![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nasze ulubione kosmetyki:P
Olkie
![]() Bo te kluby to juz wieki temu byly pewnie ich nie pamietasz bo jestes mloda ![]() ![]() Napewno znajdziesz cos z jedwabiem w Polsce ![]() MagJa ![]() Jaki swiat maly ![]() Ohhh Piachy czsesto tam jezdzilam w wakacje prawie codziennie wylegiwalam sie tam na sloncu ![]() ![]() Przypomnialam sobie jeszcze : -moj ulubiony balsam wchlania sie w 1 minute i jest ze skladnikow naturalnych( normalnie kosztuje okolo $10 ale ja kupuje go Tj maxx za okolo $4) -lip smackers bonnie Bell smakowite tanie i ladnie naturalnie wygladaja na ustach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Serdecznie dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz Elfiku ![]() Ila ja sie dzieki Wizazankom dowiem dobrego ![]() ![]() ![]() Z Queen Helen pasuja mi wlasnie maseczki, teraz testuje jeszcze intensywna odzywke do zniszczonych wlosow z cholesterolem, a ze mna cala rodzina ![]() ![]() Pozdrawiam cieplo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
na Piachach to do tej pory sie wyleguje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moje ulubione szampony: zlota linia panten pro-v elseve do suchych i zniszczonych elseve wygladzajaca timotei miodowy timotei cytrynowy a odzywki i maski: jak wyzej z tych serii fructis maska wygladzajaca( to ona mi uratowala wlosy przed odpadnieciem po rozjasnianiu 12% rozjasniaczem trzymanym 2 h na wlosach i ja poprostu kocham!!)
![]() |
#34 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
agus a jak mozna ten sok dostac tzn ten tonik
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
To teraz ja
![]() 1. Kostka z algami Thalgo-jedyna, która zmywa z mojej kapryśnej buzi wszelkie zanieczyszczenia, jest niesamowicie wydajna 2. Podkład Perfectly Real Make-up Clinique 3. Krem Moisture Surge Extra Clinique 4. Ostatnio podkład L'Oreal Translucide (narazie użyłam go parę razy, mam nadzieję, że nie rozczaruje mnie z czasem ![]() 5. Cień do powiek Art Deco 6. Korektor Rimmel Hydrasense 7. Balsam do ust Tisane 8. Pasta cynkowa 9. Dezodorant w kulce Avon, On Duty To chyba narazie wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozdr. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
okrutnica jakaś... |
dziewczęta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Moje ulubione kosmetyki to :
- płyny do higieny intymnej AA, są świetne...delikatne i zapewniają uczucie długotrwałej świeżości i pięknie pachną - balsamy do ciała Fruttini mniam mniam - szampony i odżywki Pantene Pro-V ... są świetne, nawilzają włosy i pięknie pachną - podkład o konsystencji musu Maybelline...teraz nie wiem jak mogłabym bez niego żyć ![]() - błyszczyki Twist&Taste z Manhattan - krem pod prysznic Dove z olejkiem z Makadiamii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro koniecznie wybiorę się do apteki(znając życie i swoje miasto to raczej do aptek...) Baardzo dziekuje za odp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Kupiłam dzisiaj soczek z brzozy...i muszę powiedziec ze jest całkiem, całkiem
