|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ilu ludzi w domu w dzień przygotowań?
Ja chcę jak najmnije osób, nie chce by ktokolwiek wcześneij się do mnei zjeżdżał. Mieszkanko małe, więc może i dlatego. Będzie tylko moja mama i pewnie jej partner, fryzjerka i makijażystka hmm musze pomyśleć na które godziny i przypuszczam, że świadkowa moja przyjaciółka dołączy.. hmmm to już w sumie nawet sporo osób się zrobiło..
Potem oczywiście przyjadzie tz z rodzicami i pewnei świadkiem., ale to tylko na błogosławieństwo i jazda do Kościoła
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój dzień jest opisany w wątku wpadki, jakby komuś się chciało szukać ![]() miało być mało osób, ze względu na stan zdrowia teść błogosławił dzień wcześniej, mamy w tym dniu, jak zobaczyłam, ile osób się ładuje do naszej kawalerki! to się zrobiłam nerwowa... mieli być świadkowie i mamy, wszedł 3 osobowy zespół z instrumentami(jedna osoba miała grać na dole, tak myślałam do końca, wleźli wszyscy ![]() w kawalerce 24 kwadratowe znalazło się ok 15 osób na połowie powierzchni, bo na środku pokoju był kocyk do klęczenia |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
ja sobie wyobrazam to tak na dzien dzisiejszy ze bede z tz mieszkac pod jednym dachem, slub w usc, uroczystosc - najwyzej obiad albo herbata dla najblizszych; chyba ze pojezdzimy po krewnych po uroczystosci i wpadniemy na herbate. albo odwiedzimy krewnych i pokazemy im zdjecia weselne. ja w bialej sukni, najwyzej bez welonu, tz w garniturze. biale zloto - pierscionek i obraczki
inf o uroczystosci wyslemy - kto bedzie chcial pod usc przyjsc to milo w dniu uroczystosci pojedzie ktores z nas w inne miejsce - ja sie przygotuje w 1 miejscu, tz w drugim miejscu. on przyjedzie z rodzicami? swiadkiem? - jak to ustalimy ; po mnie. moze tak byc ze ja bede z kobietami a mezczyzni w drugim domu nie bedzie zadnego klekania (nie klecze bo niby jestem ateistka) calowania w chlebek i innych tego typu. zadnej wodki na wykupowanie tez nie bedzie. chcialabym tylko ze rodzice tz powiedzieli mnie zebym o niego dbala a rodzic mojemu - dbaj o nia pojedziemy z rodzicami, swiadkami badz sami (tz niech mnie zawiezie i otworzy drzwi od auta ) pod urzad. uroczystosc i tyle |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
agusiamyszka, planujecie już ślub?
|
|
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
nie , ale tak pomyslalam jak bylo by dla mnie idealnie
![]() chociaz wczora zapytalam : kiedy pierscionek i slub, a on : na kocia lape
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

) pod urzad.