![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jogging a szczupłe uda??
wogle trenerzy polecaja na spalanie tluszczu cardio rano na czczo ale to jest jak dla mnie prawdziwy hardcore. Robie sie czerwona jak burak i babcie w parku mnie z pieskami wyprzedzaja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
No właśnie ja z różnymi opiniami się spotkałam. Jedni polecają na czczo, inni przestrzegają. Ja sobie trochę tego nie wyobrażam. Kiedy nie zjem śniadania to robię się strasznie zmęczona, moja wydajność spada do 20%, i nie pomaga późniejsze jedzenie. Dlatego to jest dla mnie najważniejszy posiłek.
I żeby trenować bez śniadania? Chyba potem cały dzień chodziłabym ledwo żywa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
A ja właśnie biegam rano bez śniadania i nie czuję większego zmęczenia w porównaniu do joggingu wieczorem. I również przez cały dzień nie czuję się osłabiona. Jakąś godzinę po bieganiu jem śniadanie i wszystko jest okej, ale to ja, dlatego najlepiej samemu przetestować różne opcje.
![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja mam pytanie, biegam już od kilu dni, głównie chodzi mi o schudnięcie w udach i tyłku, posiłki jem normalnie i nie ograniczam się jakoś szczególnie. Mój ostatni posiłek jest o 18 i o 19 idę biegać, potem oczywiście już nic nie jem. Czy dzięki takiemu trybowi uda mi się choć trochę schudnąć? Biegam po 2-3 km
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.