![]() ![]() Aguś a one daja porównywalne efekty? ![]() ![]() Pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=olkie]na Piachach to do tej pory sie wyleguje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ohhh ale bym sobie tam polezala,mam fajne wspomnienia z Pachow,to bylo najczesciej odwiedzane miejsce w wakacje jak bylam w Polsce.Ale mi sie teskni.Tutaj gdzie mieszkam mam jeziorko ale nikt sie w nim nie kapie bo zatrute ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez mialam ta odzywke z cholesterolem,byla bardzo dobra wlosy takie po niej byly nawilzone ![]() Fakt opakowanie ma duze.Ja zawsze mowie :Ide do kosmetycznego sobie kupic odzywke w wiaderku :P Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
a to moje ulubione
1.antyperspirant Certain Dri (dzieki Carny Elfiku-jest swietny-najlepszy!) 2.Pore Reducer Serum-Biotherm-serum zmniejszajace pory-naprawde dziala 3.Zel do mycia twarzy NIVEA z peelingiem 4.balsam do wlosow wygladzajacy bez splukiwania L'oreal-dzieki niemu bez problemu rozczesuje wlosy 5.Zel na pory na noc-neutrogena Na razie tyle bo mi sie juz spac chce ![]() Edytowane przez logest Czas edycji: 2005-05-22 o 04:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie ze u Ciebie tez zadzialal ![]() Zainteresowal mnie ten zel do mycia twarzy Nivea z peelingiem.Czy te drobinki sa bardzo ostre? Szukam wlasnie peelingu ,enzymatyczne mnie podrazniaja,te z wiekszymi drobinkami tez. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
wlasciwie te drobinki sa tak malutkie, delikatne i rzedziutkie ze raczej trudno mowic o peelingu z prawdziwego zdarzenia-to raczej tak na co dzien. Ja mam problem z rozszerzonymi porami a ten nivea ladnie mi je oczyszcza bez wysuszania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba przerzuce sie na Nivea mam juz dosyc eksperymentow a ta marka pamietam ze nigdy mnie nie podrazniala. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A to moje ulubione kosmetyki.
Pielęgnacja Twarzy: Dax Comsetics "Czysta Cera" antybakteryjny żel do mycia twrzy z mikrogranulkami Dax Comsetics "Czysta Cera" antybakteryjny krem wygładzający do twarzy z AHA Dax Cosmetics "Sekrety Urody" różany tonik do twarzy ![]() Dax Cosmetics "Sekrety Urody" krem po oczy, na powieki i okolice ust (powoli będe się jednak rozglądac za czymś mocniejszym) Oriflame maseczka z zieloną glinką Dax Comsetics maseczki w saszetkach (ale nie wszystkie) Oriflame tea tree anybakteryjny olejek z drzewa herbacianego Pasta cynkowa Bielenda krem nawilżający z aloesem do cery wrażliwej Pilęgnacja ciała: Nivea żele pod prysznic (z wyjątkiem serii żywioły natury), żele pod prysznic Ziaji Ziaja balsam do ciała masło kakaowe- najlepszy na zime Ziaja "Sopot" brazująco-relaksujący balsam do ciała Garnier krem do ciała do skóry suchej i bardzo suchej Bielenda "Fitness Line" rozgrzewający żel antycellulitowy Cztery Pory Roku- balsamy w piance-najlepsze na lato Oriflame Foot Care, pielęgnujący krem do stóp Pielęgnacja włosów: Timotei szampon z ekstarktem z henny do włosów brązowych Sunsilk Duo Keratine- 1 minutowa maseczka do włosów niszczonych suszeniem i modelowaniem Shwarzkop- Gliss Kur seria do włosów po trwałej i farbowaniu, do włosów mieszanych oraz do włosów suchych Shwarzkop Taft na każdą pogode- pianka i lakier nadający puszystość (zielone opakowania) Kolorówka: Oriflame tusz pogrubiający, moim zdaniem daje taki sam efekt jak 2000 calorii Max Factora Oriflame Visions podwójne cienie do powiek Oriflame "Colour by Oriflame" podwójne cienie do powiek Inglot potrójne cienie do powiek Bourjois potrójne cienie "Ombret Trio" L'oreal Crea Coleur pojedyńcze cienie do powiek H&M potrójne cienie do powiek (dopiero zaczęłam je używac ale już są jednymi z moich ulubionych) Oriflame Visions dwustronna konturówka do oczu Oriflame Visions pomadki do ust Oriflame Visions lakiery do paznokci Oriflame "Colour by Oriflame" podkład matujący, ale już go wycofali i zastąpili bublem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Moja lista ulubionych kosmetyków się zmienia nieustannie, bo coś nowego dochodzi - no ale mam trochę żelaznych typów:
