![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jedwab do włosow farouk
Ja też używam od dość dawna.Troszkę na mokre i troszkę na suche włoski. Na początku byłam zachwycona. Teraz, po 2-3 miesiącach jak już pisałam, efekt znacznie się pogorszył, wręcz nie ma żadnego efektu - albo moje włosy się przyzwyczaiły, albo produkt się zepsuł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
ma jeszcze jedno pytanie, bo ja ukladam wlosy na szczotce, jedwab mam nałożyć na suche wlosy czy przed modelowaniem na lekko podsuszine, chodzi mi nie tylko o nablyszczenie, ale także ochronę wlosow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Kasiu-niedawno taki wątek był,poszukaj w archiwum.Jest całe mnóstwo informacji o jedwabiu Farouka.Wyszukiwarka nie gryzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Szukalam w wyszukiwarce, ale jedyne co znalazłam to, że temat poruszany był przypadkowo w innuch watkach, a mi chodzi o konkretne wiadomości, ale być może nie umiem szukać, więc bylabym bardzo wdzięczna za podanie linka
![]() P.S. wiem, że wyszukiwarka nie gryzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
okrutnica jakaś... |
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=jedwab
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=jedwab to sa wątki z tym słowem w tytule,zaś gdy wpiszesz jedwab i zaznaczysz opcję PRZSZUKAJ TREŚĆ WIADOMOŚCI wyskoczy Ci znacznie więcej wątków, w których jest o nim napisane Tak samo tu jest cała masa opinii http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3644 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Wielkie dzięki, z tym opisem na KWC nie bylam pewna czy to jest to, bo ja zakupiłam swoj w takiej malej 15 ml buteleczce, na wyprobowanie.
Jeszce raz dzieki ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
okrutnica jakaś... |
to na pewno jest to samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Ja także używam jedwabiu do włosów i jestem b. zadowolona. Włoski sa naprawdę mięciutkie i gładkie, ale trzeba pamiętać o małej ilość przy nakładaniu bo mogą wyglądać na przetłuszczone. Ja osobiście wolę kłaść na wilgotne włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
![]()
dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
jedwab do włosków .....
dziewczyny mam do was pytanko jak czesto powinno się używać jedwabiu bo coś mi się wydaje że ja go za często używam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jedwab do włosków .....
A duzo daje ten jedwab?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o ten co ja używam to włoski są delikatne mieciutkie łatwo sie rozczesują i co najważniejsze są bardziej proste sie odstają na wszystkie strony ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
ja na końce i do wygładzenia już suchych włosów używam jedwabiu po kazdym myciu czyli co drugi dzień wczesniej używałam też farouka , ale teraz przerzuciłam się na serum renne blanche
![]() Edytowane przez Nogala1 Czas edycji: 2005-11-03 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Jedwab dzałą świetnie na włoski, jeżeli się z nim nie przesadzi. Używany po każdym myciu w niewielkich ilościach na końce włosów (jeżeli są długie to np. od połowy) nie powinien ich przeciążać.
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ja po kazdym myciu czyli codziennie wcieram go we wloski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.