![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
![]() ta chyba dla specjalnych Gryx - Redsik wymietł ![]() ![]() ![]() ale ale miałeś zrobić streszczenie dla Mai - z dwóch tygodni - zróóóóóóóóóóóóóóóóób albo ftoś - Flo by se chętnie na sen poczytała co nie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
u nas, jak ktoś mówi, że wybiera się na spacer w Pieprzówki (taki górki), to mu się odpowiada - Pieprzówki, jak sama nazwa wskazuje, służą do spacerowania
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zróóóóóbta chętnie jeszcze raz się opluję ![]() Cytat:
![]() zapomniałam, żurawie przyleciały ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-15 o 01:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Naolejowałem se pysk amarantusem z hialuronem, będę przystojniak na wiosnę ---> ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę łiiiiiiiiiiiiiiiii to idę spać - albo poczytać jedną z super hiper odmóżdżających książek to po raz finalny ciao |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo wiesz, chcemy być z Winter usatysfakcjonowane doborem towarzystwa na grzybobranie ![]() Cytat:
a ja idę pooglądać tv, może zasnę ![]() kolorowych ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-15 o 01:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
ja takiej nie piłam jeszcze
![]() Cytat:
![]() kawał mi się przypomniał: Imprezka w bloku. - Otwierać! Policja! - Nie zamawialiśmy policji, tylko dzi(ewczyn)ki! - Ale to sąsiedzi nas wzywali!... - Sąsiedzi wzywali, to niech sąsiedzi r***ją! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dobranoc (idę jutro zapisać siostrzeńca do zerówki) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Last.fm mnie zabił komunikatem:
Cytat:
![]() kolorowych wszystkim ![]() ja tam się dziś nie kładę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
perfumowy zawrót głowy
|
nowy bar sałatkowy!
a gdzie motto ![]()
#42 |
Wtajemniczenie
|
Bry w nowym barze
![]()
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryxiu- streszczenia PRIMA!!!! ![]() Tu Zombie JN...idę wrócić do ludzkiej postaci pod wpływem wody bież. i kawy ![]()
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- W nowym barze nie ma taguf czy ja źle widzę? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Melduje się w nowym barze
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
dajesz Nergal, dajesz
![]() http://www.youtube.com/watch?v=E92zCs4sWto
#49 | |
Wpisz tu zomzing
|
Redsiu
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
grozi wypollizowaniem
|
test dla licealistów szukajacych swojej drogi zawodowej-ja zrobiłąm
![]() ![]() robcie moze cos odkryjecie nowego http://katowice.gazeta.pl/katowice/0,43845,8995908.html ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- mnie wyszło cus takiego: Umiejętności: Niebieski Ptak Osoby o twórczym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy wymagającej nowatorskich rozwiązań. Lubią zmienne warunki pracy, w której można wykorzystać potencjał twórczy. Będą się rozwijać zawodowo na stanowiskach o sporej niezależności, pozwalających na indywidualizm i wprowadzanie eksperymentalnych rozwiązań. Dlatego też prawdopodobnie sprawdzą się w zawodach wolnych związanych z ekspresją zdolności twórczych. Cechy: Bóbr Konstruktor Osoby o technicznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy w świecie maszyn i narzędzi. Częściej wybierają pracę z rzeczami niż z ludźmi i danymi. Podejmują decyzje w oparciu o fakty i logiczne myślenie. Dzięki ciekawości poznawczej chętnie szukają nowych, praktycznych rozwiązań problemu. Mają rozwinięte zdolności projektowania, konstruowania, diagnozowania i naprawiania, co pozwala im efektywnie pracować z maszynami na różnym poziomie ogólności. Będą się sprawdzać w zadaniach wymagających dociekliwości i wytrwałości. Zawody najbardziej dopasowane: programista, architekt, konstruktor, projektant wnętrz, grafik, fotograf, webmaster, inżynier dźwięku, operator obrazu Zawody najmniej dopasowane: księgowa, specjalista ds. controllingu, audytor, laborant, ekonomista, specjalista administracji publicznej, archiwista, bibliotekarz
#51 |
Zakorzenienie
|
pytanie drugie o umiejętności: nawiązywanie kontaktów
- nie posiadam... ![]()
#52 | ||||
Zakorzenienie
|
Fitam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I skąd Ty wiesz, że Red nie jest już dziewicą? ![]() Czy jej mąż o tym wie, że Ty wiesz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-15 o 10:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu, jesteś jasnowidzem - co Ty tam na początku pisałeś, że bujam z niebieskich czy fińskich obłokach?
