; |
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
No to ja jestem zainteresowana
![]() póki co spodobało mi się to: E.L.F. BLUSH Mellow Mauve nowy ELF chocolate użyty 2x - zostało ok 90% Armani Acqua di Gioia jakieś 5ml COLOUR ALIKE 447 - kosmos użyty raz, kupiony 12-2010; COLOUR ALIKE 446 - z kolorem jej do twarzy użyty raz, kupiony 11-2010 Bruno Banani, Not For Everybody, Basic for Women odlewka max 10ml Burberry, Summer 2010 EDT ok 5 ml z ELFa już nic nie masz do oddania? jeżeli chodzi o szminkę diora to chyba nie widzę nic, nie wiem sama czy chcę ją oddać ale reszta jak najbardziej, czyli-Benefit Depuffing Action Eye Gel 15 ml UŻYWANY (zostało ok 1/2) -Dr Brandt pores no more moisture (oily/combination skin) 100 g UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Express Solution Fluid Clear Skin Pore Minimizer 30 ml UŻYWANY (prawie cały) -Benefit Lyin` Eyes korektor pod oczy 1 ml -Clinique Youth Surge SPF 15 (dry combination) 15 ml NOWY
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
hehe no nie wiem, co do diora
musiałabyś mnie czymś specjalnym skusić ![]() complexion perfexion też bym chętnie wypróbowała
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
sama nie wiem, może odlewki jakichś perfum jeszcze
potrzebuje też pudru sypkiego najlepiej HD mascary typu chanel, dior, HR, coś w tym rodzaju ![]() na pewno oddałabym tego diora za HD powder z ELFa
Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-04-08 o 19:04 |
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie znalazłam niczego dla siebie
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Moja propozycja jest taka:
-E.L.F. BLUSH Mellow Mauve nowy -ELF chocolate użyty 2x - zostało ok 90% -Armani Acqua di Gioia jakieś 5ml -COLOUR ALIKE 447 - kosmos użyty raz, kupiony 12-2010; -COLOUR ALIKE 446 - z kolorem jej do twarzy użyty raz, kupiony 11-2010 -Armand Basi, Lovely Blossom EDT -4ml -Burberry, Summer 2010 EDT ok 5 ml -Jean Paul Gaultier, Ma Dame EDT odlewka 30 ml -Lanvin, Rumeur 2 Rose EDP odlewka 10ml -ELF complexion perfexion za: -Benefit Depuffing Action Eye Gel 15 ml UŻYWANY (zostało ok 1/2) -Dr Brandt pores no more moisture (oily/combination skin) 100 g UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Express Solution Fluid Clear Skin Pore Minimizer 30 ml UŻYWANY (prawie cały) -Benefit Lyin` Eyes korektor pod oczy 1 ml -Clinique Youth Surge SPF 15 (dry combination) 15 ml NOWY -szminka Dior mam nadzieję że odpowiada
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
może być 22 ml, dużej różnicy mi to nie zrobi, bo i tak nie znam tego zapachu
w takim razie już piszę do Ciebie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

będzie -> 55