- nadtlenek benzoilu - czyli np. Brevoxyl oraz kwas azaleinowy (np. Acne Derm, czy seria Norela Acne Immuno Care - to jedyny kwas poelcany przy naczynkowej cerze). No ale to nie kosmetyki, to leki! - kosmetyki do demakijazu Norela (Antystress, Acne Immuno Care), - krem z dużym filtrem do twarzy - SVR spf 100, - krem pod oczy Anti Gravity Clinique, - kremy Epitheliale i Dermalibour A Dermy, - olejki do twarzy - ulubione to ylang ylang Decleora, Esencja z niaouli Darphina, łagodzące serum Clarinsa, - z masek oczyszczających - ziemia wulkaniczna Abacosun oraz maski z błotkiem Apisu, i gabinetowa maska do problemowej cery - Lodos (de Noyle's), - od zawsze do moich ulubionych peelingów do twarzy zaliczam Biopur Biothermu ale teraz używam pilingów ściernych naprawdę rzadko, a wśród enzymatycznych nie mam aż takiego hitu, - serum pod krem Idealist Estee Lauder - niby nic, sama wiem o tym, ale nic tak pięknie nie trzyma makijażu, - rozświetlacz Liquid Radiance Guerlaina, - meteoryty Guerlaina, - puder sypki Chanel, - kosmetyki brązujące Estee Lauder z linii Amber Bronze, - błyszczyki Eveline Shine and Care Holographic, - szminki Chanel Hydrabase i Divinora Color and Shine, - wśród tuszy nie mam żadnych żelaznych faworytów, ale najbardziej lubię tusze Loreala, Bourjois i Lancome, - sprasowane pudrowe kompakty Chanel Double Perfection i Matmate Givenchy, - wśród płynnych podkladów mój ulubiony to Kanebo Liquid Finish. - maska do włosów Maquintense Kerastase, odżywka Aqua Oleum, - szampon Kerastase Nutritive Bain Satin, oraz Loreal Professional - Liss Extreme, Intense Repair i przy włosach koloryzowanych - Gloss Color. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
No to teraz ja powyliczam kosmetyki, bez których nie wyobrażam sobie pielęgnacji i makijażu, w nawiasach podam, za co najbardziej je lubię
![]() Ciało: - balsam Vichy Lipidose 1 (cudnie zmiękcza skórę) - balsam Garnier 'czerwony' (za cenę i podobieństwo w działaniu do Vichy) Pod prysznic - peeling Yves Rocher cukrowy- brzoskwinia (za przyjemność używania i skuteczność) - peeling Lirene antycellulitowy (za mega- skuteczność) - pianka Bielendy zielona herbata (za zapach i konsystencję) Włosy - Wax dla blondynek (powstrzymuje wypadanie włosów) - szampon i odżywka Pantene 'Złota Linia' (za zapach i cenę) Pielęgnacja twarzy - Avene 'Diroseal' (skuteczność!) - krem matująco- nawilżający 'Czysta Skóra' Garnier (dobrze matuje) - woda termalna LRP (miły bajerek) - płyn do demakijażu oczy dwufazowy Sephora (najlepszy) - pomadka różana BEBE (cudeńko, ma w sobie same zalety) Makijaż - podkład 'Transclucide' L'oreal (ładnie rozświetla) - tusz do rzęs '2000 Calorie' MF (tylko dzięki niemu widać moje rzęsy) - korektor pod oczy L'oreal w 'pisaku' (dobrze kryje cienie) - cień sypki IB nr 29 (turkusowo- złoty) (niezwykły kolor) - błyszczyki L'oreal Glam Shine nr 4 i Nude Juice Wymienione kosmetyki to mój 'żelazny asortyment', wszystkie inne kupuję zamiennie.