Majutowe wyniki: Umiejętności: Niebieski Ptak Osoby o twórczym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy wymagającej nowatorskich rozwiązań. Lubią zmienne warunki pracy, w której można wykorzystać potencjał twórczy. Będą się rozwijać zawodowo na stanowiskach o sporej niezależności, pozwalających na indywidualizm i wprowadzanie eksperymentalnych rozwiązań. Dlatego też prawdopodobnie sprawdzą się w zawodach wolnych związanych z ekspresją zdolności twórczych. Cechy: Niebieski Ptak Osoby o twórczym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy wymagającej nowatorskich rozwiązań. Lubią zmienne warunki pracy, w której można wykorzystać potencjał twórczy. Będą się rozwijać zawodowo na stanowiskach o sporej niezależności, pozwalających na indywidualizm i wprowadzanie eksperymentalnych rozwiązań. Dlatego też prawdopodobnie sprawdzą się w zawodach wolnych związanych z ekspresją zdolności twórczych. Zawody najbardziej dopasowane: muzyk, aktor, artysta plastyk, copywriter , kulturoznawca Zawody najmniej dopasowane: dyrektor szkoły, placówek pedagogicznych, wychowawca ( ![]() ![]()
#54 | |||
Wpisz tu zomzing
|
Rakelinus:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Rakelinus: Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Piniorek: Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
aaaaaa, przespałam nowy Bar
![]() ideu nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() (najbardziej mi sie Red podoba ![]() (ja się nie załapałam jak zwykle no ale cósz ![]() Cytat:
![]() U mnie nadal słońce ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
grozi wypollizowaniem
|
maja- o i wszystko sie zgadza
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- ja pzry tych swoich predyspozycjach mam jedna straszną wadę ![]() ![]() ![]() ![]()
#57 |
Zakorzenienie
|
o rany, ale mi wyszło
![]() ![]() Umiejętności: Król Lew Osoby o kierowniczym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy wymagającej koordynowania pracy innych. Potrafią szybko podejmować decyzje i wziąć odpowiedzialność za zadania. Posiadają również zdolności negocjacyjne i krasomówcze, co pomaga realizować założone cele. Mają szansę na realizację zawodową w pracy wymagającej niezależności, zdecydowania i wytrwałości. Cechy: Król Lew Osoby o kierowniczym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy wymagającej koordynowania pracy innych. Potrafią szybko podejmować decyzje i wziąć odpowiedzialność za zadania. Posiadają również zdolności negocjacyjne i krasomówcze, co pomaga realizować założone cele. Mają szansę na realizację zawodową w pracy wymagającej niezależności, zdecydowania i wytrwałości. Zawody najbardziej dopasowane: wszystkie stanowiska kierownicze, np. koordynator projektu, team leader, menadżer Zawody najmniej dopasowane: mechanik samochodowy, administrator baz danych, farmaceuta |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
grozi wypollizowaniem
|
no ficisz jaki masz potencjał ![]()
#59 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Pracowita Mrówka Osoby o takim potencjale zawodowym mają predyspozycje do pracy z danymi. Taki charakter zadań jest dla nich stymulujący i pozwala czerpać satysfakcję z pracy. Prawdopodobnie odnajdą się na stanowiskach o jasno określonych celach i wymaganiach oraz niezmiennych warunkach pracy. Cenią sobie bezpieczeństwo, uporządkowany styl życia i przestrzeganie norm. Będą skuteczni w zadaniach wymagających skrupulatności i uporządkowania. Cechy: Pracowita Mrówka Osoby o takim potencjale zawodowym mają predyspozycje do pracy z danymi. Taki charakter zadań jest dla nich stymulujący i pozwala czerpać satysfakcję z pracy. Prawdopodobnie odnajdą się na stanowiskach o jasno określonych celach i wymaganiach oraz niezmiennych warunkach pracy. Cenią sobie bezpieczeństwo, uporządkowany styl życia i przestrzeganie norm. Będą skuteczni w zadaniach wymagających skrupulatności i uporządkowania. Zawody najbardziej dopasowane: księgowa, specjalista ds. controllingu, audytor, laborant, ekonomista, specjalista administracji publicznej, archiwista, bibliotekarz Czy to oznacza US? Cytat:
![]() No właśnie, wszystkim tak publicznie mówić... To, że jestem w ciąży o niczym nie świadczy... ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-03-15 o 11:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu, rzondzisz!
![]() Matko Red - niepokalane poczęcie? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.