Edytowane przez rzastin Czas edycji: 2005-07-30 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
ja dodaję zapach Puma Flowing
i tym samym podbijam watek bo to fajny temat ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ja dodaje swoich nastepnych ulubiencow(pozniej moze wkleje foty)
*j&j holliday skin ( za nawilzanie iefekt:P)12zl * pomadke bebe young rozana( czy jest cos cudowniejszego????)7zl * peeling do ciala "under 20" pink bloom( za mega drapiace ziarenka i efekt aksamitnej skory) 12zl *czarny cien do oczu gali3zl *mgielke nawilzajaco-ochronna do wlosow z byrsztynem "jantar" farmony 6zl *puma jamaica( slicznosci:P) cudenka!!!
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2005-06-06 o 10:48 Powód: bo zapomnialam:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
do moich ulubieńców dochodzi
mleczko Garnier to czerwone maseczka Dax Cosmetics Słodkie migdały ![]() szampon i odżywka Pantene Złota linia krem Happyderm (swietny zapach) i Skrzypovita tusze Maybelline Volume Express Curved brush i Oriflame Giordani Gold taki w złotawym opakowaniu koraktor Maybelline Everfresh podkład Maybelline Dream Matte Mousse ( kolor Fawn) Sensique perełki brązujące podkład Nivea Lumillusione Killys Witaminowa Bomba Tisane balsam do ust Puma Flowing Balsam do ciała Garnier balsam ten pomarańczowy cała seria Lirene do tłustej i mieszanej mleczko, tonik i żel Barwa mydło siarkowe ( dzis ide po następne ![]() Iwostin nawilżający krem z filtrami Ziaja krem do rąk Kozie mleko i Aretina Q peeling morelowy St Ives na syfki ulubione specyfiki też dopiszę: Benzacne 10% żel Acne Sulph emulsja siarkowa maść cunkowa Tormentiol maść Ichtiolowa Sudocrem (fajnie pachnie cynamonem ) Acnofan
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
No to wymieniam :
1.Odżywka do rzęs firmy CARROLL używana na codzień 2.Tusz do rzęs czarny firmy MaxFactor używany od święta 3.Cienie do powiek firmy Look biało-różowe z czego używam tylko białego ![]() 4.Cienie do powiek firmy JOKO koloru trudnego do opisania coś jak mieszanka błękitnego, białego i perłowego 5.Błyszczyk Bell w pudełeczku używana na codzień 6.Szminka Rimmel używana na jakieś nietypowe okazje 7. No i wkońcu przyszedł czas na mój ulubiony, najukochańszy zapach czyli Hugo Boss Deep Red. To by było na tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Moje ulubione:
-maseczka soray z glinka ![]() -krem nivea visage young -tonik nivea visage young -malinowy kisiel peelingujący dax cosmetics -krem do stop dax -wosk do wlosow Wax -szamon elseve wygladzajacy -blyszczyki AA -tusz maybelline -sudokrem -cienie inglota -krem tonujący vichy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() generalnie oba soki mają mają podobne działanie , w moim przypadku lepiej sprawdza się jednak łopian. do swojej listy dopisuję: * J&J Holiday Skin *Renee Blanche serum krystaliczne oraz nabłyszczająco-pielęgnujący olejek do prostownic * Rigenol *tusz XXL ,odżywka do brwi i rzęs,błyszczyki oraz kredki Pierre Arthes * peeling enzymatyczny Lirene *Garnier Neril szampon i tonik *seria KURACJA WODNA Lasy Deszczowe Soraya |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Tonik Garniera do cery normalnej i mieszanej
Peeling pomarańczowy Lirene Antyperspirant bambusowy Yves Rocher Śródziemnomorski balsam do ciała z oliwką Planet Spa Błyszczyk AA Oceanic Odżywka Timotei do włosów blond Do tych kosmetyków już wracam albo wiem, że będę wracać w przyszłości (jak wykończę zapasy czego innego). Reszta jest ciągle na etapie testowania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.